Cumpără Bitcoin cu PayPal

Faptul că anul 2020 a adus un succes imens monedei digitale nu este niciun secret. Moneda Bitcoin a crescut enorm ca valoare și populația întregii planete pare să fie fascinată de ea. Din acest motiv, PayPal a început anul trecut parteneriatul cu Bitcoin în Statele Unite ale Americii și de anul acesta în Europa. Cumpără Bitcoin cu PayPal, succes garantat!

Folosește Criptomonede

Folosește Criptomonede

Cumpără Criptomonede cu PayPal

Se pare că toată lumea cumpără criptomonede cu PayPal și își investeaște banii în monedele digitale, însă până anul trecut PayPal nu dispunea de acest serviciu. Haideți să aflăm împreună ce s-a schimbat, cum, când și cât puteți cumpăra prin intermediul PayPal, în funcție de zona în care vă aflați în lume.

Dacă Te Afli în Statele Unite ale Americii

Populația Statelor Unite ale Americii deja cumpără Bitcoin cu PayPal, pentru că această opțiune a apărut încă de anul trecut. Opțiunea de cumpărare de criptomonede este disponibilă atât pe site-ul PayPal, cât și pe aplicație, iar procesul de cumpărare, sau schimb, este unul foarte simplu, pe care îl vom explica în josul paginii. O alternativă pentru europeni este Bitcoin casino.

Dacă Te Afli în Europa

Dacă ești situat în orice țară europeană și vrei să știi dacă vecinii sau prietenii tăi cumpără criptomonede cu PayPal, răspunsul este nu. În Europa acest serviciu nu este încă disponibil, însă PayPal a anunțat că face toate demersurile pentru a-l pune la dispoziția locuitorilor Europei în decursul acestui an. Și noi suntem la fel de nerăbdători ca tine!

Schimb Bitcoin cu PayPal

Schimb Bitcoin cu PayPal

Schimb Bitcoin cu PayPal

Cum poți cumpăra sau să faci schimb Bitcoin prin intermediul platformei PayPal? Aceste informații sunt momentan valabile doar pentru cei ce locuiesc pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, așa cum am menționat mai sus, însă mai mult ca sigur procesul va fi același și pentru locuitorii Europei, atunci când serviciul va fi disponibil. Haideți să vedem care sunt posibilitățile disponibile.

PayPal de pe Site

Prima posibilitate este de a accesa PayPal de pe site-ul lor și, prin această modalitate, poți cumpăra sau schimba Bitcoin în confortul multiplelor dispozitive, de tipul computerului, laptopului, tabletei sau a telefonului mobil. Să cumperi Bitcoin de pe site-ul PayPal este foarte simplu, aproape intuitiv. Dacă vă aflați în Europa și doriți să încercați experiența criptomonedelor, puteți practica cu Pokerstars.

PayPal de pe Aplicație

Aplicațiile pe care ni le pun anumite site-uri la dispoziție ne fac cu adevărat viața mai ușoară, având opțiunea să utilizăm serviciile respectivelor site-uri din confortul telefonului mobil, care este de departe cu mult mai confortabil și mai practic decât un computer sau un laptop de dimensiuni mult mai mari decât cele ale telefonului mobil.

Cei de la PayPal nu doar că pun la dispoziția clienților lor varianta de a utiliza aplicația de pe telefonul mobil în locul site-ului, dar oferă, pentru moment doar pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, și opțiunea de a cumpăra Bitcoin cu această aplicație. Poți sa cumperi criptomonede cu PayPal fără griji!

Care sunt pașii?

Care sunt pașii?

Pașii de Cumpărare Bitcoin de pe PayPal

Acum că știți cum stă treaba în ceea ce privește posibilitatea de achiziționare de Bitcoin prin intermediul PayPal în funcție de zona în care locuiți, tot dedicat celor care locuiesc în Statele Unite ale Americii, dorim să vă explicăm pașii ce trebuie urmați de cei ce cumpără Bitcoin cu PayPal, pași care sunt foarte simpli.

Cumpără Bitcoin pe Site-ul PayPal

Cumpără sau fă schimb Bitcoin cu PayPal prin acești câțiva pași simpli. În primul rând, trebuie să accesați site-ul PayPal de pe ce browser doriți și să vă logați cu credențialele dumneavoastră. Apăsați pe opțiunea de a cumpăra Crypto. Alegeți opțiunea Bitcoin. Apăsați pe opțiunea de a cumpăra și introduceți suma pe care doriți să o investiți.

Alegeți metoda de plată dorită, în cazul în care aveți posibilitatea mai multor metode de plată. Următorul pas este revizuirea comenzii de cumpărare. Ultimul pas este de a apăsa pe opțiunea de a cumpăra. Vă va apărea pe ecran un sumar al achiziției, cu ratele de conversie și suma investită.

Cumpără Bitcoin de pe Aplicația Paypal

Cumpărarea de Bitcoin de pe aplicația PayPal are și ea câțiva pași simpli. În primul rând, trebuie să deschideți aplicația PayPal și să vă logați cu credențialele dumneavoastră. Apăsați pe opțiunea Crypto din josul ecranului. Alegeți varianta cumpărării. Introduceți suma pe care doriți să o investiți în Bitcoin și alegeți metoda de plată preferată, dacă aveți mai multe.

Faceți un review asupra comenzii, pentru a vă asigura că ați scris totul corect și apoi apăsați butonul de cumpărare. Felicitări, sunteți mândrul posesor de Bitcoin, așa că relaxați-vă, ați făcut pașii corecți. Tot ce rămâne de făcut acum este să sperați că Bitcoinul va crește și vă va aduce profit.

Multe criptomonede

Multe criptomonede

Concluzii

Deși subiectul de criptomonedă și Bitcoin poate părea complicat pentru unele persoane, adevărul e că nu doar că este destul de simplu, dar PayPal ne și ajută foarte mult în procesul de schimb Bitcoin, datorită faptului că pașii ce trebuie urmați sunt simpli, iar aplicația de care PayPal dispune este și ea la fel de simplu de utilizat.

Așadar, este foarte simplu să cumpărați Bitcoin utilizând PayPal și puteți cumpăra și vinde oricând doriți, însă nu aveți posibilitatea să transferați Bitcoin altei persoane. Dacă doriți să aflați lucruri noi cât timp așteptați să cumpărați Bitcoin în Europa, puteți afla despre tehnologii noi. Veți afla o multitudine de informații utile.

Întrebări frecvente

Știm că întotdeauna vor exista întrebări legate de monede digitale, de Bitcoin și de criptomonede, pentru că acestea sunt, încă, foarte noi pentru oricine, având foarte puțin timp de la apariție, motiv pentru care am alcătuit un set de întrebări frecvente despre Bitcoin și răspunsurile acestor întrebări, pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine.

🙌 Putem cumpăra Bitcoin cu PayPal din Statele Unite ale Americii?

Da, dacă locuiți pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, serviciul de cumpărare de Bitcoin cu PayPal este deja disponibil și puteți investi începând cu suma de 1$, fără limită superioară de investiție. Dacă acesta este cazul, noi vă dorim succes și sperăm să reușiți să aveți doar de câștigat de pe urma investiției dumneavoastră în Bitcoin.

🌄 Putem cumpăra Bitcoin cu PayPal din Europa?

Această opțiune nu este încă disponibilă în Europa, însă echipa PayPal este optimistă în ceea ce privește data de lansare a acestui serviciu în afara Statelor Unite ale Americii. Tot ce putem face acum este să așteptăm cu sufletul la gură venirea acestui serviciu în Europa, și să punem niște bani deoparte pentru a-i investi când va veni momentul oportun.

✔️ Cum cumpăr Bitcoin cu PayPal de pe site-ul PayPal?

Pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a cumpăra Bitcoin cu PayPal de pe site-ul PayPal sunt foarte simplu de urmat de pe dispozitive de tip computer sau laptop pe care îl dețineți. Tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că ați citit cu atenție pașii și veți fi cu succes deținătorii de Bitcoin prin PayPal.

☑️ Cum cumpăr Bitcoin cu PayPal de pe aplicația PayPal?

Există o serie de pași foarte simpli de urmat pentru a cumpăra Bitcoin cu PayPal de pe aplicația PayPal disponibilă pentru telefoane mobile și tablete. Dacă urmați acești pași, veți reuși negreșit să achiziționați cantitatea de Bitcoin dorită fără a avea nicio problemă, așa că fiți siguri că îi citiți cu atenție.

Articole Similare