Sonya blackjack – o alternativa la cazinourile live cu dealer real

Yggdrasil este o compania puternica, extrem de talentata si ambitioasa, al carui obiect de activitate il reprezinta dezvoltarea de softuri de cazinou. Cu toate ca si-a dobandit prima licenta in anul 2013, a reusit sa se impuna in piata extrem de competitiva a dezvoltatorilor de jocuri si s-a licentiat in mai multe tari, precum Malta, Gibraltar, Suedia si Polonia. Compania a fost deja premiata in repetate randuri pentru calitatea desavarsita a produselor sale si putem spune ca acum, in 2018, reputatia ii precede. Solutii complete pentru cazinouri, jocuri perfect optimizate – indiferent de dispozitivul mobil folosit, o inovatie permanenta si grija fata de consumator, acestea par a fi ingredientele succesului acestui dezvoltator.

Majoritatea portofoliului acestei companii este format din sloturi, iar aceste creatii se deosebesc de jocuri similare prin complexitatea mecanicii de plata, secventele unice si caracteristicile speciale. Produsele Yggdrasil pastreaza mereu un inalt standard de calitate. Dar compania ne rezerva o surpriza de proportii epice. O buna parte din industria divertismentului in cazinourile online se invarte in jurul sesiunilor live, cu dealer real. Este perfect adevarat ca si in aceasta nisa avem furnizori consacrati, dar iata ca a venit si randul Yggdrasil sa faca un pas strategic in aceasta directie. Numele acestui produs inovator poarte numele de Sonya Blackjack si reprezinta un nou standard in materia softurilor pentru cazinouri.

Sonya BlackJack - o alternativa a sesiunilor live

Inovatia Yggdrasil ofera o alternativa sesiunilor live

La acest rezultat s-a ajuns datorita tehnologiei de captare a miscarilor, iar aceste miscari au fost transpuse pe o imagine 3D. Acest lucru a presupun ca un dealer sa fie acoperit de senzori, iar miscarile sa-i fie inregistrate cu maxim de acuratete, pentru ca apoi sa fie redate in detaliu. Sonya poate asista pana la 3 jucatori activi, le poate imparti cartile, poate tine scorul, poate efectua orice actiunea asociata unui dealer ce gestioneaza desfasurarea unei partide de blackjack. Dar care este rostul acestei tehnologii? In primul rand, Sonya Blackjack este genul de produs care va amortiza foarte repede investitia unui operator, nefiind insotit de costuri suplimentare.

Folosirea unei transmisii live, unde un dealer real este disponibil non stop, poate ridica o serie de costuri suplimentare. Sonya poate fi 100% customizabil, caci acest produs este extrem de maleabil. Masa de joc poate fi decorata in stilul specific al fiecarui cazinou, fundalul poate afisa o suita de informatii de interes, iar uniforma dealerului poate purta numele operatorului. Prezenta acestui soft ne mai da un indiciu: suntem pregatiti pentru inteligenta artificiala in cazinouri. Sonya reprezinta mult mai mult decat un caracter 3D virtual, este o oportunitate fara limite. Fiecare cazinou va avea ocazia sa construiasca o lume virtuala pentru clientii sai, chiar unica as putea spune, iar in acest fel se deschide un nou capitol al fidelizarii clientului.

Sonya poate fi inzestrata cu o personalitate aparte si acest lucru poate fi diferit de la cazinou la cazinou, fara a mentiona faptul ca totul de la uniforma, decor si fundal poate fi, de asemenea, schimbat cu usurinta. In cazinourile live este posibil sa gasiti doua sesiuni live cu acelasi dealer, dar nu veti gasi niciodata aceeasi Sonya, asa ne transmite Marcus Honney – Head of Table Games in cadrul Yggdrasil. De indata ce a fost lansat, produsul a captat atentia comunitatii, iar acesta a fost un prilej bun pentru a se anunta faptul ca jocurile de blackjack din cadrul Yggdrasil vor fi insotite de o serie de caracteristici speciale.

Dintre acestea, cea mai interesanta este data de faptul ca se pot organiza petreceri de blackjack. Daca niste prieteni doresc sa joace blackjack, pot rezerva o masa – Sonya se ocupa de tot. Avand in vedere sloturile excelente dezvoltate de aceasta companie, care ne-au incantat cu tot felul de personaje incredibile, doresc sa va adresez o intrebare. Cum v-ati simti daca vikingul dumneavoastra preferat ar organiza o sesiune de blackjack sau v-ar servi ca si crupier la o masa de ruleta? Acest lucru ar fi ideal pentru a satisface clientii si ar distruge granita dintre categoriile de jocuri si comunitati. Spre exemplu, eu sunt amator de sloturi.

Sunt cateva personaje extrem de amuzante, care imi fac sesiunea de joc extrem de placuta. Nu credeti ca as incerca si un joc de blackjack sau ruleta, daca personajul meu preferat ar fi dealerul din aceasta seara? Cu siguranta as face-o! Compania producatoare spune ca se vor lansa si alte jocuri ce vor aduce o alternativa transmisiei live, cu dealer real. Din testele efectuate in cadrul catorva partide de Sonya blackjack, am ramas placut surprins de fluiditatea acestui joc. Nu sunteti constrans de masa de joc, intrucat va puteti misca in voie in jurul acesteia si aveti posibilitatea sa schimbati ungiurile de vizualizare. Mizele sunt permisive iar regulile sunt specifice jocului traditional. Scorurile sunt afistate atat digital, cat si anuntate vocal de Sonya, iar o mana castigatoare va fi insotita de felicitari. Atmosfera este incredibila si inca o data trebuie sa admiram inovatia acestei companii. Intre timp, abia asteptam lansarea oficiala a acestui produs, ce va revolutiona modul in care ne distram si castigam intr-o sesiune live cu dealer real.

Articole Similare