Online Bingo VS. Bingo Local – unde este mai bine să joci?

După ce sălile de bingo au început să răsară în anii ‘6, mai multe în USA si regatul Unit, la scurt timp acestea au devenit o industrie . Cu operatorii capabili să ofere jocuri săptămânale cu premii mari, bingo a devenit rapid o pasiune, practicată de familii întregi, fie în săli special dedicate, fie organizate acasă. Într-un timp extrem de scurt a luat naștere a fost o industrie durabilă, capabilă să servească milioane de jucători anual. În România, trend-ul nu a luat așa amploare, precum în UK sau USA, însă a avut partea lui de glorie. Ușor, ușor, pasiunea romanilor pentru bingo s-a stins, fiind înlocuită de alte pasiuni, mai noi, mai în trend.

Imagine cu jocul Bingo online

Bingo online

Dar, a apărut internetul! La fel ca în cazul multor activități de petrecere a timpului liber, apariția internetului a schimbat jocul și, datorită unei suită tot mai mare de produse virtuale, bingo este acum disponibil pe scară largă online și câștigă din nou popularitate. Cu toate caracteristicile jocului original, dar digitalizate pentru comoditate, bingo-ul online a devenit cel mai popular mediu pentru jucătorii moderni. Astăzi, fanii bingo au o mulțime de opțiuni, dar pentru a înțelege cu adevărat industria bingo-ului online, este important să o comparați și să o contrastați cu bingo-ul terestru în următoarele moduri.

De ce este mai bine să jucăm Bingo online – în detrimentul sălilor de Bingo

Jocurile (sălile) de Bingo sunt administrate de cazinouri, fie deținute de guvern, fie deținute de proprietăți private. Ceea ce unii dintre aceștia este să fure oamenii cu ultimul număr denumit regulă, adică, își înșală jucătorii cu proprii banii. Vreți să știți de ce și cum? S-a întâmplat de multe ori, ca în sălile de Bingo sa se ignore pur și simplu atunci când cineva strigă Bingo. Explicația a fost vagă, nu au fost solicitate reguli, iar regulile specifice pentru acest joc și de ce au rupt-o nu au fost publice și nu vor furniza o copie scrisă. Singurul lucru pe care l-ar permite managerul este o broșură de reguli generice din spatele ghișeului.

În interiorul unei săli de Bingo tradiționale, se pot găsi trei elemente principale; biroul de casierie, podeaua de joc și studioul apelantului. Din perspectiva divertismentului, Bingo tradițional depășește cu mult, mai ales din perspectiva socializării, care nu poate fi replicată în arena online. Mulțimea înconjurătoarea și reacțiile oamenilor la toate tragerile pentru premiu, creează un zgomot și o senzație copleșitoare.

În mediul online, acest nivel de interacțiune este greu de replicat, deoarece nu este posibil să se vadă fizic opoziția. Deși există dispoziții care să ajute la generarea unei anumite interacțiuni între jucători, principalul obiectiv al bingo-ului online este viteza și eficiența. De la cumpărarea unui bilet de joc până la încasarea câștigurilor, jocul bingo online este mult mai eficient și, prin urmare, mult mai convenabil. În plus, datorită noilor tehnologii, există posibilitatea de a juca oriunde și în orice moment.

Fiecare sală de Bingo găzduiește propriile sale jocuri cu jackpot-uri diferite, dar principalul mod în care funcționează Bingo este că premiile oferite sunt o însumare a numărului de bilete vândute. Aceasta înseamnă că premiile pot fluctua în mod sălbatic, într-o arenă terestră sau online, atunci când nu este oferit un jackpot garantat.

Jackpot-urile la Bingo online pot fi mult mai mari. Deși există o rețea de premii garantate, principala atracție pentru mulți jucători sunt jocurile jackpot progresive. Folosind un sistem comun în lumea sloturilor online, un joc de jackpot progresiv ia un procent mic din cumpărarea fiecărui jucător și îl adaugă la jackpot-ul comunal. De exemplu, dacă un bilet de joc costă 1 €, operatorul poate lua 10% din acest total și îl poate adăuga la jackpot-ul progresiv. În cadrul acestui sistem, la fiecare oră se adaugă mii de jucători și buy-in-urile lor, iar rezultatul final este un jackpot care crește exponențial și ajunge adesea la sute de mii și, uneori, la milioane de euro.

Bilete Bingo Trandițional

Bilete Bingo Trandițional

Cum să nu pierdeți bani la Bingo local

Totuși, dacă preferați să interacționați și să vă bucurați de alți oameni la sala de bingo, asta în cazul în care mai există una, avem câteva sfaturi, care vă pot ajuta să nu pierdeți bani inutil.

– Jucați bilete limitate.

– Dacă se poate, alegeți forma electronică.

– Aveți dreptul să le spuneți celor de lângă dvs. să vorbească mai încet, dacă nu obțineți rezultatele voite, apelați la manager.

– Daca sunteți deranjați în timpul extragerii, spuneți-le să vi se adreseze în pauză, deoarece vă distrage atenția de la joc.

– Strigați Bingo chiar daca nu sunteți sigur că ați auzit corect ultimul număr. In acest caz nu veți risca să nu fiți plătiți cu regula – ultimul număr strigat.

– Jucați mai bine la site-uri de bingo din România!

Atât timp cât alegeți un casino online licențiat, aveți siguranța că veți fi pe un teren sigur, unde jocurile nu sunt măsluite, datele personale și bancare sunt securizate. Mai mult decât atât, operatorii respectabili vin cu oferte de nerefuzat pentru jucătorii noi, lucru care nu se întâmplă la sălile locale. Orice ați alege, noi vă dorim mult succes!

Articole Similare