Utilizarea informațiilor statistice ar putea îmbunătăți abilitățile la poker

Pentru ca să fii un pro la Poker online din era modernă, trebuie să deții mai multe abilități. Deși pentru strategii la poker, cei mai mulți se bazează pe matematică, noi spunem că acest aspect nu este întru totul precis. Statisticile matematici omoară jocul și nu analizează comportamentul uman, bluff-ul, care în jocul de poker este un aspect destul de important. Bineînțeles, la poker online nu poți vedea expresia adversarului, însă sunt o mulțime de informații statistice pe care le puteți folosi și care s-au dovedit a fi bune. Altfel, cum se explică numărul mare de profesioniști la poker, care se pare că merg mai mult pe câștig, decât pe pierdere?

Învață regulile de bază la poker online

Cum să devi un pro la poker online

VPIP și PFR sunt două statistici de bază pentru poker, folosite de toți jucătorii activi. Acestea două împreună, vă oferă o imagine clară a modului în care joacă adversarii dvs. și a modalităților de a exploata greșelile lor. VPIP este termenul folosit pentru a pune bani în mod voluntar în pot, pentru a putea face call și mări miza. PFR este termenul folosit pentru procentul de mâini în care un anumit jucător crește un preflop, atunci când are posibilitatea de a plia sau de a apela, în funcție de situație.

Înțelegerea și utilizarea termenilor VPIP și PFR, este primul pas către îmbunătățirea considerabilă a propriului dvs. joc. Utilizarea platformei Poker Copilot, unde VPIP și PFR vă oferă o imagine clară despre cum jucătorii adversari acționează, vă poate da un avantaj extrem de mare, deoarece veți înțelege strategii folosite de către adversari, astfel veți putea lua decizii corecte.

Cei mai mulți jucătorii noi abuzează de preflop. Apelul mult mai des decât creșterea face ca VPIP-ul să crească mai mult decât PFR-ul, având ca urmare un decalaj între cele două statistici. Acesta este un semn de avertizare jucătorul folosește strategia agresivă esențială pentru a câștiga la poker. Jucătorii câștigători au un decalaj strâns între VPIP și PFR.

Dacă statisticile indică un VPIP mare și un PFR scăzut, înseamnă ca jucătorul este pasiv și joacă prea multe mâini și folosesc prea mult preflop. Un VPIP normal și PFR scăzut sunt jucării care pariază numai pe mâini foarte bune, precum ași și regi. Dacă VPIP și PFR sunt ambele scăzute dar cu variașie între ele, jucătorii pariază numai pe mâini extraordinar de bune și atunci când o fac folosesc strategia agresivă post-flop. Trebuie să știți că valorile VPIP și PFR variază. În funcție de variația de poker aleasă, poker cu 5 cărți, cu 6 cărți sau altele.

Texas Hold Em – variații diferite la poker online

Cunoaște regulile jocului

Jucătorii câștigători pe termen lung se vor încadra aproape în intervalele VPIP / PFR 11/8 și 16/14, în jocurile full ring pentru tipul de joc ales. Cei care se află în afara acestor intervale nu înțeleg jocul în profunzimea lui și fac greșeli care pot fi exploatate. Înțelegerea și utilizarea VPIP și PFR este primul pas către îmbunătățirea considerabilă a propriului dvs. joc.

Dacă nu doriți să scizionați platforma de Copilot poker, o puteți testa gratuit, descărcând aplicația. Cu toate acestea, pentru a putea folosi informațiile analitice, trebuie să cunoașteți pe deplin toate variațiile de poker online, pe care vreți să le jucați. Cunoașterea regulilor de bază este primul factor pe care trebuie să-l luați în considerarea. Dacă vreți jucați poker online pe bani reali, trebuie să fiți sigur ca puteți recita regulile jocului cu ochii închiși. Unu dintre cele mai bune sfaturi pe care vi-l putem da, este să jucați poker gratis.

Jucați poker online pe plafrome gratuite

Este singurul mod de a înțelege poker online la zero risc, motiv pentru care vă recomandăm să vă înscrie-ți pe un site de poker online și să jucați gratuit. Toate site-urile de poker online oferă jocuri gratuite, care acționează ca un teren util de antrenament. Experiența reală la jocul de poker este recomandată de toții profesioniști de poker, inclusiv Dan Negreanu, care însuși a declarat că experiența la masa de joc, împotriva altor jucători, este ceea ce i-a adus brățările WSOP. Prima regulă este să cunoști strategia de bază la poker și să poți să o aplici. Există mai multe variante de poker online și cunoscând și înțeleg regulile de joc pentru fiecare, este un prim pas spre victorie.

Articole Similare