Cum să devii un dealer de poker de succes?

Cazinoul este adăpostul entuziasmului și paradisul emoțiilor, iar dealerul este ghidul nostru în această lume. Toți, care măcar o dată au vizitat un cazinou terestru sau un site online cu jocuri live a avut de a face cu un dealer care controlează tot procesul jocului. Obligațiile unui dealer sunt de a organiza jocul. Un dealer experimentat are cunoștințe multiple care îl ajută să lucreze în mai multe poziții – ruletă, poker, blackjack. În funcție de joc dealerul are activități diferite. La ruletă se ocupă de împărțirea jetoanelor, acceptarea pariurilor, preluarea pierderilor și plătirea câștigurilor. Poker-ul este un pic mai complicat. Aici nu trebuie numai să urmăriți jetoanele ci să-i ajutați pe pariorii, explicând anumiți termeni și reguli. Trebuie să aveți un control strict asupra mișcărilor pe care le faceți și îndemânare să oferiți cârti de joc într-un mod foarte rapid.

De ce să alegeți acest job?

De ce să alegeți acest job?

Cine este potrivit pentru acest serviciu?

A deveni crupier este o alegere conștientă a unei persoane. Înainte de a face un astfel de pas, trebuie să luați în considerare toate laturile – pro și contra. Ce calități trebuie să aibă o persoană pentru a obține un astfel de loc de muncă? În primul rând, este capacitatea de a comunica cu oamenii. În timpul interviului va fi verificată posibilitatea voastră să comunicați. Trebuie să puteți trata, în mod adecvat cele mai dificile situații, deoarece o astfel de muncă presupune condiții destul de grele. Acestea includ atât factori fiziologici asociați cu orele de lucru neregulate, schimburi de noapte, spații limitate fără lumina soarelui și presiunea psihologică intensă. Abilitatea de a rezista la iritabilitate este foarte utilă în munca crupier-ului. De asemenea, trebuie să ne confruntăm și să stăpânim sentimentele de furie și resentimente care apar în procesul de lucru. Sumele uriașe pe care clienții le cheltuiesc adesea în cazinouri cu ușurință și nepăsare pentru personalul de jocuri sunt ceva care ar trebui luat ca o parte a fluxului de lucru.

Etapele unui interviu pentru dealer de poker

Etapele unui interviu pentru dealer de poker

Etapele unui interviu de dealer

Mulți factori o să fie urmăriți dacă ajungeți la un interviu de dealer. În primul rând impresia iniâială este foarte importantă. Dacă nu aveți o ținută adecvată și un comportament echilibrat, probabil că nu veți ajunge la următoarea etapă. După evaluarea vizuală urmează evaluarea capacitaților voastre. Pe primul loc va fi urmărita inteligența și capacitatea de a efectua calcule matematice. Trebuie să știți să numărați și să calculață destul de repede și fără să utilizați un calculator sau să notați. În același timp trebuie să împărțit cărți, să plătiți câștiguri și să distribuiți jetoane. Privirea periferica dezvoltată este de importanța maximă. Trebuie să aveți abilitatea să urmăriți toți jucătorii la masa și să-I controlați. Bineînțeles, aceste capacități se dezvoltă în timp. Dealerul este fața unui cazinou și de el depinde cât de bine se va simți jucătorul, cât de mult va sta să joace la masa și câți bani va paria. De aceea cerințele pentru un dealer sunt foarte mari. Experiența în domeniu nu este pe primul plan. Multe cazinouri mari preferă să angajeze și să instruiască dealerii începători. El va fi instruit în funcție de cerințele specifice ale locului de munca. Perioada de antrenare poate dura până la 6 luni. Uneori cazinourile acordă elevilor o sumă mică și le permite să lucreze ca dealer de ajutor. Așa veți învață mai repede și veți cunoaște munca de aproape. În timpul acestui curs mulți vor fi eliminați. De regulă, de la 100 de candidați rămân aproximativ 10.

Renumerație

Munca crupierului este considerată foarte bine plătită. Dar, ca în orice profesie, există capcane. De exemplu, angajații cazinourilor prestigioase, pot face sume destul de mari pe lună. Orașele mai mici oferă salarii mai modeste. Merită menționat faptul că partea oficială a acestei sume este rar mai mare decât minimul necesar de stat. Diferența este venitul din umbră, scutit de taxe, care nu include deducerile fondurilor de pensii și asigurarea de sănătate. Munca crupierului nu se poate lăuda cu consecvența și stabilitatea venitului. Depinde foarte mult de sumele pe care clienții recunoscători le lasă pe masa.

Dealer de poker – un job interesant

Dealer de poker – un job interesant

Fiecare job are propriile sale particularități. De exemplu, o persoană cu multe tatuaje pe mâini niciodată nu va fi angajată ca dealer de poker. Plecând de la locul de muncă un crupierul trebuie să-și arate mâinile ca să nu existe indoieli că a luat ceva de pe masa de joc. Ținuta dealerului nu are buzunare sau acestea sunt cusute ca să nu existe posibilitatea să ascundă ceva in ele. Trebuie să puteți trata cu ușurință diferite tipuri de persoane. Deseori clienții cazinourilor sunt oameni celebri și comunicarea cu ei trebuie făcută într-un mod natural și discret.

Articole Similare