Oare milenialii vor aduce sfârșitul jocurilor de noroc?

Generația Y sau Milenialii sunt oamenii, născuți între anii 1980 și 2000. Ei reprezintă cea mai mare parte din populația lumii – aproximativ un sfert. Ei dețin o putere de cumpărare mare și pot influența dezvoltarea multor sectoare, inclusiv jocurile de noroc. Milenialii nu se arată ca fiind foarte atrași de gambling spre deosebire de populațiile mai vechi și industria jocurilor de noroc are nevoie de schimbări majore pentru a-și păstra pozițiile și a atrage interesul acestor oameni.

Ce hobby-uri au milenialii?

Milenialilor le place Vegas-ul dar aceste calatorii nu sunt concentrate în jurul jocurilor de noroc. Pentru ei, acest oraș al păcatului este văzut ca o destinație ce oferă aventuri care trebuie trăite. Toate restaurantele de lux, hotelurile scumpe și jocurile de noroc sunt privite ca locuri unde ei pot socializa. Când vine vorba de cazinou, ei nu sunt predispuși să arunce sume mari. Poate o rundă sau două la sloturi dar în nici un caz acestea nu trebuie să fie legate cu cheltuieli mari. Scopul lor este să socializeze, să viziteze dar nu și să câștige de la jocuri de noroc.

Milenialii preferă să socializeze

Milenialii preferă să socializeze

Ce jocuri le plac?

Milenialilor le plac jocurile dar nu și cele de noroc. Ei s-au născut și au crescut în epoca PlayStation și Nintendo. Ei continua să joace și astăzi dar deja aleg varianta de joc pe mobil. Un lucru este interesant că video jocurile ce pot fi accesat pe mobil seamănă foarte mult cu jocurile de noroc dar folosesc credite virtuale ce trebuie folosite pentru a cumpăra anumite articole sau abilitați ce pot fi folosite în joc. Uneori aceste credite virtuale necesită o investiție reală, exact cum este și în cazul jocurilor de cazinou, dar acestea nu oferă posibilitatea unui câștig real. Chiar dacă posibilitatea unui câștig real este exclusă, milenialii preferă aceste tipuri de joc față de cazino jocurile.

Care este răspunsul cazinourilor?

Cazinourile și-au dat seamă că pentru a ajunge la milenialii trebuie să țină pasul cu tehnologia și să se dezvolte foarte repede, devenind mai accesibile, flexibile și mai mobile. Industria a introdus deja jocuri online pentru PC-uri și dispozitive mobile și pariuri sportive ca două opțiuni tehnologice pentru a atrage generația Y. Au fost realizate anumite studii care arată că milenialii ar juca dacă jocurile de cazinou arată altfel, ca jocuri video. Însă, jocurile bazate pe abilitați sunt cele preferate de generația Y. Ei prefera să încerce jocuri pe care le pot studia, care nu depind de simpla întâmplare ci necesită o strategie și efort intelectual. De aceea ei sunt mai interesați de poker, video poker, baccarat, decât de sloturi. De asemenea este foarte important, cazinourile să ofere jocuri ce pot fi accesate în echipă. Socializarea este extrem de importantă pentru această generație. Jucătorii trebuie să lucreze împreuna pentru a își atinge obiectivele, să interacționeze și să aibă o experiență comună.

Jocurile preferate ale milenialilor

Jocurile preferate ale milenialilor

Cazinourile vor trebui să rămână la curent cu cele mai noi tehnologii și inovații. Conectivitatea mobilă înseamnă, de asemenea, că milenialii pot alege să joace în cazinourile online mai mult decât cele terestre, opțiunile precum realitatea virtuală sunt bune de integrat. Cazinourile cu dealeri live permit milenalilor un nivel de socializare și le provoacă abilitățile, dar realitatea virtuală este cea mai bună modalitate de a accentua și mai mult experiența de joc. Să fii scufundat într-un mediu 3D și să interacționez cu alți jucători, oferă o conexiune mai puternică la joc. Pentru cazinourile online, aplicațiile mobile sunt o investiție ideală. Acestea oferă nu numai satisfacții sporite clienților, dar și o mulțime de date și informații pentru cazinouri.

Dezvoltatorii de jocuri de noroc cheltuiesc miliarde pentru a analiza piața, pentru a cerceta preferințele milenialilor și pentru a crea jocuri adaptate la cerințele lor. Poate că prima variantă ca să-i împingă în acest domeniu este să se baza pe atragerea lor către jocurile video, creând mese electronice de joc, cu mize mai mici sau a concepe jocuri, bazate pe competențe și abilitați cu un preț corect, deoarece jucătorul vrea sa fie compensat pentru abilitățile sale. Suntem siguri că acestea și multe alte schimbări sunt pe drum să apară și să remodeleze lumea gamblingului. Până atunci ne putem bucura de o variabilitate tot mai mare de jocuri de cazinou pe net și pe mobil. Realitatea augmentată și realitatea virtuală au făcut deja primii pași și urmează să vedem rezultatele după ce milenialii vor încerca acest nou mod de joc.

Articole Similare