Cum Milenialii vor influența industria cazinourilor

Boomers I Bay Boomers, Boomers II / Generația Jones, Generatia X, Generatia Y, Echo Boomers sau Mileniali (Millennials), Generatia Z – ce înseamnă aceste denumiri? Acesta este un ghid al generațiilor. Inadecvat este să separăm oamenii în generații dar societatea modernă trece prin secolul 20 și 21 cu o viteză foarte mare a schimbărilor, ceea ce duce la apariția diferențelor între aceste generații și ar trebui să învățam să le acceptăm. Generația Y sau “milenialii”, așa cum sunt numiți, sunt oamenii născuți între anii 80 și 90. Sunt descendenți ai generației X și ale boomerilor care s-au născut imediat după încheierea celui de-al doilea război mondial. Care de fapt este diferența între generațiile X și Y și de ce acestea se deosebesc drastic de părinții săi? Kathleen Shaputis a numit milenalilor “Generația lui Peter Pan” deoarece refuză să crească.

Spre deosebire de predecesorii lor, cei născuți între anii 1980 și 2000 nu se grăbesc să creeze familii și cariere în modul cel mai rapid, deoarece au văzut eșecul acestui proces cu părinții lor – numărul mare de divorțuri și nemulțumirea față de dezvoltarea profesională. Tocmai datorită acestei lipse de succes, milenalii preferă să dedice mai mult timp planificării pașilor în speranța de a face alegerile reușite. Crescând în timpul revoluției tehnologice și digitale, generația Y acceptă globalizarea ca ceva natural din evoluția mondială. Acest proces duce către așa numitul “fenomen al infinitului”. Tinerii nu sunt impresionați de părerea părinților sau managerilor. Mediul de munca se dezvoltă foarte dinamic și celor care muncesc nu le e frică să-și schimbe des serviciul. Cauza de bază pentru acest fenomen este considerată apariția mediilor sociale. Generația Y este considerată generația pe care nu o poți impresiona cu nimic sau nu le pasă pentru nimic. Acest lucru le permite să pună la punct perspective sociale și tehnologice noi. Nici un domeniu nu a rămas neatins de aceste tendințe inovative.

Milenialii – o generație nouă

Milenialli sau Generația Y

Milenialii nu joacă mult dar nu din motive morale ci din cele sociale. Ei caută experiențe prin interacțiuni în mediul social și de aceea cazinourile tradiționale nu prea sunt locul lor preferat. Spațiul fizic al unui cazinou este o ofertă neatractivă pentru ei și de aceea milenialii preferă să joace online. Cazinourile digitale le oferă exact această intimitate de care au nevoie dar în același timp sunt și metoda perfectă de a interacționa cu alte persoane în mediul digital. Prin aceasta se explică și dezvoltarea bruscă a operatorilor pe net. Căutarea jocurilor de noroc online a atins recorduri noi în anul 2018 și creșterea se pare că nu se oprește aici. Utilizând în mare măsură noile tehnologii disponibile, cum ar fi realitatea augmentată și cea virtuală, cazinourile pot realiza o experiență captivantă în care milenialii să se simtă în largul lor. Companiile din industria jocurilor de noroc numesc această generație next-gen. Ei sunt conștienți de oportunitatea pe care o reprezintă și de magnitudinea ei. Operatorii de jocuri de noroc sunt conștienți că trebuie să abordeze un client absolut diferit, deoarece milenialii resping cazinourile clasice, iar industria trebuie să răspundă la această provocare. Mileniallii sunt cei care au făcut revoluția socială și au schimbat pentru totdeauna modul de comunicare. Această generație este mereu conectată, folosind mai des telefoanele mobile. La ei nu se pot aplica tacticile de marketing standard deoarece preferințele lor sunt specifice. Acești oameni apreciază companiile care lucrează transparent și susțin ideile lor. Ei își lasă amprenta peste tot, iar industria jocurilor de noroc a prins această tendință, dezvoltând metode noi de a îi atrage. Cazinourile pe net le oferă exact ce au nevoie. Operatorii sunt transparenți, jocurile sunt inovative, moderne, interesante. Aici nu mai vorbim de un simplu aparat de tip slot cu fructe. Cerințele și căutările sunt mult mai mari. Dezvoltatorii de software se întrec pentru a crea diferite jocuri. Inclusiv clasicele blackjack și ruletă nu se mai supun regulilor de bază ci oferă posibilitatea să câștigați în mai multe feluri. Milenialii caută experiența care a fost deja verificată prin canalele lor sociale. Site-uri confuze, platforme greu de navigat, operatorii netransparenți sunt evitați de acest grup de utilizatori.

Trecerea de la aspectul tradițional al cazinoului la un aspect care se potrivește mai bine cu milenialii ar trebui să fie luată în considerare de fiecare operator de jocuri de noroc. Acest lucru înseamnă jocuri mai intuitive, oferte interesante, posibilitate de socializare, design adecvat și platforma intuitivă și transparentă.

Articole Similare