NetEnt și Red Tiger – O achiziție de succes

NetEnt a anunțat planuri de a achiziționa furnizorul de sloturi online Red Tiger Gaming Limited într-o tranzacție cu un preț inițial de achiziție estimat la 200 de milioane de lire sterline, cu posibilitatea adăugării a încă 23 de milioane de lire sterline în 2022 în funcție de performanța financiară viitoare a companiei Red Tiger. NetEnt și Red Tiger anunța că vor continua cu inovațiile.

Planurile companiei Netent

Planurile companiei Netent

Achiziția companiei istorică va fi realizată printr-o tranzacție în numerar. Valoarea imediată a acestui efort este de 197 milioane de lire sterline. Aceasta va fi urmată de câștiguri de până la 23 de milioane de lire sterline, care este suma care ar trebui plătită până în 2022.

Netent Software

NetEnt a fost fondată în 1996. Astăzi este, fără îndoială, liderul în industria jocurilor de noroc, servind cele mai bune cazinouri online din lume cu jocuri impresionante. Au sedii în Malta, Stockholm, Kiev, Gibraltar, New Jersey, Cracovia și Göteborg, cu peste 1.000 de angajați. Compania este listată la bursa NASDAQ Stockholm și este în continuă creștere în fiecare zi. Jucătorii apreciază jocurile Netent din diferite motive.

Netent au lansat mai mult de 200 de jocuri, dintre care, majoritatea au grafică și sunete uimitoare – cu titluri de marcă licențiate precum The Invisible Man și Planet of the Apes. Unele dintre cele mai recente sloturi lansate includ WishMaster, Grand Spinn Superpot, Mercy of the Gods și multe altele.

În urma acestui acord, CEO-ul NetEnt , Therese Hillman, a spus:

“Sunt foarte încântat să-i urez bun-venit pe Red Tiger în grupul NetEnt. Achiziția companiei combină două dintre cele mai inovatoare companii din industria jocurilor online. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu echipa fantastică a Red Tiger pentru a ne îmbunătăți acoperirea globală și pentru a oferi o valoare suplimentară operatorilor și jucătorilor. Tranzacția va oferi sinergii semnificative de venituri pe piețele noastre din întreaga lume.”

Sinergii semnificative de venituri

Sinergii semnificative de venituri

Red Tiger Gaming

Pe de altă parte, Red Tiger Gaming este o companie mai mică, înființată în 2014. Au reușit să crească în ultimii ani ca furnizor de sloturi. Operațiunile lor au sediul în Malta, Insula Man și Bulgaria, cu aproximativ 170 de angajați. Acestea s-au extins în ultimii câțiva ani, așteptând să câștige peste 18 milioane GBP pentru anul 2019.

CEO-ul Red Tiger, Gavin Hamilton, și-a exprimat opinia:

“Aceasta este o nouă etapă interesantă din povestea companiei Red Tiger și suntem încântați să devenim parte a grupului NetEnt. Accesarea rețelei de distribuție și a amprentei geografice de neegalat a NetEnt va debloca noi oportunități pentru Red Tiger și va accelera și mai mult creșterea noastră.

La Red Tiger, vom rămâne concentrat ca întotdeauna pe stimularea inovațiilor suplimentare și așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu NetEnt pentru a ne folosi pachetele de capacități combinate pentru a crea produse noi, care să-i uimească pe clienții noștri. “

Red Tiger Inovații

Red Tiger Inovații

Achiziția Companiei

NetEnt va plăti suma de 197 milioane de lire sterline pentru 100% din acțiunile de afaceri, în timp ce restul de 23 de milioane de lire sterline pot fi plătite în 2022. Performanța financiară a Red Tiger în următorii ani indică valoarea totală de 223 de lire sterline – adică de 12 ori câștigurile lor înainte de impozite, amortizare și dobânzi, care ar trebui să fie aproape de 18 milioane GBP.

Concluzii

Va fi foarte interesant să vedem modul în care eforturile comune așteptate se vor dezvolta în următorii doi ani și cum va aduce această achiziție NetEnt și baza sa fidelă de clienți. Până în prezent, nu se știe dacă sloturile Red Tiger Gaming vor fi rebrandate cu sigla NetEnt sau vor continua să funcționeze ca o companie separată.

Întrebări frecvente despre Netent și Red Tiger Gaming

Probabil cunoașteți jocurile Netent, acestea pot fi găsite numai la cele mai bune cazinouri din România. Însă, ce nou va aduce această achiziție? Citiți rubrica noastră cu întrebări frecvente despre această unire istorică!

👩🏼‍💻 În ce domeniu se dezvoltă compania Netent?

Netent este o companie lider în domeniul jocurilor de noroc online. Creațiile furnizorului pot fi găsite pe site-urile cazinourilor on-line din întreagă lume. Dezvoltatorul este cunoscut cu jocuri inovative și este licențiat de multe instituții de renume mondial. Oferă jocuri cu RTP mare.

🎰 Ce jocuri dezvoltă compania Red Tiger Gaming?

Red Tiger Gaming este o companie mai mică, înființată în anul 2014. Au reușit să crească în ultimii ani, dezvoltând jocuri de păcănele online, cu caracteristici inovative și grafica uimitoare. Compania are sedii în malta, Bulgaria și Insula Man. Licențiată în mai multe tări.

🏦 Care este suma pe care NetEnt o va plăti pentru compania Red Tiger?

NetEnt va plăti suma de 197 milioane de lire sterline pentru 100% din acțiunile de afaceri, în timp ce restul de 23 de milioane de lire sterline pot fi plătite în 2022. Performanța financiară a Red Tiger în următorii ani, indică valoarea totală de 223 de lire sterline - adică de 12 ori câștigurile lor.

Articole Similare