Jucați poker și călătoriți – povestea lui Myst

Aventura lui Jarnei “Myst” în lumea poker-ului a început acum 10 ani. La început juca cu prietenii săi și în scurt timp a fost captivat de acest joc fascinant. Repede a citit câteva strategii de poker și a considerat că a devenit un profesionist Poker Stras la nivel mondial. Încrezut în abilitățile sale Myst s-a aruncat în apele adânci ale jocului pe bani adevărați. Cariera lui a luat sfârșit foarte repede, în aproximativ 20 de minute a pierdut mai mult din jumătatea bankroll-lului său. După această experiență nereușita el a început să joace pe site de poker freeroll. Acestea sunt exact așa cum sună – turnee cu intrare liberă și care au de obicei premii generoase în bani reali pentru câștigători.

Freeroll-urile atrag de cele mai multe ori un număr uriaș de jucători și sunt deseori ignorate, fiind considerate chestii de noroc, în care doar cei mai norocoși jucători câștigă. A ajuns la ITM (De asemenea, cunoscut ca și “în bani” – o poziție finală într-un turneu de poker suficient de mare pentru a avea o plată) și a reușit să câștige 250 de dolari. Acești bani i-au permis să se reîntoarcă la joc. Și-a dat seamă că trebuie să învețe jocul din nou și s-a înscris la o scoală de poker online și a început să joace poker cu limita fixă. Nici această poveste nu a continuat mult timp. La scurt timp după ce a început, exact ca în filmele de acțiune, a venit poliția și a închis toate jocurile de acolo. De data aceasta Myst nu a mai stat pe gânduri și a descoperit un truc nou – bonusul de bun venit oferit de cazinourile online. Și-a creat conturi la mai mulți operatori pe net, folosindu-se de oferta la prima depunere pentru jucătorii noi. Cunoștințele lui deja au avut un nivel foarte bun. El juca la poker NL (fără limite) 100 și în acest mod, foarte repede, reușea să îndeplinească condițiile de rulare ale bonusului. Așa a reușit să-și îndeplinească unul dintre vise – să viziteze Tailanda, Muay Thai. O vacanță bine meritată!

Cărți de joc in buzunar

Cărți de joc in buzunar

După ce a revenit de la această pauză Myst a început să joace în turnee SNG de mize mici la Poker Stras. Și-a mărit repede bankroll-ul și a trecut la Full Tilt, unde juca SNG-uri pe mize medii. A urmat Black Friday pentru poker. Probabil că ați auzit de această perioadă neagră care marchează amintirile jucătorilor de poker și a schimbat lumea celui mai popular joc de cărți. În anul 2011 în State a fost înaintat un caz penal federal, împotrivă celor mai mari 3 companii de poker – PokerStars, Full Tilt și Cereus (Absolute Poker). Au fost acuzați în fraudarea banilor și spălarea banilor pentru a procesa transferuri către și de la clienții lor. Toți banii lui Myst au fost La Full Tilt și au rămas blocați acolo.

Când PokerStars a cumpărat Full Tillt și i-a plătit pe toți jucătorii, Jernei și a recăpătat banii și a început din nou să joace, folosind aceeași strategie. Jernei întotdeauna a vrut să învețe cum să joace video jocuri cu bani în numerar și atunci și-a dat seamă că are nevoie de ajutor. S-a alăturat programului Soldier Coaching NL HU. Coaching For Profits vă oferă șansa de a obține coaching gratuit de la echipa BPC în schimbul unui procent din profiturile pe care le faceți în viitor. Programul este foarte flexibil. Nu există o limită de timp pentru program. Puteți face programul atâta timp cât este nevoie ca să terminați. Programul este completat când atingeți obiectivul de profit. Dacă aveți un loc de muncă sau alte obligații și nu puteți juca cât doriți, va dura mai mult. Există mulți studenți cu locuri de muncă, obligații școlare sau familii, care progresează în ritm propriu. Nu sunt toți profesioniștii în poker, ci mulți dintre ei au venituri pentru ei înșiși și pentru familiile lor.

Ce înseamnă Certified Financial Planner (CFP)? Aceasta este o denumire profesională atinsă de o persoană care a îndeplinit cu succes toate cerințele. De ce vă spunem acest lucru. Pentru că următoarea experiență lui Myst este legată de aceste cerințe și în funcție de rezultatele obținute își va continua sau nu visul de a călători. Când vă alăturați programului Coaching for Profits, vă așteptați că rezultatele să crească într-o manieră constantă sau să crească exponențial în timp ce vă deplasați în mize care culminează cu finalizarea programului. Evoluția lui nu a fost constantă. Au existat suișuri și coborâșuri. Primele mâini pe care le-a jucat au fost la o masa NL2 cu cea mai mică miză posibilă. A făcut acest lucru pentru a se obișnui cu regulile noi. După aceea a încercat să joace la NL50, dar rezultatele rele nu au întârziat. A renunțat la NL50 și a continuat cu NL 10 și NL25. A reușit să realizeze progrese foarte bune care să-l împingă pe calea cea buna….. din nou spre Tailanda.

Jucați poker și vizitați cele mai faimoase colțuri ale lumii

Jucați poker și vizitați cele mai faimoase colțuri ale lumii

Dacă nu joci nu ai prafturi! Imediat ce a ajuns în Tailanda orele lui de joc au scăzut deoarece a fost distras de tot ce îi putea oferi această țară. Profiturile au urmat calea orelor scăzute ….. au început să se micșoreze. După 5 luni petrecuți în Tailanda s-a reîntors în țara sa natală – Slovenia. Poker-ul a devenit din nou principală lui preocupare. Rezultatul a fost un câștig de aproximativ 20 000 de euro. Când ai o pasiune pentru ceva nimic nu te poate opri! De data aceasta Myst a cumpărat un bilet spre Tailanda fără întoarcere, dar a ținut cont de greșeala pe care a făcut-o data trecută și a reușit să joace suficient primele 2 luni. Au urmat încă 5 luni care i-au adus profituri considerabile. A pornit din nou spre Slovenia, dar trecând prin Bali, Singapore, Vietnam, Malta și Italia. Toate aceste jocuri și deplasări au durat 2 ani. Mai avea nevoie de un câștig mare ca să atingă obiectivul programului de 60 000 de euro. Nu vă imaginați că s-a învățat minte! A continuat să trăiască și să joace la fel – Slovenia pentru poker, Tailanda pentru distracție. Uitând-se înapoi, la timpul trecut, Myst și-a dat seamă că putea să le facă pe toate intra-un mod mult mai bun și câștigând mai mulți bani dar la finalul acestei călătorii Myst a spus “Nu există nici o afacere amuzantă până când nu vei primi un bankroll pentru a juca NL1000!”

Articole Similare