Campionatul Mondial de Ruletă Rusească

Deși foarte mulți dintre voi probabil nici nu știau de existența acestui joc lansat pe piață din anul 2017, este un joc foarte interesant, perfect pentru orice petrecere. Inspirat din jocurile de noroc de ruletă rusească, acest joc are o durată de aproximativ 30 de minute și va fi atracția oricărei petreceri, potrivit pentru mai multe vârste.

Campionat Mondial Ruletă Rusească

Campionat Mondial Ruletă Rusească

Personaje, Cărți și Alte Instrumente de Campionate la Ruleta Rusească

Ca orice alt joc de tip boardgame, există o serie de personaje reprezentate pe cărțile de joc, pentru a diferenția jucătorii între ei, la fel ca un set de zaruri și alte câteva instrumente care ajută la realizarea acestui joc. Găsiți aici top jocuri de ruletă online dacă sunteți interesați de campionate la ruleta rusească.

Personaje

În primul rând, atunci când este vorba despre personajele din joc, trebuie știut că sunt șase la număr, împărțite pe 24 de cărți. Numele celor șase personaje sunt Borya Babushka, Victor Vengence, Sammy Sausagefingers, Dirty Daryl, Cassie Cashless și Trinh Triumph. Fiecare din aceste personaje este ilustrat pe câte 4 cărți de joc.

Atunci când vă alegeți personajul, este foarte important să cunoașteți funcționalitatea celor șase cărți de referință de buzunar și, de asemenea, fiecare jucător trebuie să aleagă zarurile de joc. Cărțile de referință de buzunar au ca scop să vă îndrume pe parcursul jocului și să vă ajute să știți ce aveți de făcut.

Personaje la Ruletă Rusească

Personaje la Ruletă Rusească

Cărți

Pe lângă cele 24 de cărți de joc cu personajele jocului, există alte cărți care fac jocul mai distractiv, după cum urmează: 55 cărți de arme și 30 cărți de activități. Pentru a câștiga jocul, trebuie să acumulați 15 puncte. Haideți să vedem care sunt celelalte cărți de joc. Vedeți și tehnologii noi la jocul de ruletă. Având în vedere faptul că în cadrul jocului Ruletă rusească trebuie să provocați ceilalți jucători și să pariați pe cărți, trebuie să știți că în pachet există cărți Bang și cărți Click cu care veți juca pe tot parcursul partidei. Atunci când ghiciți corect câte trigger pulls fac oponenții, primiți cărți ale victoriei, adică argintii sau aurii, care vă aduc puncte.

Cele mai importante cărți sunt cărțile de acțiune, pentru că acestea sunt cele care schimbă cursul jocului în favoarea jucătorului care se pricepe cel mai bine să le utilizeze. Există și alte instrumente pe lângă cărțile de joc, așa că haideți să vedem care sunt aceste instrumente menite să vă ajute să vă distrați mai bine.

Alte Instrumente

Atunci când jucați Campionate la Ruletă Rusească, aveți la dispoziție șase zaruri pentru pariuri. Cu aceste zaruri alegeți cât doriți să pariați pe cărțile de joc. De asemenea, există 42 de Tokeni ai Victoriei, aurii și argintii, pe care îi câștigați când ghiciți corect pariurile. Acești tokeni vă aduc puncte, în vederea câștigării jocului.

Instrumente la Ruletă Rusească

Instrumente la Ruletă Rusească

Nu în ultimul rând, există plăcile de referință de buzunar, într-un număr de 6. Aceste plăci de referință vă ajută practic cu instrucțiuni de-a lungul jocului. Acest joc se aseamănă foarte mult cu jocul de ruletă, despre care nici în ziua de azi nu se știe dacă necesită noroc sau abilități speciale.

Ruleta Rusească Reguli

Regulile oricărui joc par complicate la început, însă dacă citiți cu atenție ruleta rusească reguli și dacă le acordați o partidă sau două pentru a le înțelege în mod aplicat pe joc, veți vedea că nu sunt chiar atât de complicate pe cât par. Haideți să le descoperim împreună și să vedem ce trebuie făcut pentru a câștiga acest joc.

Primii Pași

Primul pas în vederea începerii efective a partidei de joc este să înșirui pe masa de joc cele 4 cărți cu personaje. Fiecare persoană trebuie să scoată cartea de referință de buzunar aferentă personajului, după care începe efectiv procesul de împărțire a cărților de joc și fiecare jucător trebuie să extragă 6 cărți Click și una de tip Bang.

Pașii Ruletă Rusească

Pașii Ruletă Rusească

Pasul următor este să aruncați o altă privire asupra cărții de referință de buzunar și să urmați instrucțiunile. Am stabilit că la început se extrag șapte cărți, incluzând cartea Bang. Primul pas se numește Pocket, ceea ce înseamnă că luați una din cele șapte cărți și o puneți sub cartea de referință de buzunar. Apoi treceți la al doilea pas: Spin.

Al doilea pas al ruleta rusească reguli este amestecarea cărților rămase în mână, pentru a uita ordinea în care erau. Al treilea pas este cel al parierii, ca în cel mai bun joc de poker online. Un jucător îl va provoca pe altul și va paria pe numărul de cărți pe care le va extrage până ajunge la cartea Bang.

Ce Urmează

Atunci când provocați un jucător, acesta va extrage o carte de acțiune, în cazul în care nu este cartea Bang. Dacă acesta este cazul, înseamnă că ați greșit și că trebuie să extrageți o a doua carte Bang și să o puneți între cărțile pe care le aveți în mână, având, așadar, două cărți Bang acum.

Provocare Ruletă Rusească

Provocare Ruletă Rusească

Cine câștigă

Dacă ghiciți momentul în care va fi extrasă cartea Bang, eliminați pe unul dintre personajele persoanei pe care ați provocat-o și primiți ca bonus trei cărți de acțiune. Jocul va continua în această manieră până când rămâne un singur jucător la masă, sau până când oricare dintre jucători atinge 15 puncte, fiind câștigătorul de Campionate la Ruleta Rusească.

Acest joc se aseamănă cu pokerul pentru faptul că se învârte în jurul ideii de pariu, ghicit și bluff. Spre exemplu, cea mai faimoasă modalitate de bluff este aceea de a pune cartea Bang sub cărțile de referință de buzunar, însă această mișcare este foarte periculoasă în cazul în care cineva vă va provoca.

Concluzii

Așa cum v-am promis la început, acest joc nu este pe atât de greu pe cât pare. Regulile la Ruleta rusească sunt foarte simple și, după primele două-trei jocuri, totul va veni natural. Este un joc extrem de amuzant, în special dacă jucați cu cineva căruia nu îi place să piardă. Noi vă dorim succes, distracție plăcută și cât mai multe victorii!

Întrebări Frecvente Despre Campionatul Mondial de Ruletă Rusească

Nouă ni se pare destul de clar și de simplu ca joc, însă și nouă ni s-a părut extrem de complicat la început. Din acest motiv, ne dorim să clarificăm unele aspecte ale jocului, pentru cei care nu au înțeles exact ce presupune jocul și cum funcționează. Am alcătuit un set de întrebări frecvente și răspunsurile aferente acestora.

🤴 Câte personaje sunt în acest joc?

Acest joc are un număr de șase personaje, fiecare având 4 cărți destinate. Acest lucru înseamnă că sunt, în total, 24 de cărți cu personaje, iar fiecare jucător trebuie să aibă la cunoștință funcționalitatea cărților de referință în momentul alegerii unui personaj, pentru că fiecare are calități și avantaje diferite.

📜 Care este regula principală a jocului?

Principala regulă a acestui joc este aceea de a elimina toți ceilalți jucători, sau de a atinge scorul de 15 puncte înaintea rivalilor. Desigur că există o multitudine de alte reguli, însă odată ce ați înțeles-o pe aceasta, celelalte vin de la sine, fiind reguli foarte simple, intuitive, în mare parte.

🚪 Care sunt pașii care trebuie urmați?

Pașii sunt simpli: extrageți 6 cărți Click și o carte Bang. Cărțile de acțiune vă vor îndruma asupra următorilor pași și tot ceea ce rămâne de făcut este să vă distrați și să încercați să eliminați pe toți rivalii, sau să atingeți scorul de 15 puncte înaintea tuturor celorlalți jucători.

🏆 Cum poți câștiga acest joc?

Așa cum am menționat și mai sus, cel ce dorește să câștige acest joc trebuie să încerce pe tot posibilul să gândească fiecare mișcare înaintea celorlalți jucători, pentru a reuși ori să îi elimine pe toți, ori să le ghicească cărțile și să ajungă primul în posesia a 15 puncte de victorie. Odată atins scorul, jocul este câștigat.

Articole Similare