Jocurile de noroc sunt legate de dezvoltarea turismului

Jocurile de noroc sunt legate de dezvoltarea turismului și acest lucru se dovedește a fi într-adevăr mare la nivel Mondial. De aceea, turismul cazinoului este un lucru atât de important în zilele noastre. Multe țări dezvoltă cazinouri mari în diferite regiuni pentru a atrage mai mulți turiști. Este evident că un mediu turistic mai stabil este benefic pentru dezvoltarea economică, întrucât aduce numai mai mulți bani și mai mulți investitori potențiali.

Iată o privire asupra impactului cazinourilor asupra turismului și a modului în care acestea ajută economia generală a unei țări.

Turismul și gambling

Turismul și gambling

Dovezi pentru legătura între cazinou și turism

Privind cele mai mari cazinouri din lume puteți vedea cum turismul este stimulat de cazinouri. Aceste țări sunt Statele Unite, Macao și Australia. De exemplu, Nevada a reușit să atragă peste 40 de milioane de turiști în anul 2016.

Și acest lucru nu este surprinzător, pur și simplu pentru că Las Vegas este locul unde puteți merge dacă doriți să jucați la cazinou, să câștigați și să vă distrați. Desigur, atracțiile turistice și luminile frumoase de noapte atrag și alt gen de turiștii, care nu sunt interesați de gambling. Cu toate acestea, experiența și atmosfera generală de jocuri de noroc îi atrag cu adevărat.

Dovezi pentru legătura între turism și jocuri de noroc

Dovezi pentru legătura între turism și jocuri de noroc

Un competitor puternic al Las Vegasului este orașul Macao, China, care a devenit unul dintre cele mai mari centre de jocuri de noroc din lume. Macao a devenit un astfel de gigant în industria jocurilor de noroc, încât a reușit chiar să depășească Las Vegas. Macao își concentrează eforturile și pe furnizarea de servicii VIP clienților high-rolleri.

Aceasta a inclus privilegii pentru membri de aur, săli de jocuri de noroc private, facilități uimitoare și multe altele. Acest lucru le-a permis să atragă atât de mulți turiști cu bani. Jocurile pentru rolerii mari au reprezentat 66% din profitul total al cazinoului în anul 2013. Desigur, această creștere bruscă a fost oprită în 2014 de represiunea împotriva guvernului lui Xi Jinping. În cele din urmă, Macao a reușit să se stabilizeze, deoarece cazinourile îi vizează și pe jucătorii obișnuiți.

Jocurile de noroc ajută economia

Jocurile de noroc ajută economia

Deși cazinourile din Macao au reușit să se mențină, un număr de jucători chinezi au fost nemulțumiți. De aceea au plecat în Australia. Datorită dezvoltării imense a cazinourilor din Australia, aproximativ 1 milion dintre acești jucători chinezi s-au dus acolo să se distreze. De fapt, cazinourile au devenit una dintre cele mai mari atracții din Australia, cu 10 milioane de vizitatori în ultimii ani.

Și nu doar aceste țări mari au văzut salturi în sectoarele lor turistice din cauza cazinourilor. Alte țări mai mici, cum ar fi Singapore, Filipine, Monaco și Cambodgia, s-au lăudat cu venituri semnificative de la turiștii care vizitează aceste țări pentru a juca la cazinouri. Creșterea industriei jocurilor de noroc în aceste țări ne poate da acum o idee despre cât de mult au cazinourile un impact asupra turismului într-o țară.

Toate sectoarele economiei se dezvoltă

Toate sectoarele economiei se dezvoltă

Cum afectează turismul de cazinou alte industrii

Lucrul grozav despre turismul cazinoului este că poate atrage un număr mare de oameni din diferite țări și îi poate concentra într-un singur loc. Alte industrii pot beneficia și ele de acest lucru. Industria ospitalității este una care beneficiază cu adevărat de turismul cazinoului. Acolo unde există un cazinou, există de obicei hoteluri, stațiuni și restaurante. De aceea, parteneriatele între hoteluri, cazinouri și restaurante sunt foarte frecvente.

Turismul este stimulat de cazinouri, hotelurile și restaurantele vor prospera, ci și alte atracții turistice din zonă. Restaurantele locale vor primi mulți vizitatori străini care vin de la cazinouri. Atunci acești străini vor avea șansa să încerce mâncărurile locale. Acest lucru contribuie în continuare la turismul din țară.

Într-un sens, turismul de cazinou promovează și diversitatea. Exact asta s-a întâmplat după represiunea împotriva corupției din Macao. Guvernul chinez a decis să diversifice Macao pentru a-l face mai mult decât un alt mare centru de jocuri de noroc, cum ar fi Marele Canal de la Veneția.

Gambling în Singapore

Gambling în Singapore

Putem vedea un astfel de exemplu în Singapore – unul dintre cele mai mari cazinouri ale acestora, Resorts World, este situat aproape de alte atracții turistice lângă Golful Sentosa. Prin urmare, mulți jucători vizitează și locurile turistice din zonă. În cele din urmă, Manila se bucură, de asemenea, de un turism puternic datorită prezenței cazinourilor lor concentrate într-o zonă.

Cu aceasta putem vedea că locația este crucială dacă o țară dorește să-și înceapă aventura cu succes în turismul cazinoului. Prin locația strategică și marketingul imens, cazinourile pot avea un impact direct asupra turismului, precum și asupra altor industrii și a economiei în general.

Impactul asupra piețelor transfrontaliere

Știm cu toții că există unele țări unde jocurile de noroc nu sunt legale. Desigur, acest lucru nu îi descurajează pe cetățenii, care doresc să parieze. Ceea ce ar face este fie să călătorească în cea mai apropiată țară unde acestea sunt legalizate sau să caute o listă de cazinouri online unde să poată face tranzacții și să parieze la nivel internațional. Spre bucuria românilor, aici cazinourile sunt legale, iar cel mai simplu mod de a accesa un operator de top este prin platforma lor online.

Sumar

Toate aceste puncte vor arăta că există cu siguranță o legătură între cazinouri și turismul general, мс ьхкпе turismul este stimulat de cazinouri. Putem spune cu siguranță că industria jocurilor de noroc poate avea un impact pozitiv mare asupra situației generale a turismului într-o economie. Multe țări își diversifică atracțiile turistice și plasează diferite locuri turistice lângă cazinouri. Acest lucru va oferi jucătorilor străini un motiv pentru a arunca o privire și a vedea obiectivele turistice.

Întrebări Frecvente

Cum sunt legate jocurile de noroc și turismul unei țări? Este benefica aceasta legătura? Aici urmează cele mai dese întrebări pe această temă. Citiți în continuare pentru a afla detalii!

☑️ Ce dovezi există pentru influența jocurilor de noroc asupra turismului?

Uitați-vă la cele mai mari cazinouri din lume și veți vedea multe dovezi cum turismul local este stimulat de cazinouri. Exemple bune sunt Statele Unite, Macao și Australia. De exemplu, Nevada a reușit să atragă peste 40 de milioane de turiști în anul 2016.

🛫 Care sunt efectele acestei legături?

Turismul cazinoului poate atrage un număr mare de oameni din diferite țări și îi poate concentra într-un singur loc. Multe industrii pot beneficia și ele de acest lucru. Industria ospitalității este una care beneficiază cu adevărat de turismul cazinoului.

Articole Similare