Top 5 Cele Mai Bune Femei Jucătoare de Poker

Din păcate, lumea pokerului a fost încă din cele mai vechi timpuri dominată de jucători masculini, prezența femeilor în acest decor fiind minimă. Cu toate acestea, există și cazuri de femei care se fac remarcate în lumea pokerului, așa că noi am alcătuit un top 5 de cele mai bune femei jucătoare de poker.

Poker femei

Poker femei

Haideți să vedem împreună care sunt aceste femei de top ale pokerului și, mai ales, prin ce s-au făcut remarcate, ce premii au câștigat și după ce strategii aleg să se ghideze, pentru că femeile care se ridică în lumea bărbaților sunt mereu o sursă de inspirație și de încredere în forțele proprii.

Top Poker Jucătoare: Locul I – Vanessa Selbst

Vanessa Selbst s-a născut în anul 1984 în Brooklyn, New York și a studiat Științe Politice la Yale, loc în care a și obținut pasiunea sa pentru poker, în cadrul Yale având parte de primele sale jocuri de poker. Pasiune sa a crescut în timp, dovadă fiind jocurile sale impecabile și câștigurile nenumărate.

Datorită faptului că a câștigat nu una, nu două, ci trei brățări ale World Series of Poker, Vanessa Selbst este, fără îndoială, cea mai bună femeie jucătoare de Poker din lume și multe alte jucătoare, cu sau fără vechime, visează să ajungă la fel de bune jucătoare și la fel de celebre ca ea.

Poker jucătoare de top

Poker jucătoare de top

Locul II Ocupat de Kathy Liebert

Kathy Liebert s-a născut în 1967 în Nashville, Tennessee. Primul său contact cu lumea pokerului a fost încă de la frageda vârstă de 12 ani, când juca în cadrul jocurilor organizate în locuința proprie de către părinții săi. Faptul că a urmat studii de finanțe și afaceri în New York s-a dovedit a-i veni în ajutor în cadrul jocurilor.

Nu doar că a câștigat nenumărate turnee de poker, incluzând World Series of Poker $3000 No Limit Hold’em buy-in, dar este și una din cele două femei din lume care a înregistrat mai mult de $5 milioane în câștiguri live, ceea ce o face să fie considerată o pionieră a top poker jucătoare.

Deși majoritatea țărilor interzic acest tip de jocuri ilegale, atât timp cât sunteți sigur că organizați un joc legal, puteți vedea aici strategii la poker. Cine spune că plăcerea și utilul nu pot fi amestecate? Așadar citiți regulamentul organelor responsabile de reglamentarea jocurilor de poker, aduceți gustările și distrați-vă cu prietenii și familia în timp ce faceți un profit!

Poker pentru femei

Poker pentru femei

Locul III Ocupat de Annie Duke

Născută în 1965 în Concord, New Hampshire, Annie Duke pune pasiunea ei pentru poker pe baza suportului primit din partea părinților și a profesorilor săi, la fel ca și pe baza mentalității acestora deschisă și orientată către tot felul de activități extra-școlare. Annie Duke a absolvit universitatea din Pennsylvania și tot aici a început și drumul său în poker.

Pentru a-și permite să-și plătească facturile în timpul universității și după studii, Annie Duke a început să joace poker, pentru a face un ban în plus. Nu avea, totuși, de unde să știe că această sursă de venit suplimentar urma să o trimită pe culmile faimei și că urma să ajungă una din cele mai bune femei jucătoare de poker.

Cele mai bune poker jucătoare

Cele mai bune poker jucătoare

Locul IV Ocupat de Annette Obrestad

Norvegianca Annette Obrestad s-a născut în anul 1988 și istoria sa este foarte interesantă, având în vedere faptul că a început să joace poker online la vârsta de 15 ani. Annette Obrestad este poreclită Annette_15, tocmai din acest motiv. Partea cu adevărat amuzantă este că toată averea sa a provenit doar din jocuri gratis, fără niciun depozit.

Chiar înainte de a împlini vârsta de 19 ani, Annette Obrestad a câștigat titlul de cea mai tânără jucătoare de World Series of Poker, plecând acasă cu imensul premiu de $2 milioane. Cu toate acestea, nu a continuat să facă valuri la fel ca până atunci, acesta fiind momentul său de glorie din lumea pokerului.

Dacă doriți să începeți să jucați jocuri de cazino online, vedeți aici cele mai bune site-uri pentru jocuri de noroc online. Nu uitați că este foarte important ca site-urile pe care jucați să fie licențiate și cu cel mai mic risc posibil, pentru a avea șanse de câștig real.

Turnee de poker

Turnee de poker

Locul V Ocupat de Vanessa Rousso

Născută în anul 1983, în White Plains, New York, americanca este considerată una din frumoasele cele mai bune femei jucătoare de poker, fiind membră a PokerStars Pro. Datorită faptului că a studiat economie la universitatea din Duke, americanca Vanessa Ashley Rousso se axează în jocurile sale pe strategiile și teoriile jocului de Poker pe care le-a învățat în universitate.

La fel ca Annette, Vanessa a jucat poker online până în momentul în care a atins vârsta legală pentru a juca în cazinouri fizice. Sunt înregistrate în numele său numeroase câștiguri de 6 cifre în anii 2006, 2009 și 2011. În anul 2009 a avut loc apogeul, în urma acestuia câștigând $700,000 și titlul de top poker jucătoare.

Știm că există multe persoane care își doresc să joace poker online fără riscuri, așadar vă prezentăm Top site de poker online pentru a juca sigur și fără riscuri. Vă dorim mult succes și, de ce nu, poate reușiți să câștigați venituri suplimentare fără a fi nevoie să faceți un depozit inițial.

Poker la nivel mondial

Poker la nivel mondial

Concluzii

După cum vedeți, la fel ca în toate domeniile, există speranță pentru competitorii de sex feminin, dovadă fiind nu doar aceste 5 top jucătoare de poker, dar și multe altele care le calcă pe urme și care ridică femeile în ranguri înalte. Pokerul devine o lume unisex în locul unei lumi dominate de bărbați și acest lucru ne bucură.

Întrebări frecvente despre top jucătoare de poker

Este absolut normal să nu puteți ține minte toate informațiile pe care le citiți, motiv pentru care am acumulat o serie de cele mai frecvent adresate întrebări ale cititorilor noștri, pentru a vă oferi un sumar al informațiilor importante din acest articol. Dacă aveți și alte întrebări, nu ezitați să le adresați în comentarii.

🤔 Cine este considerată a fi cea mai bună jucătoare de poker din lume?

Cea mai bună jucătoare de poker din lume este considerată a fi Vanessa Selbst. A început să joace poker în timpul facultății și s-a asigurat că toate informațiile pe care le obținea la cursuri vor fi aplicate în jocul său, pentru a avea cât mai multe șanse de continuă îmbunătățire și de câștiguri cât mai mari și cât mai dese.

🎰 La ce vârstă a început Kathy Liebert să joace poker?

Kathy Liebert a avut norocul să se nască din părinți care organizau jocuri de poker private, în propriul domiciliu, motiv pentru care celebra jucătoare de poker a avut ocazia să înceapă să experimenteze această lume încă de la vârste fragede, când juca în subsolul casei sale împotriva familiei și a prietenilor de familie pe care îi invitau părinții săi.

🤩 La ce vârstă a început Annette Obrestad să joace poker?

Cei care au auzit de Annette Obrestad știu că nickname-ul ei este Annette_15 și motivul din spatele acestei porecle este faptul că jucătoarea a intrat în lumea pokerului online la vârsta de 15 ani, având în vedere faptul că era minoră și nu avea dreptul să joace în cazinouri fizice. Deși nu încurajăm jocul printre minori, Annette a avut noroc.

✨ Cine este cea mai frumoasă jucătoare de poker?

Vanessa Rousso este considerată a fi una din cele mai frumoase jucătoare de poker din lume. Americanca s-a născut în anul 1983 în White Plains, New York și este membră a PokerStars Pro. La fel ca și celelalte jucătoare menționate în top jucătoare de poker, Vanessa Rousso are și ea o istorie interesantă. Puteți afla mai multe din articolul nostru.

Articole Similare