Noi funcții uimitoare implementate în industria jocurilor de noroc

Operatorii de jocuri de noroc online investesc mult timp, efort și bani în dezvoltarea unei platforme software impecabile, care încarcă jocurile instantaneu, procesează plățile rapid, menține siguranța datelor personale și financiare și permite contactarea serviciu clienți. O calitate slabă a site-ului, cu deficiente tehnice, plăți întârziate și fără posibilitate de contact, nu este ceea ce se așteaptă un jucător, când vrea să cheltuie bani. Numărul de jocuri și performanțele mobile slabe pe dispozitivele mobile este, de asemenea, un inconvenient pe care jucătorii ar prefera să-l ocolească.

Limitarea la jocurile clasice, fără posibilitatea de a introduce software nou și jocuri moderne este un alt dezavantaj, care nu vă aduce jucătorii fideli unei platforme de jocuri de noroc. Totul stă în platforma de software cu care a semnat un acord operatorul. Întregul sistem software, care se află în spatele performanței cazinoului, se face vinovat de performanța operațiilor bancare, plăti/ retrageri, numărul de jocuri, performanța lor, participarea la promoții, și serviciile de asistență pentru clienți. Performanța asigură continuitate, iată de ce cazinourile online caută în permanență noi soluții de a le crește succesul și de a fideliza cați mai mulți jucători.

Imagine cu Inteligența Artificială

Inteligența artificială

Tehnologia RFID si GPS-ul sunt tehnologii inovatoare de care se folosesc toți operatorii de jocuri de noroc de succes, pentru a atrage jucători noi. RFID este o parte vitală pentru multe companii, care permite livrarea informațiilor, legând astfel jucătorii de ofertele lor. Tehnologia locației permite cazinourile sa urmărească telefoanele smart din apropiere și prin intermediul RFID le transmite toate ofertele existente. Jucătorii astfel beneficiază de oferte recente si pot decide dacă vor să joace cu transmisie directă, o altă inovație din acest câmp, care redă jucătorului experiențe reale, fără să fie nevoie să se deplaseze la un cazinou.

Nimic din toate acestea, jocurile cu realitate virtuală și Omnichannel, nu ar fi fost posibile fără Inteligența Artificială. Deși, adevăratul potențial al AI, în ceea ce privește analiza informațiilor care îndeplinesc sarcini intelectuale și modul în care acestea ar putea schimba industria iGaming, a fost exploatat de curând. Ultima inovație în acest câmp a fost adaptarea AI-ului (inteligenței artificiale) de a detecta dependența de jocuri de noroc, recunoscând semnele jucătorilor înainte de a se transforma într-o dependență nesănătoasă. O echipă de oameni de știință londonezi și una dintre cele mai importante companii de software au lucrat în colaborare pentru a dezvolta o platformă sofisticată, care urmărește comportamentele jucătorilor folosind mecanisme de inferență, rețele neuronale și algoritmi aleatorii forestieri. Una dintre cele mai avansate soluții din industrie, este capabilă să detecteze nivelurile problematice ale jocurilor de noroc compulsive.

Blockchain, o tehnologie avansată, este cea care a adus mai multe speranțe de viitor, pentru o serie de industrii și industria jocurilor de noroc nu este o excepție. Sunt efectuate zilnic nenumărate tranzacții între operatori și utilizatori: transferul de bani în cont, primirea câștigurilor sau schimbul de monede criptă. Tehnologia Blockchain facilitează tranzacțiile mai rapide și mai simple, unde nici o bancă sau alte terțe părți nu sunt implicate în proces. Rezultatul este pozitiv, atât pentru operatori, cât și pentru jucători. Jucătorii primesc banii de la retrageri în cel mai rapid mod, deoarece câștigurile nu pot fi blocate sau confiscate de bănci. Activitățile frauduloase sunt diminuate de tehnologia blockchain, deoarece informațiile personale și cele bancare nu sunt controlate de operator, nu sunt vizibile nicăieri.

Tehnologia de recunoaștere facială a fost introdusă în această industrie pentru a stopa fraudele din cazinouri. De multe ori se folosesc trucuri, precum deghizarea, o sursă folosită de jucătorii cu probleme, pentru a se infiltra în cazinouri neobservați. Această problemă a fost atenuată cu ajutorul tehnologiei de recunoaștere a feței, indiferent de îmbrăcămintea pe care jucătorii o poartă la cazinou, deoarece camerele video, au capacitatea de a recunoaște fața oricui, de la distanțe foarte mari. Eficiența sa este precisă, astfel ca escrocii trebuie sa depășească era pălăriilor și ochelarilor de soare. Această metodă implică cheltuieli mari pentru cazinourile terestre, însă din ce în ce mai multe o adoptă, pentru a se feri de necazuri și neplăceri.

Imagine cu ochelari VR

Realitatea Augmentată

Realitatea Augmentată este o tehnologie care suprapune imagini virtuale asupra obiectelor din lumea reală. Cazinourile ar putea folosi această tehnologie pentru a îmbunătăți software-ul cazinourilor și experiența de jocuri live prin combinarea realității virtuale (VR) cu lumea reală. Cu această tehnologie, puteți vedea totul în jurul vostru într-o formă realistă. Trebuie doar să te uiți în jur pentru a vedea alte mese, jucători și personalul cazinoului. Acesta ar fi un pas imens în această industrie și cei care gândesc să includă RA pe platforma lor se vor diferenția de restul într-un ritm major.

IoT, Internet of Things, are potențialul de a revoluționa jocurile online într-unul din două moduri: prin reducerea decalajului fizic dintre platformă și jucător și prin integrarea platformelor online cu cazinourile fizice.

Urmărind și analizând seturile de date potrivite, platformele de jocuri online pot afla în timp cum interacționează clienții și reacționează la jocurile online. La fel ca modul în care cazinourile pot analiza reacțiile jucătorilor prin expresii faciale, vorbire și indicii non-verbale, dispozitivele mobile oferă o varietate de moduri de a măsura satisfacția jucătorului în timpul unui joc.

Trucul cu platformele de jocuri mobile este că trebuie să echilibreze colectarea datelor cu confidențialitatea jucătorilor. Când un jucător intră într-un cazinou, există o înțelegere reciprocă că jucătorul poate fi monitorizat pe parcursul șederii sale acolo. Odată cu IoT, zona de joc trece de la proprietatea cazinoului la proprietatea jucătorului, iar relația devine mai nuanțată. De exemplu, aplicațiile mobile necesită acceptare explicită din partea utilizatorului înainte de a putea fi chiar instalate pe dispozitiv. Colectarea de date mobile este utilă, dar trebuie făcută într-un mod care respectă confidențialitatea utilizatorului, sau altfel face ca acordul să fie perfect evident.

Industria jocurilor de noroc este una dintre cele mai profitabile industrii de la această oră, cu venituri de sute de miliarde de dolari anual, pe plan mondial. Aceasta se adaptează constant la cele mai noi tendințe și răspunde prompt nevoilor clienților, cu cele mai noi tehnologii. Tranzacția în mediul online a fost logica și a fost făcută cu succes. Acum urmează un nou val, care introduce jocuri de realitate virtuală și utilizează inteligența artificială pentru o experiență îmbunătățită, cu funcții inovative, grafică și animații imersive.

Articole Similare