Hacker câștigă la casino online cu criptovalută de 24 de ori la rând

Cum Runningsnail a reușit să înșele cazinoul

Utilizatorul cu porecla Runningsnail a executat o serie de contracte rău intenționate la cazinoul online de criptovalută DEOS Games, în urma căruia a reușit să câștige de 24 de ori la rând. Fiecare premiu a fost 197 EOS, adică 1.000 $.

Câștigurile totale ale criminalității cibernetice au depășit 24 de mii de dolari. Primele câștiguri ale Runningsnail au variat ca mărime, dar au urmat o serie de tranzacții identice, în valoare de 197 EOS fiecare. După ce a primit banii, atacatorul a părăsit platforma. După detectarea atacului, serviciul Jocuri DEOS a fost indisponibil pentru utilizatori de ceva timp. Creatorii resursei au numit atacul hackerului un test de stres util și au spus că au învățat o lecție din ceea ce s-a întâmplat.

Un cazinou cu cryptomonede

Un cazinou cu cryptomonede

Conform înregistrărilor din rețeaua EOS, contul de utilizator Runningsnail a fost creat cu o zi înainte de atacul hackerilor. Atacatorul a făcut pariuri și în alte cazinouri cu criptomonede, însă suma câștigurilor s-a dovedit a fi mult mai modestă, în timp ce suma de premii nu diferă între ele. O parte din fondurile primite de la cazinou nu au fost încă retrase din contul lui Runningsnail.

Cazinoul cu Cryptovalute DEOS Games a fost creat în iunie 2018 pe baza platformei EOS blockchain. Inițial, dezvoltatorii au oferit utilizatorilor rețelei cinci tipuri de divertisment pentru jocuri de noroc: ruletă, poker, blackjack, zaruri și Bingo. În viitorul apropiat, dezvoltatorii promit să adauge sloturi video pe site. Pariurile de joc sunt plasate în criptomoneda internă DEO, care este schimbată pentru EOS la o rată de 1:1. Serviciul este în testare în beta.

Cryptomonedele sunt valuta viitorului

Cryptomonedele sunt valuta viitorului

Ce este platforma blockchain EOS?

Platforma blockchain EOS este concepută pentru a sprijini aplicațiile descentralizate comerciale. De fapt, este primul sistem de operare bazat pe tehnologia blockchain. Dezvoltatorul rețelei este programatorul Daniel Larimer, cunoscut comunității crypto pentru platforme precum BitShares și Steemit. Primele informații despre EOS au apărut în iunie 2017, în același timp a fost anunțată lansarea ICO.

Pe parcursul anului, proiectul a atras investiții de peste 4 miliarde de dolari. Lansarea oficială a platformei a avut loc pe 14 iunie 2018. În prezent, EOS este cea de-a cincea cea mai mare criptomonedă prin capitalizare (4,93 miliarde USD). Doar Bitcoin, Ethereum, Ripple și Bitcoin Cash sunt peste EOS în ceea ce privește capitalizarea. EOS ține la 5,4 față de dolar.

Articole Similare