Campaniile de marketing pe Twitter ale cazinourilor

Știați că aproximativ 70% dintre oamenii din întreaga lume se uită pr profilul lor de Facebook înainte de a lua ceașca de cafea de dimineață? Unii o fac când se trezesc, culcați în pat, alții în timp ce iau micul dejun sau în drum spre serviciu. Ca să nu mai vorbim că un „minut” de timp de lucru este de neconceput să nu intrăm pe furiș pe Facebook, Twitter sau Instagram.

Foarte des, doar să împărtășești cât de furios este șeful tău, ce mănânci, cum te simți, cu cine ești, este un motiv excelent pentru a petrece un timp relaxant pe una dintre platformele sociale. În acest sens, cum să nu faceți publicitate unei afaceri acolo?! Rețelele sociale sunt cea mai puternică și revoluționară abordare pe care o puteți folosi pentru a vă ridica afacerea la înălțimi cosmice! De ce? Pentru că toată lumea este acolo!

Rețelele sociale și generația Y

Informațiile despre clienții unui cazinou online de renume, indiferent dacă este vorba de informații din baza de date sau de cunoștințele angajaților, sunt acum la fel de importante ca datele externe de pe rețelele sociale. Acest lucru este cu atât mai adevărat pentru companiile care operează online. Desigur, valoarea unei postări pe Facebook care laudă un serviciu bun sau un alt aspect al serviciului este dificil de determinat, dar ceea ce vedem în acest moment este probabil doar începutul.

Mediile sociale și Generația Y

Mediile sociale și Generația Y

Oamenii, care fac parte din așa numită Generația Y folosesc constant instrumente sociale – pentru ei să fie mereu online este aproape un mod de viață, este un mod obișnuit de socializare. În prezent, aproximativ 30% dintre utilizatorii rețelelor sociale precum Facebook, Twitter sau Instagram au 30% utilizatori între 25 și 34 de ani, iar 50% sunt între 18 și 24 de ani. De acum înainte, toate acestea vor deveni din ce în ce mai mult normă, deoarece acești utilizatori își vor păstra obiceiurile odată cu vârsta. Chiar și acum, majoritatea utilizatorilor cu vârste cuprinse între 24 și 44 de ani își verifică profilul de rețea socială de mai multe ori pe zi. Conținutul distribuit prin Twitter, Facebook, YouTube nu respectă nici un standard specific. Despre generația Y se știe că nu este atrasă de păcănele online ci preferă jocuri sociale, care le permit să socializeze, să-și dezvolte abilitățile și cunoștințele, să comenteze.

Twitter

Unele cazinouri înțeleg cu adevărat utilizarea Twitter foarte bine și pot comunica eficient cu utilizatorii săi, fără a fi excesiv de promoționale sau insistente. Acestea fac acest lucru postând tweet-uri interesante și autentice, care arată că le pasă de relațiile cu clienții lor. Twitter este, de asemenea, un site de socializare care este utilizat pentru serviciul clienți. Unele cazinouri îl folosesc pentru a soluționa nemulțumirile clienților nefericiți, precum și feedback-ul clienților fericiți. Acest lucru asigură că aceștia au o interacțiune constantă cu clienții lor și că aceștia nu se simt ignorați.

Campanii de marketing ale cazinourilor în Twitter

Campanii de marketing ale cazinourilor în Twitter

Majoritatea site-urilor de jocuri de noroc online folosesc platforme de socializare populare pentru a promova bonusul de bun-venit, concursurile sau provocările pentru clienții lor. Unii dintre ei folosesc și funcțiile de promovare pe Facebook pentru a spori gradul de implicare a conținutului lor. Cazinourile online folosesc Twitter pentru a spori implicarea utilizatorilor. Răspunzând la feedback-ul clienților lor și îmbunătățind experiența generală de jocuri de noroc pe site-ul lor, aceștia atrag și rețin jucători cu succes.

Analiza rețelelor sociale

Mijloacele de promovare a rețelelor de socializare sunt toate foarte bune, dar la ce folosește dacă nu știi cum să traduci opiniile, mesajele și videoclipurile clienților tăi în date semnificative? Aici intervin analiza social media. Acestea joacă un rol important în comunicarea cazinoului pe cine să țintească, cum reacționează clienții și care sunt nevoile sau dorințele clienților. Acest lucru ajută la luarea deciziilor strategice de marketing, la alocările mass-media și la luarea în considerare a tipului de angajament online care ar trebui să fie implementat. Aceste instrumente ajută, de asemenea, cazinoul să cuantifice efectul promoțiilor.

De ce cazinourile online și casele de pariuri preferă Twitter?

Ecosistemul de pariuri de pe Twitter este vast, divers și extrem de activ, dar în ciuda caracterului extrem de public al Twitter, o mare parte din acestea se întâmplă sub acoperirea întunericului.În timp ce unele reclame de jocuri de noroc pe Twitter sunt concepute pentru a obține pariuri imediate, o mare parte este concepută cu un obiectiv pe termen lung de a crește gradul de conștientizare și afinitate a mărcii prin conținutul atrăgător care ar putea fi partajat.

Cazinourile online preferă promovarea pe Twitter

Cazinourile online preferă promovarea pe Twitter

Cele mai frecvente tactici folosite sunt umorul, admirația prin surpriză și prezentarea de imagini, fapte și povești care îi fac pe oameni să se simtă din interior sau experți în nișă. Acest lucru este alimentat de o rețea mai puțin vizibilă de afiliați care partajează adesea cantități uriașe de conținut online. Doar 7% din tweet-uri trimise dintr-un cont de jocuri de noroc pe Twitter includ un fel de avertisment în textul tweet-ului, doar 4% recomandând utilizatorilor să parieze în mod responsabil și 1,2% conținând condiții de angajament.

În timp ce 69% din tweet-urile din conturile de pariuri sportive tradiționale conțin aceste avertismente în imagini sau videoclipuri, doar 2% din e-sporturi au făcut acest lucru. În plus, instrumentele de restricționare a vârstei conținutului Twitter nu par a fi utilizate de multe dintre cele mai prolifice conturi. Majoritatea tweet-urilor ridică unele îngrijorări de reglementare. 68% din sporturile tradiționale și 74% din e-mailurile sportive par să contravină reglementărilor într-un fel, cum ar fi prezentarea jocurilor de noroc ca sursă de venit sau încurajarea jocurilor de noroc ca activitate obișnuită sau în momente nesociabile.

In concluzie, putem spune, că Generația Y se caracterizează prin nevoi și dorințe mult mai diferite de cele ale jucătorilor generațiilor mai vechi. De aceea operatorii și dezvoltatorii de jocuri de noroc va trebui să descopere ceva nou și efectiv pentru a îi atrage în lumea gambling-lui și trebuie să facă acest lucru cât mai repede posibil. Trucurile de publicitate tradiționale nu au efectele așteptate, însă rețelele sociale, precum Twitter, Facebook, Instagram și YouTube le oferă calea de acces către această generație.

Articole Similare