Cine este un casino jucător mai bun? Femeile sau bărbații?

Încă de când există lumea există și întrebarea: Cine e mai bun? Bărbații sau femeile? Acum 100 de ani am trăit într-o lume condusă de bărbați. A fost aproape inadmisibil o femeie să ocupe o poziție importantă, un post de conducere sau orice altceva care să-i ofere posibilitatea să-și arate calitățile personale. Astăzi, lucrurile stau altfel. Concurența între cele doua sexe este evidentă în toate domeniile – știință, politică, economie și este greu de spus cine este mai bun. Ambele sexe au calități specifice care le oferă anumite avantaje și dezavantaje, îi ajută în situații specifice sau îi duc către pierderi mai mari.

Cum se comportă femeile față de bărbații când vine vorbă de risc, cine evaluează mai bine situația atunci când miza este câștig sau pierdere, cine este mai rațional în momentul în care Întâmplarea este cea care va decide? Ca să răspundem la aceste întrebări și să oferim premiul pentru un “Gambler mai bun” este nevoie să evaluăm comportamentul celor doua sexe separat și să vedem dacă nevoia de adrenalină sau prudență sunt cele care vor determina calitatea jucătorului în funcție de sex. O să luăm ca referință un studiu realizat în Marea Britanie în anul 2018, valabil și pentru piețele Europene.

Cine este un jucător mai bun?

Cine este un jucător mai bun?

Ce jocuri preferă?

Industria cazinourilor oferă o gamă extrem de largă de jocuri de noroc pentru a se asigura că va exista un tip de joc pentru fiecare parior. Cele mai populare sunt ruletă online, poker, blackjack, baccarat, păcănele online. Aceste jocuri pot fi găsite în zeci de variante online. 73% dintre toți bărbații anchetați au răspuns că preferă pe primul loc să parieze pe evenimente sportive. Acesta este cel mai popular tip de jocuri de noroc. Pe locul al 2-lea, reprezentanții sexului puternic au pus un joc strategic – poker-ul. Potrivit studiului majoritatea femeilor preferă jocuri de noroc care nu necesită abilitați sociale. Femeile au votat pentru jocuri sociale, cu puține reguli, cum sunt jocurile de online bingo. Pe locul 2, femeile au pus aparatele de tip slot.

După un câștig mare

La cazinou se pot întâmpla două lucruri, unul mai probabil decât celălalt, câștig sau pierdere. Când apare o victorie mare cele două sexe reacționează diferit. Femeile păstrează banii în loc să-i reintroducă în joc, datorită instinctului lor de precauție. În schimb, un procent mare al bărbaților ar folosi imediat banii pentru joc cu scopul de a realiza un câștig și mai mare. Atunci când femeile se confruntă cu o pierdere mare ele tind să plângă, devin nervoase sau triste. Bărbații reacționează agresiv, pot să devină violenți, să lovească pe masa sau aparatul de slot.

De ce joacă?

Aici cele două sexe se întâlnesc. Se pare că au un motiv comun – majoritatea joacă ca să câștige. Peste 50% din ambele sexe au răspuns ca motivul este obținerea unui câștig mare. Mai mult de 20% au răspuns că joacă de plictiseală și aproximativ tot atât au spus că le place riscul.

Cine cheltuiește mai mult?

Cine cheltuiește mai mult?

Cât cheltuiesc?

Doamnele tind să cheltuiască mai puțin și să facă mai puține riscuri pentru pariurile sale, în aproape toate circumstanțele. Femelele vor plasa o sumă mai mică de bani pe aceleași mize ca și omologii lor de sex masculin. Este mult mai probabil să aleagă pariuri prestabilite, ceea ce înseamnă că este mai puțin probabil să ridice pariul atunci când sunt prinși în emoția momentului. Femeile au, de asemenea, tendința de a avea un budget pentru joc mai mic pe care sunt dispuse să-l folosească la cazinou. Unul dintre motivele pentru care femeile tind să riște sume mai mici este că femeile tind să fie mai pesimiste cu privire la șansele lor de a câștiga. Optimismul bărbaților vine mână în mână cu tipurile de pariuri pe care le fac – sunt mai optimiști din cauza convingerii că pot folosi strategia pentru a câștiga. Femeile, în cea mai mare parte, presupun că șansele sunt stivuite împotriva lor.

Cine este un jucător mai bun? Femeile sau bărbații? Nu putem răspunde la această întrebare până nu înțelegem ce înseamnă să fii un gambler bun. Pentru unii acesta înseamnă să câștige, să folosească strategii de joc, să cunoască regulile jocului, să-și permită să parieze sume mari pentru câștiguri mari. Da, există jucători profesioniști care fac exact acest lucru, dar ei se pot numără pe degetele mâinilor.

Pe de altă parte cazinoul este un loc care trebuie să ne ofere emoții pozitive și distracție, condimentate cu gustul picant al riscului, dar riscul trebuie să fie calculat, iar noaptea la cazinou nu trebuie să ne ruineze. Cine este adevăratul câștigător? Cel care stăpânește bugetul și riscul sau cel care se bazează pe noroc și întâmplare. Depinde de punctul de vedere dar părerea mea este că raționalismul femeilor este câștigătorul premiului. Jocurile de noroc sunt o metodă excelentă de relaxare și socializare, dar acestea nu trebuie să ne afecteze viața de zi cu zi, iar doamnele sunt cele care pot stăpâni și pot controla aceste provocări mai bine și mai calculat.

Articole Similare