Actualizarea online a tehnologiei de cazino protejează jucătorii

Dacă sunteți un fan al cazinourilor online, este posibil să fiți familiarizați cu termenii și condițiile site-ului de jocuri de noroc online care specifică regulile și reglementările pentru pariuri, depozite, retrageri, RTP, marginea Casei și altele. Cu toate acestea, realitatea este că o mulțime de jucători de cazinouri online nu fac decât să arunce o privire asupra acestui gen de lucruri, chiar și atunci când li se cere să fie de acord cu acești Termeni pentru a se înscrie la acțiunea cazinoului online. Des se întâmpla să nu fim atenți dacă operatorul respectiv este reglementat sau dacă funcționează legal. Autoritățile în acest domeniu verifică operatorii dar până se ajunge la închiderea unui cazinou ilegal, acesta deja a reușit să ia diferite sume de bani de la jucătorii.

Tehnologia Blockchain

Tehnologia Blockchain

Tehnologia Blockchain este cu siguranță bine cunoscută pentru numeroasele sale aplicații în încercarea de a revoluționa diverse industrii, așa că a fost doar o chestiune de timp înainte că tehnologia blockchain să fie aplicată și în una dintre cele mai profitabile industrii, de peste 50 de miliarde de dolari – industria cazinourilor online. Multe cazinouri online au început să utilizeze blockchain-ul pentru a-și prelucra plățile sau pentru a derula contracte inteligente pentru a bloca pariurile în timpul evenimentelor și jocurilor. Abia când companii precum YOUnited, Edgeless și Funfair au apărut, au început să valorifice pe deplin puterea blockchain-ului în jocurile de noroc online.

Pentru a înțelege cum ne poate ajuta blockchain-ul, să analizăm câteva aspecte specifice ale jocurilor de noroc online în care jucătorii ar putea beneficia de mai multă transparență și siguranță.

Marginea Casei – oare putem scoate Casa din joc?

Poate că ați auzit de platformele de pariuri sportive bazate pe Exchange, în care jucătorul pariază împotriva altui jucător. În acest caz Casa nu are de a face cu pariurile plasate, deși “Casa întotdeauna câștiga” este o expresie bine cunoscută.

Cazinourile online se bazează pe formule, numite RTP (rată de returnare la jucător), exact pentru a se asigura că vor câștiga. Nu uitați, industria cazinourilor plătește taxe foarte mari. Marginea Casei este exact această valoare care îi permite cazinoului să câștige bani. Cazinourile Blockchain au făcut o treabă excelentă, reducând această margine a casei, deoarece acestea au costuri generale mai mici. Dar dacă am putea scoate Casa de tot? Ideea de a reveni la un stil de joc în care este pur și simplu jucător vs. jucător și un jucător câștigă întotdeauna este cu siguranță interesantă, un cazinou blockchain fără Casă. Un cazinou fără Casă înseamnă că un jucător câștigă întotdeauna și, în loc să stocheze cotele în favoarea sa, împarte câștigurile între jucători. Am văzut deja acest lucru în sfera sportului și a pariurilor sportive, în care jucătorii creează pariuri pe împotriva altor jucători, iar un jucător câștigă întotdeauna în timp ce site-ul respectiv ia doar o mică taxă pentru serviciul acordat.

Cazinourile pe Blockchain câștiga foarte puțin

Cazinourile pe Blockchain câștiga foarte puțin

Șansă mai mare de câștig

Șansele de câștig sunt unul dintre cele mai importante aspecte în ceea ce privește jocurile de noroc. Atunci, de ce clienții cazinourilor tradiționale online se întorc în mod continuu într-un loc în care cotele nu sunt niciodată în favoarea lor? Cazinourile adevărate blockchain păstrează o înregistrare imuabilă a fiecărui pariu, a fiecărei rotiri a ruletei și a fiecărui număr generat la întâmplare prin care jucătorii pot privi înapoi pentru a verifica că nu se întâmplă nimic suspect. Blockchain-ul este folosit pentru a verifica câștigurile jucătorilor și pentru a se asigura că sunt plătite în consecință. Deoarece totul este înregistrat pe un lanț, nu pot fi greșeli, iar companiile nu pot pretinde că ai câștigat 100 de RON atunci când ai câștigat cu adevărat 200 de RON.

Jocurile de noroc au nevoie de tehnologia Blockchain

Când au fost construite primele cazinouri, în 1638, au eliminat nevoia că oamenii să aibă încredere în alte persoane în timpul jocurilor de noroc, iar în schimb au trebuit să aibă încredere în Casa (iar această încredere le-a costat mulți bani ). Astăzi, blockchain-ul ne-a oferit o modalitate de a scoate Casa din ecuație. Indiferent de modul în care companiile blockchain aleg să abordeze jocurile de noroc online, linia de bază este că blockchain-ul aduce un anumit grad de încredere, încredere de care industria are nevoie disperată. De la inventarea Bitcoin, în 2008, tehnologia blockchain a deschis ușile către un ecosistem online cu adevărat decentralizat și și-a găsit drumul în nenumărate industrii și economii din lumea reală. Decentralizarea, transparența și securitatea aduse de criptarea datelor și conexiunile P2P aduc noi soluții în industrii pe care sistemele tradiționale din lumea reală nu le-au putut rezolva.

Articole Similare