În care țări jocurile de noroc sunt cele mai dezvoltate

Pentru unii, jocurile de noroc sunt un viciu de care nu reușesc să scape, pentru alții, acestea reprezintă pur și simplu un mod de divertisment, însă jocurile de noroc rămân cel mai frecvent mod de a ne distra din lumea modernă. Avem acces nelimitat la acestea, folosind case de pariuri online și cazinouri cu versiuni și aplicații mobile. În unele țări, jocurile de noroc sunt strict controlate, altele dezvoltă turismul de jocuri de noroc, iar în câteva țări, populația este extrem de dependentă de pariuri și îl folosește pentru odihnă zilnică.

Interesul oamenilor față de gambling în diferite țări

Interesul oamenilor față de gambling în diferite țări

De ce jocurile de noroc cresc în popularitate

Apariția jocurilor de noroc online le fac din ce în ce mai accesibile și ușor de utilizat, iar prezența persoanelor nemulțumite din punct de vedere financiar care caută profituri rapide sunt principalele motive ale ritmului continuu de dezvoltare al jocurilor de noroc. Un număr mare de companii de divertisment apar în fiecare an, oferind servicii cu spectru larg, inclusiv pariuri sportive, jocuri de cazino, poker, loto, sloturi etc. Cu cât lista de sugestii este mai mare, cu atât este mai probabil ca unul să găsească jocul său preferat. Norocos sau cu abilități și cunoștințe, pariorul crede în succesul său. Dar chiar și aici, unde profiturile uriașe vin instantaneu, este necesară răbdare și concentrare, în caz contrar, veți pierde. Credința în câștigul mare și rapid, în ciuda dovezilor unui număr de accidente, conferă o importanță și o popularitate și mai mare nișei.

Jocurile de noroc cresc în popularitate

Jocurile de noroc cresc în popularitate

Unde interesul este scăzut

Aici vorbim despre țări în care pariurile pe cap de locuitor sunt cele mai mici, chiar cu zero. În unele țările, liderii urmăresc jucătorii și organizatori de jocuri de noroc sunt îi pedepsesc într-un mod deosebit de crud. Este vorba de state musulmane și comuniste, unde populația asociază pariurile cu barbarismul și răsturnarea severă a constituției.

Afganistan – Jocurile de noroc au fost complet interzise după lovitura de stat și preluarea puterii de către talibanii. Chiar și după prăbușirea guvernului lor, legea a rămas neschimbată;

Indonezia – Deși s-au făcut încercări de promovare a produselor de jocuri de noroc în țară, nemulțumirea acută a cetățenilor a dus la oprirea rapidă a acestora. Indonezia este una dintre țările cu cele mai stricte legi privind jocurile de noroc, inclusiv chiar închisoarea;

Algeria – o altă țară care a interzis pariurile în numele religiei;

Orașul Vaticanului – 900 de persoane care trăiesc în oraș sunt puternic atașate de catolicism. Acest lucru face imposibilă practicarea oricăror tipuri de jocuri de noroc pe teritoriul țării;

• Coreea de Nord – aproape că nimeni nu este surprins de apariția acestei ășri în acest clasament. Regimul comunist le permite turiștilor să participe la pariuri, în timp ce localnicii sunt persecutați și pedepsiți sever.

Jocurile de noroc sunt interzise în anumite țări

Jocurile de noroc sunt interzise în anumite țări

Unde jocurile de noroc sunt extrem de populare

Cu toate acestea, un număr mare de țări se află la polul opus celor enumerate mai sus – majoritatea adulților sunt implicați în jocuri de noroc, iar pariurile anuale acumulate ajung la sume mari.

Australia

Primul loc este ocupat de o țară foarte dezvoltată. Cazinourile online sunt legale în Australia și, în plus, anumite state oferă o cantitate imensă de săli de pariuri pe teren. Pierderea medie anuală de persoană este de 1300 USD .

Țări în care jocurile de noroc sunt legale

Țări în care jocurile de noroc sunt legale

Singapore

Deși pariurile au fost legalizate recent, țara asiatică a devenit o destinație populară pentru jocuri de noroc. Autoritățile locale sunt pesimiste în ceea ce privește acest tip de divertisment pentru populație, astfel încât aceștia impun taxe anuale cetățenilor care pariază regulat.

Irlanda

În Republica Irlanda pierderea medie pe cap de locuitor este de 590 USD. Industria se dezvoltă într-un ritm rapid, în special online, ceea ce este o sursă de indignare puternică din partea guvernului. Se prevăd legi noi care să limiteze și să reducă jocurile de noroc în Irlanda.

Lista primelor 10 țări de jocuri de noroc din lume include, de asemenea : Canada, SUA, Italia, Hong Kong, Norvegia, Regatul Unit și Spania. România este departe de liderul acestui indicator, dar există și o creștere a numărului de participanți la „jocuri de noroc” din țara. Apar multe cazinouri online noi, precum și săli de joc terestre. În momentul curent poți încerca și jocuri de loto și bingo online pe bani reali în România.

Articole Similare