PokerStars VR – Cum funcționează?

Poker-ul și jocurile video au prieteni apropiați de mulți ani, făcând cea mai modernă tehnologie inevitabilă pentru aceste două modalități de divertisment. Pe cât de simplă este asocierea tehnologiei de realitate virtuală și a poker-ului, PokerStars VR este un experiment convingător de acces timpuriu care arată interacțiunea socială și realitatea jocului de cărți și acordă ceva mult mai mult decât arată părților sale evidente.

Introducere la Pokerstars VR

Introducere la Pokerstars VR

Ce reprezintă Pokerstars VR?

Jucătorii Pokerstars VR noi intră într-o imensă lobby structură cu multe efecte VR incluse, ceea ce înseamnă teleportare, mâini neîncorporate, avatar personalizabil și grafici uimitoare. De la acest ecran de pornire puteți învârti o roată și să obțineți cipuri pentru joc. Ulterior, puteți roti această roată la fiecare 8 ore, după care atingeți ceasul vostru virtual, ca să deschideți un meniu și să căutați o masa la care să vă alăturați.

În oraș există multe mese de poker, dar varianta oferită este cea mai populară, care va inspira multe conversații. Acest lucru este foarte important, deoarece cea mai mare parte din timpul petrecut la joc va fi lângă mai multe persoane necunoscute de pe net, care vor glumi, vor discuta, probabil se vor și certa li vor folosi arata gesturi obscene cu rechizite virtuale.

Funcția de chat live din Pokerstars VR poate fi cea mai înspăimântătoare și cea mai critică caracteristică. Acest este un limbaj tematic, legat de jocurile de noroc, pe care îl veți întâlni la fiecare masă de poker, iar aspectul VR folosește ca să creeze o apropiere directă și riscantă intre necunoscuți.

Bineînțeles, vă puteți concentra pe jocul în sine și nimic nu vă oprește să închideți microfonul ca să nu îi mai auziți pe ceilalți sau sa opriți chat-ul live, dar acest lucru va însemna sa vă lipsiți de cea mai atrăgătoare caracteristica a jocului, și anume comentariile constante și discuțiile la o masă de poker.

Joc la masa Pokerstars VR

Joc la masa Pokerstars VR

Ce pot face jucătorii Pokerstars VR?

Dincolo de acest dialog, rechizitele jocului sunt foarte înșelătoare și distrag atenția, ceea ce poate fi bun sau rău, în funcție de starea de spirit a jucătorului. Dacă sunteți prea concentrat pe rezultatul fiecărei runde de pariere și pe nervozitatea la un pre-flop, o minge săritoare aruncată sau spumă de șampanie care zboară în vizor, poate fi considerată o distragere a atenției.

Toate acestea fac parte din simțul maniacal pe care jocul încearcă să-l ofere și se alătură altor incluziuni aleatorii, cum ar fi baloane și explozii, vibrații atunci când “atingeți” un al jucător, costume nenumărate, șepci chiar și abilitatea ciudată să vă plimbați pe masa de poker ca u spirit.

Echipa care a dezvoltat acest joc trebuie să fie lăudată, deoarece aceasta nu stă de o parte ci controlează și urmărește ca în timpul jocului să nu apară limbaj potențial rasist sau ostil, folosirea unor epitete sau avansuri sexuale nepotrivite. Acest lucru înseamnă că PokerStars VR nu este un exemplu de experiență online socială în care dezvoltatorii aleg să ridice din umeri, așteptându-se ca comunitatea lor să se auto-controleze, o dinamică care este deosebit de importantă pentru angajamentele VR.

Cu alte cuvinte, realitatea spațiului extins care găzduiește această comunitate interactivă poartă cu sine un mediu potențial amenințător și deranjant, iar dezvoltatorii sunt conștienți de această provocare și par să o întâmpine cu seriozitatea de care are nevoie. De asemenea, deoarece PokerStars VR oferă nenumărate mese, nu este nimic în neregulă să retrageți bani și să căutați un alt grup dacă grupul respectiv nu vă dorește sau vă face să va simțiți inconfortabil.

Poți să bei o bere la Pokerstars VR

Poți să bei o bere la Pokerstars VR

Cu ce se ocupă jucătorii, dacă nu vor să joace?

Odată ce ați găsit grupul potrivit, este foarte posibil să petreceți o oră în distracție captivantă, să aruncați recuzită către alți jucători, să faceți glume autodistructive despre calitatea tranzacției și să vă simțiți ceremonial de generoși atunci când luați un pot puternic. Puteți chiar să aruncați cipurile în fața unui jucător, fără să vă faceți probleme, deoarece aceste cipuri se reîntorc la masă imediat.

Realitatea este constantă, chat-ul are o intensitate diferită în funcție de personalitatea grupului ales. Apropo de jocul în sine, există un tutorial limitat care îi ajută pe jucătorii noii să navigheze și să găsească o masă, asta este tot ce primiți, așa că trebuie să știți jocul în avans. Banii nu sunt reali, dar dezvoltatorii au ideea de a introduce opțiuni cu bani reali, dar acest lucru nu este aplicat în versiunea actuală.

În plus, jucătorii pot interacționa între ei, își pot aprinde trabucurile sau pot muta obiecte, ceea ce evocă un sentiment suprarealist și intim. Diferitele medii VR PokerStars sunt relativ diverse, iar activele variază între mobilierul ușor realist și arhitectură și generozitatea animată. Este simplu și ușor de înțeles, dar îi lipsește, de asemenea, o personalitate distinctă dincolo de ținutele și produsele cosmetice fantomatice ale avatarurilor menționate anterior.

În esență, dacă nu este jucat în VR, ar putea fi unul dintre celelalte sute de jocuri de poker 3D, iar unele fundaluri sunt în mare parte alcătuite din spațiu întunecat în jurul unei mese de poker. Pentru jucătorii care nu doresc să parcurgă doar meniurile din joc care caută mese, comunitatea de jucătorii PokerStars VR este destul de activă în discordia oficială a jocului, oferindu-le sugestii pentru modificări, urmărind clasamentele actualizate ale celor mai buni jucători și chiar postând tabele în căutarea alții să se alăture.

Ca proiect de acces timpuriu, Discordul comun are sens, deși speranța este că o integrare mai profundă a acestor elemente de bază cu jocul live în sine va avea loc în cele din urmă într-o versiune mai nouă. Este dificil să se determine direcția ideală în care PokerStars VR ar trebui să navigheze pe traseu până la lansarea completă. Jocuri de noroc suplimentare, cum ar fi blackjack-ul sau ruletă și alte versiuni de poker? Vom vedea!

Întrebări Frecvente despre Pokerstars VR

Pokerdstars VR este o platformă de joc nouă, experimentală, care în următorii ani va suferi schimbări masive. Interesul către modul de joc VR este foarte mare. Tocmai de aceea am adăugat și secțiunea cu întrebări frecvente ale fanilor de poker despre Pokerstars VR.

✅ Cum funcționează Pokerstars VR?

În loc să vă uitați la ecran și să vă direcționați personajul folosind o tastatură și un mouse, sunteți adus în interiorul jocului și controlați ce se întâmplă folosind gesturile capului și mâinii. PokerStars VR vă duce într-un cazinou virtual unde vă puteți așeza la masă. Alți jucători sunt așezați în jurul tău și poți vedea avatarurile lor alese.

✨ Cum arată jucătorii și ce pot face la mesele de joc?

Vă puteți alege un avatarul și din mai multe locații diferite, cum ar fi iahtul Monte Carlo, Showdown Saloon sau Void. Puteți să vă plimbați relativ liber cu o grafică destul de decentă, dar în acest moment, PokerStars VR nu este cu adevărat o opțiune dacă căutați un joc serios.

😊 În afară de jocul de Poker ce altceva pot face?

Puteți putea vedea avatarurile adversarilor, să le faceți gesturi, să le vorbiți în timp ce beți o băutură răcoritoare, făcută din cei mai buni pixeli. De fapt, setarea virtuală vă permite să faceți orice doriți, deoarece nu există consecințe. În lumea PokerStars VR, totuși, puteți face orice doriți.

Articole Similare