Japonia cu lege pentru legalizarea jocurilor de noroc

De zeci de ani, milioane de oameni își petrec nopțile afară în restaurante și cluburi și să joace Pachinko. Cu toate acestea, Pachinko ocolește interdicția națională a jocurilor de noroc, devenind o industrie care a colectat 19 trilioane de yeni de la pariuri (aproximativ 187 miliarde dolari) pe an. Suma este mai mare decât întreaga economie din Noua Zeelandă. Companiile Pachinko fac acum eforturi pentru legalizarea jocurilor de noroc și deschiderea de cazinouri, motivate de faptul că industria a scăzut cu 60% de la mijlocul anilor 1990, precum și de statutul juridic incert care le împiedică să se înregistreze în Japonia.

Macao va avea un concurent

Macao va avea un concurent

Japonia vizează cazinourile cu o nouă lege

În decembrie 2021, parlamentarii japonezi au introdus un proiect de lege pentru legalizarea cazinourilor din a treia cea mai mare economie din lume. În timp ce Pachinko atrage în continuare jucători, operatorii de salon și creatorii de aparate Pachinko sunt obligați să accepte schimbarea care amenință dominanța lor de lungă durată pe piața japoneză a jocurilor. Industria jocurilor de noroc caută ceva care să îi ofere mai multă legitimitate în țară și o oportunitate mai mare de extindere în străinătate.

Principalele companii de cazinou la nivel mondial, precum Las Vegas Sands, Genting, MGM Resort и Melco Crown Entertainment, apelează la potențiali parteneri locali pentru a-i ajuta să pătrundă pe piață. Companiile Pachinko susțin că rădăcinile lor profunde în industria jocurilor de noroc din Japonia le fac colaboratori ideali. Cazinourile japoneze vor fi un punct de cotitură pentru dezvoltarea țării.

Legile din Japonia

Legile din Japonia

Japonia găzduiește 128 de milioane de oameni și este a treia economie ca mărime din lume. De aceea, mulți o văd ca pe o oportunitate pentru dezvoltarea industriei jocurilor de noroc. Ideea pare și mai atrăgătoare datorită proximității jucătorilor bogați asiatici din regiune. Japonia ar putea deveni a treia cea mai mare piață de servicii de jocuri de noroc din lume după Macao și Statele Unite, ajungând la venituri de aproape 40 miliarde $, conform diferitelor analize.. Japonia discută despre deschiderea cazinourilor de mai bine de un deceniu, dar șansele nu au fost niciodată mai mari decât acum.

Japonia vizează o industrie de miliarde de dolari pe an

Japonia a legalizat cazinourile în 2016, dar a fost necesară o lege suplimentară pentru reglementări specifice înainte ca aceste complexe de cazinouri să fie construite. Noua lege, care permite acordarea inițială a trei licențe, care impune o taxă de 30% asupra veniturilor din jocuri de noroc și care limitează spațiul cazinoului la 3% din totalul stațiunilor, oferă mai multă claritate cu privire la acest subiect. Aceste stațiuni vor câștiga venituri de până la 25 de miliarde $ și reprezintă o șansă de creștere pentru companiile locale, care se luptă ani de zile cu deflația și cererea slabă.

Insula Hainan

Insula Hainan

Macao poate avea în curând un concurent

Există plan care permite legalizarea jocurilor de noroc și legalizarea cazinourilor pe insula Hainan unde se vor construi cazinouri la mai puțin de 480 km distanță de Macao ar putea fi în competiție directă pentru industria de 33 de miliarde $ pentru orașul chinez. Agențiile guvernamentale iau în considerare posibilitatea de a permite pariuri la cazinouri online și alte jocuri de noroc pe insula Hainan, iar propunerea ar putea deschide ușa construirii de cazinouri fizice. Această măsura ar putea remodela industria jocurilor de noroc în Macao, care se bucură de un interes enorm din partea din partea turiștilor.

Hainan, adesea comparat cu Hawai pentru plajele sale cu nisip alb, ar putea deveni o destinație alternativă pentru jucătorii chinezi din continent. Ar putea reduce fluxul de turiști către Macao. Ambele destinații pot concura pentru același tip de clienți. Macao, care se bazează pe jucători cu mize mari pentru a-și reconstrui afacerea în ultimul an și jumătate, se mută către turiștii chinezi și familiile din zonă. Acesta este același grup țintă pe care Hainan îl va viza.

Deși în prezent nu există nicio companie japoneză care să fi anunțat planuri specifice, companiile despre care lobbiștii spun că doresc să participe sunt Obayashi Corp., Mitsubishi Estate Co și Sumitomo Mitsui Financial Group Inc.

Întrebări Frecvente despre industria jocurilor de noroc din Japonia

Mulți jucători sunt interesați de legalizarea jocurilor de noroc din Japonia. De aceea, am adăugat o secțiune separată cu cele mai frecvente întrebări și am atașat răspunsurile lor. Citiți în continuare și veți afla detalii interesante!

🎰 Sunt premise jocurile de noroc în Japonia?

Parlamentarii japonezi au introdus un proiect de lege pentru legalizarea cazinourilor în Japonia, vizând și Olimpiada care urmează să aibă loc în țara. Această schimbare va aduce venituri foarte mari și va oferi posibilitatea companiilor producătoare de aparate de Pachinko – singurul cazino joc permis, să se reprofileze într-o industrie nouă și profitabilă.

💸 Cât va câștiga Japonia dacă introduce această schimbare?

Legea, care va permite acordarea inițială licențelor companiilor de gambling, impune o taxă de 30% asupra veniturilor din jocuri de noroc. Aceste stațiuni vor câștiga venituri de până la 25 de miliarde $ și reprezintă o șansă de creștere pentru companiile locale, care se luptă ani de zile cu deflația și cererea slabă.

🏝️ Care este insula Japoneză care poate legaliza prima jocurile de noroc?

Insula Hainan, care poate fi considerată analogul Hawai, ar putea deveni o destinație alternativă pentru jucătorii chinezi din continent. Ar putea prelua din fluxul de turiști către Macao. Ambele destinații pot concura pentru același tip de clienți – turiști străini și jucătorii chinezi.

Articole Similare