Cum funcționează aparate slot și ce trebuie să știți înainte să jucați?

Industria jocurilor de noroc este o afacere foarte mare. Numai în România, contribuiții cazinourilor la bugetul de stat depășește 330 de milioane de euro anual. Industria jocurilor de tip slot machine și a pariurilor în cota fixă reprezintă 0.5 din Produsul Intern Brut (PIB) al țării, creând 38 500 locuri de muncă. Cum funcționează păcănelele pentru a fi considerate un mijloc de a face bani de încredere?

De obicei știm prețul fix când cumpăram ceva. Probabil numai mecanicul mașinii nu ne poate spune cu exactitate cât va fi prețul final. Același lucru se întâmpla și când începem să jucăm la aparate. Nu putem ști niciodată prețul real al pariurilor noastre. De obicei, când pariem la sloturi suntem interesați de avantajul cazinoului. Acesta este procentul de returnare la jucător pe un joc pe termen lung. Dar dacă un jucător face numai câteva învârtiri va avea ca rezultat un preț care arată mult mai diferit. Luați ca exemplu un avantaj al Casei de 5% – destul de des întâlnit la cazinourile online. Acest procent înseamnă că pe termen lung, jocul va reveni la acești 5% din toate pariurile. Dacă privim așa lucrurile înseamnă ca prețul pe care îl plătim sau prețul pe care cazinoul îl percepe este acel 5%. Dar jucătorii privesc acest cost ca preț pe rotație.

Dacă un jucător pariază 100 RON, pornește rolele și nu primește nic io plată care va fi prețul? 100 RON sau 5 RON? Prețul plătit pe această rotație va fi 100 RON nu 5% din pariu. Atunci cine minte? Cine este corect? Nimeni nu vă înseila și totul este corect, deoarece dacă la acel moment cazinoul a luat 100 RON de la un parior, cu siguranță în cele din urmă restul de 95 RON vor fi distribuiți altor jucători. Un jucător nu poate să știe acest lucru , cu toate acestea, având în vedere că el va juca doar o oră sau două, în timpul căreia el poate spera că o plată mare va compensa multe pierderi și apoi câteva. Această perspectivă privind diferențele de preț se bazează pe diferența dintre viziunea pe termen scurt a jucătorilor și perspectiva pe termen lung a managementului. Suma tuturor pierderilor individuale este folosită pentru a finanța jackpoturile mari.

Cum Funcționează aparatele de tip slot-machines?

Cum Funcționează aparatele de tip slot-machines?

În cazinourile moderne, sloturile sunt programate pentru a oferi un procent exact de returnare, undeva în jurul valorii de 95%. Acesta înseamnă că 95% din banii care intră într-un slot machine sunt plătiți jucătorilor, iar cazino-ul ține restul. Dar aici lucrurile devin complicate. Procentul de returnare nu este același cu payout-ul, care este suma reală de bani câștigată sau pierdută în timpul fiecărei sesiuni de jocuri de noroc la un slot machine. Dacă v-ați așezat la un aparat de slot pentru eternitate și ați tras de mâner de nenumărate ori, procentul dvs. de plată ar fi exact 95%. De asemenea, într-un cazinou plin de jucători, mașinile colective vor plăti aproximativ 95% din totalul banilor jucați pe parcursul unei zile. Din păcate, sunteți doar o singură persoană și nu veți trăi la infinit. Deci, șansele voastre de a câștiga sunt la fel de bune sau de rele la fiecare tragere. Ați putea pierde toată ziua și aceasta nu înseamnă că aparatul este manipulat și nu înseamnă că persoana care a câștigat jackpotul a găsit slotul “pierzător”, ci pur ți simplu a fost foarte, foarte norocos.

În cele din urmă, cazinoul vinde emoție, care este compusă din speranță și noroc, dar există câteva trucuri care vă pot ajuta și vă pot spori șansa să câștigați. Nu puteți păcăli slotul dar puteți beneficia de toate avantajele pe care vi le oferă cazinoul. Cazinourile sunt companii și au nevoie de jucători. Acesta este o industrie foarte competitivă și operatorii depun eforturi mari să atragă clienții noi. Există operatori care oferă bonusuri fără depunere. Acesta este o modalitate excelentă să jucați fără să riscați banii voștri. Uitați-va și după bonusurile la prima depunere! Deci, care este diferența dintre un bonus bun și unul fantastic? Primul criteriu de căutare este cerința de pariere. O cerință de pariere este un multiplicator care definește suma pe care va trebui s-o pariați înainte ca bonusul să fie eliberat. Pentru majoritatea bonusurilor, nu veți putea retrage bonusul în sine și veți putea să retrageți numai ceea ce ați câștigat în urmă utilizării acestuia, după ce ați finalizat cerința de pariere. Cerința de pariere este adesea denumită și “playthrough” în industrie. Deci, căutați cerințe reduse de pariere / playthrough. 10x sau mai puțin este întotdeauna considerat o afacere bună. Nici o cerință de joc nu este fantastică.

Rata de returnare la jucător (RTP) este un procentaj real dar este foarte important să înțelegeți cum se calculează. Nu vă aventurați după pariuri mari – BET MAX, cu scopul de a realiza mai multe câștiguri. Într-adevăr, dacă obțineți o victorie veți fi răsplătit cu o sumă mai mare, dar probabilitatea să realizați o combinație câștigătoare rămâne aceeași ca și în cazul unui pariu minim. Pariați cu înțelepciune!

Articole Similare