Sfaturi despre poker low-limit care vă ajută să ghiciți adversarul

Poker online low-limit

Jocurile de poker online cu limită mică pot fi uneori o problema mare. Adesea veți juca cu adversari care vor paria pe oricare două cărți, vor anula pariurile pe mâini slabe și ar putea avea orice mână aleatorie în orice moment. Acest lucru face dificil să citiți ce ține adversarul. Cu toate acestea, dacă acordați o atenție următoarelor 10 povești de poker cu limită mică, o să reușiți să-i ghiciți.

Cum să ghicim adversarii la poker

Cum să ghicim adversarii la poker

1. Pariu minim – Pariu maxim

Jucătorii răi de poker nu știu cum să-și maximalizeze profitul de la o mână bună. Ei consideră că vă vor speria și de aceea pun un pariu într-adevăr mic pe flop, ca să vă prindă în capcană și să vă facă să credeți că au o mână slabă. Fac același lucru la turn și după aceea plasează pariul maxim în river.

2. Încetinește și verifică

Jucătorii de poker online low-limits nu știu cum să mascheze o mână mare. Mulți vor paria mare pe flop. Jucătorii răi în continuare o să-și ascundă mâna la turn și vor verifica. Dacă prindeți un jucător care procedează așa, faceți un pariu mare pe river.

3. Verifică Raise

Nu este nimic mai dificil decât să scăpați de bluf cu check-rise. Chiar și jucătorii răi știu asta. Așadar, când obțineți un check-up la tabelele cu limită mică, ar trebui să presupuneți aproape întotdeauna că adversarul are o mână mare. Bluff-urile check-rise sunt aproape exclusiv utilizate la tabelele cu limită mai mare.

4. Quick Calls la mână cu cărți mari

Așa cum am spus, jucătorii slabi fac o treabă greșita de a deghiza o remiză. În loc să pună o mărire cu o remiză la culoare, în poziția de a deghiza mâna, ei vor paria repede și vor spera să lovești în turn. Veți obține o mulțime de oponenți slabi dintr-o remiză, așa că dacă primiți un quick call pe flop și a 3-a carte este costum nu loviți în turn. mai bine faceți un pariu mare.

Un joc de poker online cu limită scăzută

Un joc de poker online cu limită scăzută

5. Verifică, verifică, verifică

Cu excepția cazului în care adversarul vostru este cu adevărat creativ, ceea ce este foarte puțin probabil la acest nivel, ar trebui să vă simțiți destul de în siguranță aruncând pe river dacă a fost verificat de 3 ori. 3 verificări directe indică slăbiciune. Ar trebui să pariați în acest scenariu.

6. Verifica flop în poziție

Un parior de continuare este unul care pariază întotdeauna flop-ul după ce a verificat înainte de flop. Pariorii continuați pariază aproape întotdeauna pe flop, indiferent de lovituri. Ei fac acest lucru pentru a îngreuna descifrarea forței mâinilor. Cu toate acestea, atunci când un parior continuu verifică flop-ul, în special în poziție, există șanse mari ca oponentul tău să fi aruncat un monstru, cum ar fi un drept sau un set. Continuați cu precauție.

7. Pariu supraevaluat

Acesta vă cere să acordați atenție jocului adversarului în mâinile anterioare. Când un adversar plasează un pariu mai mare decât valoarea potului, sigur e de gândit. De cele mai multe ori, nu au nimic și pariază foarte mult pentru a te speria de pot. Dar, din nou, acesta depinde de modul în care jucătorul vostru respectiv a jucat până acum. Dacă sunteți nou la masă, pliați mâna și așteptați până când veți obține o informații mai bune despre adversar.

8. Pariere, verificare, pariu inutil pe river card

Dacă adversarul vostru câștigă pariuri pe pre-flop și apoi continuă să parieze, s-ar putea să fie legate sau nu. Dacă apoi verifică turn-ul, există șanse foarte bune să aibă câteva cărți mari (adică AK). Dacă river-ul aduce o carte inutilă, cum ar fi un 2 si el continua sa parieze, puteți fi siguri că orice pereche este bună.

9. Pariere, verificare, pariu mare pe river

Aceasta este aceeași cu ultima mână, cu excepția adversarului conectat pe râu. Când oponentul vostru care a ridicat pre-flop-ul pariază flop-ul și apoi verifică rândul, există șanse mari să nu dețină altceva decât Ace-high. Deci, dacă râul aduce un As și oponentul vostru pune un pariu mare, adversarul are un As.

10. Refacere raise

Dacă cel mai puternic jucător de la masă intră în pot cu o mărire, ești aproape întotdeauna împotriva unei mâini de pornire excelentă. Cu excepția cazului în care nu aveți o mana și mai bună.

Poker-ul este un joc complex dar indiferent daca alegeți un joc live sau unul online întotdeauna trebuie să folosiți metode adecvate de a ghici și a citi adversarii la masa. Citiți recenziile noastre despre poker și învățați jocul de la zero.

Articole Similare