Jocurile de noroc online controlate prin comenzi vocale

Tehnologia face parte din era noastră șu nu putem decât să ne bucurăm. Aceasta avansează cu o viteză extraordinară, la fel cum fac toate domeniile care depind de ea, inclusiv cazinourile noastre online. Natura omului este de a căuta în permanență lucruri noi iar operatorii din această industrie nu au altă soluție decât să se adapteze la acest lucru, și viitorul cazinourilor online sunt jocurile controlate vocal. Care este viitorul jocurilor controlate prin voce? Va fi un succes? Cât timp va dura implementarea acestor tehnologii? Pentru că vedem lumina la capătul tunelului, astăzi vom analiza viitorul jocurilor controlate vocal în cazinourile online și care sunt consecințele prin urmare.

Căutare vocală  Google

Căutare vocală Google

Ce înseamnă  – recunoașterea vocală?

Înainte de toate, trebuie să înțelegem că recunoașterea vocală este încă destul de nouă, aflată la început de drum. Nu putem spune că este 100% fiabilă, nici măcar completă. La momentul dat, sunt doar câteva jocuri de cazino care folosesc funcții controlate vocal. Bineînțeles, cunoscătorii al acestei industrii, prezicem că acest lucru se va schimba într-un mod pozitiv în următorii ani. Odată ce tehnologia va fi îmbunătățită, lucrurile vor fi mult mai comestibile pentru consumator. Cel mai probabil, nu va mai trebui să ne folosim mâinile pentru a juca jocurile lor preferate, lucru care va stârnii curiozitatea și imaginația mai multor utilizatori.

Căutare vocală Siri

Căutare vocală Siri

Ce este căutarea vocală?

Cele mai populare comenzi vocale pot fi găsite Siri pentru toate dispozitivele Apple și Alexa, lansat oficial de Amazon și preluat de Google, pentru toate Androidele. Siri este încorporat în aproape fiecare dispozitiv Apple care permite să căutăm orice lucru pe dispozitiv folosind vocea. Siri poate urmări comenzi, răspunde la întrebări și poate chiar naviga pe internet în locul nostru.

Alexa de la Amazon este un serviciu vocal similar controlat doar că acesta vă poate controla casa cu simple comenzi vocale. Similar cu Siri, poate răspunde și la întrebări, reda muzică și poate chiar achiziționa articole printr-o comandă vocală pe Amazon. Google Home este un alt brand uriaș care a implementat acum controlul vocal. Difuzoarele încorporate vă permit să faceți comenzi vocale pentru a interacționa cu serviciile prin intermediul asistentului personal Google.

Alexa de la Amazon

Alexa de la Amazon

Aduce la masă mai mulți jucători

Nu putem remarca faptul că jocurile controlate prin voce vor extinde accesibilitatea jocurilor online. Prin termeni, condiții și programări se vor asigura că acestea nor fi disponibile minorilor sau jucătorilor cu probleme dar acesta va fi un mas major, dacă ne gândim la anumite categorii, ca de exemplu, la jucătorii cu anumite dizabilități. Mulți dintre acești oameni sunt limitați la modul de divertisment. Asta se va schimba atunci când vor putea comunica, juca, utilizând vocea. Această tehnologie este de aur, în primul rândpersoanelor invalide,;i red[ posibilitatea să experimenteze în sfârșit emoția de a juca un joc de cazino fără accesorii suplimentare.

Cum ne ajută?

În primul rând, avem mâinile libere. În afară că poți caută jocurile de cazinou doar cu o comandă vocală, poți plasa chiar și pariuri. Aceste aplicații au fost construite genial, pentru a ne ajuta atunci când suntem ocupați cu alte obligațiuni, dar care nu necesită toată atenția. Aceste aplicații au fost gândite în prealabil și au fost construite mai mult pentru domicilii, cu un scop anume. Cine oare merge pe strada sau călătorește cu Tramvaiul și țipă la telefonului sa pună acum un pariu de 3 RON pe nu știu ce echipă? S-a putea să fie și astfel de jucători, dar Siri și Amazon s-au dedicat celor mai normali.

Nu toate dar sunt anumite cazinouri, cum este de altfel și Unibet, care au adăugat serviciu voce. Printr-o funcție special creată la aplicația Unibet din Apple Store, jucătorii pot pune rapid pariuri pe meciuri sau jocuri, doar folosind comenzile vocale. Pentru moment, nu se pot folosi tranzacțiile bancare prin con

La sfârșitul zilei, tehnologia de recunoaștere vocală este departe de a fi perfectă. Cu toate acestea, va avea un impact major asupra cazinourilor online din anii companiei. De fapt, aceste companii vor fi obligate să se adapteze rapid pentru a se asigura că se pot adapta cerințelor clienților lor. Dacă nu fac asta, vor fi lăsați în urmă. Și, bineînțeles, acest lucru va avantaja imens jucătorul. De asemenea, va ajuta la transformarea mai multor persoane în membri cazinourilor online.

Avantaje și dezavantaje

Când vorbim de cazinourile online controlate prin voce, lista de avantaje și dezavantaje sunt apropiate. Cele mai populare modele de smartphone-uri precum iPhone și Samsung Galaxy sunt deja dotate cu tehnologie de control vocal, dar este o caracteristică pe care mulți utilizatori nu o folosesc. Avantajele tehnologiei vocale includ faptul că putem să ne folosim mâinile așa cum dorim, iar în ceea ce privește jocurile de telefonie mobilă, avem avea capacitatea de a ne juca, în timp ce avem libertatea de a ne mișca. La urma urmelor, înseamnă confort final, oferindu-ne o pauză de la nenumăratele ore petrecute în fiecare zi tastând la un computer sau făcând clic pe un ecran tactil. Jocurile de cazino controlate vocal ne-ar duce cu siguranță mai aproape de jocurile cu realitate virtuală deplină, aducând capacitatea de a îmbunătăți experiențele noastre de jocuri de noroc la cele mai înalte niveluri posibile.

Articole Similare