Ochelarii inteligenți Apple vor fi lucru mare în jocurile de noroc?

Google Glass este un dispozitiv de înaltă tehnologie, care a fost lansat în 2013 cu scopul de a aduce realitate augmentată printr-o pereche de ochelari. Google spera că ochelarii lor vor deveni următorul smartphone. Cu toate acestea, Google Glass nu a avut succesul așteptat și este utilizat doar în mod redus în sectorul întreprinderilor.

În ciuda eșecului pe care l-a avut Google, Apple plănuiesc să lanseze ochelari inteligenți în următorii câțiva ani. Ați văzut ce au făcut telefoanele mobile si aplicațiile de cazinou pentru jocurile de noroc. Aceste telefoane smart vă permit să vă bucurați de jocuri de cazino, poker și pariuri sportive, indiferent unde vă aflați.

Poate Apple Glass să revoluționeze și jocurile de noroc online?

Ce sunt ochelarii Apple

Ce sunt ochelarii Apple

Ce sunt ochelari Apple?

Se pare că acest dispozitiv va fi oarecum similar cu Google Glass. Cu toate acestea, este posibil să nu fie o piesă hardware independentă ca aceasta din urmă. În schimb, acești ochelari s-ar putea conecta la iPhone-ul vostru ca ecran alternativ. Veți avea în continuare telefonul la îndemână, dar informațiile vă vor călători în ochi, mai degrabă decât să fie nevoie să vă uitați în jos tot timpul.

Ochelarii inteligenți se vor utiliza și în realitatea augmentată (RA). Acesta din urmă pune grafică și imagini computerizate peste mediul real. Dacă ați folosit vreodată Google Maps, este posibil să fi văzut săgeți suprapuse pe hărțile străzilor. AR oferă aceste săgeți pentru a vă ajuta să navigați mai bine pe străzi.

La ce ne putem aștepta de la Apple Glass

La ce ne putem aștepta de la Apple Glass

La ce ne putem aștepta de la acești ochelari inteligenți?

Apple Glass va avea un ecran holografic. Acest dispozitiv va oferi utilizatorilor posibilitatea de a vedea e-mailuri, texte, hărți, videoclipuri, postări pe rețelele sociale și multe alte lucruri. În funcție de cât de mult dezvolta Apple acest produs, pot crea chiar și un App Store separat pentru acesta. App Store ar permite utilizatorilor să obțină aplicații legate de jocuri de noroc special create pentru ochelari. Această situație este similară cu modul în care există și magazine separate pentru Apple Watch și Apple TV.

În ceea ce privește realitatea augmentată, din nou, acest dispozitiv va trebui probabil să se conecteze la un telefon smart. În caz contrar, este posibil să nu aibă hardware-ul pentru a arăta altceva decât simpla grafică 2D. Durata de viață a bateriei este un mister în acest moment. Cu toate acestea, Apple ar trebui să facă bateria să dureze cel puțin trei ore dacă trebuie să țină pasul cu Microsoft HoloLens.

Apple va oferi pentru aspectul dispozitivului o pereche de lentile în stil Clark Kent sau o versiune simplă din plastic. Acest produs poate include chiar și un scaner Lidar care va căuta în mediile înconjurătoare și va adăuga imagini 3D. Scanerul Lidar va juca un rol puternic în aspectul realității augmentate.

Realitatea Augmentată la jocuri de noroc

Realitatea Augmentată la jocuri de noroc

Cum va afecta Apple Glass jocurile de noroc online?

Ochelarii Apple s-ar putea să fie perfecți pentru jocurile de noroc prin telefon, mai ales pentru jocurile de casino live. În primul rând, pot adăuga grafică jocurilor live. Dacă sunteți obișnuiți să jucați jocuri de cazino live, știți că sunt foarte aproape de jocurile de noroc tradiționale. Cu toate acestea, aceste jocuri nu suprapun grafica pe masă în afara cipurilor virtuale. Ochelarii inteligenți ar putea adăuga o grafică utilă care să ajute la demo-uri pentru începători sau să creeze doar un joc mai interesant.

De exemplu, un cazinou live ar putea afișa jetoane care trag din partea de jos a ecranului după ce câștigați o mână mare. Sau, masa ar putea lua foc dacă sunteți pe o dungă fierbinte. Bineînțeles, aceste elemente grafice s-ar putea să devină deranjante pentru cei care doresc doar o experiență realista de joc live. Cazinoul ar trebui, fără îndoială, să ofere o opțiune pentru a dezactiva astfel de caracteristici.

Apple Glass ar putea adăuga același tip de grafică și jocurilor de masă virtuale. Dacă v-ați săturat de un joc obișnuit și o setare rigidă de blackjack virtual, de exemplu, tehnologia AR ar putea adăuga animații interesante. În cele din urmă, acest dispozitiv vă va permite să jucați fără a fi nevoie să dețineți un smartphone. Ați purta deja cazinoul pe față. Singura dată când ar trebui să vă folosiți mâinile este atunci când apăsați butoanele de pe partea laterală a ochelarilor.

Jocuri de cazinou inovative

Jocuri de cazinou inovative

Când vor fi disponibili acești ochelari?

Datele potențiale de lansare pentru ochelarii inteligenți Apple sunt peste tot. Acestea variază de la sfârșitul anului 2021 până în 2023. În realitate, însă, produsele Apple probabil vor costa aproximativ 499 USD când se lansează. Cifrele pieței de ochelari inteligenți vor fi destul de competitive. Apple va trebui să lanseze un produs în viitorul apropiat dacă speră să țină pasul cu Microsoft și alți concurenți.

Articole Similare