Șanse de câștig la loterie: Există vreun motiv pentru a încerca?

Tocmai ați câștigat la Loteria Națională, 100 milioane de euro! Ce vă cumpărați mai întâi? Cum ar fi să cumpărați un bilet de câțiva Ron și câteva ore mai târziu să realizați că ați făcut cea mai bună investiție? Credeți că este posibil? Evident că da, doar sunt atâția milionari generați de Loteria Națională dar totul este la întâmplare și nu aveți cum să influențați acest lucru, mai mult decât o bună disciplină. În acest articol ne-am propus să analizăm care sunt șansele noastre de a câștiga la loterie. Și noi, ca și voi, ne dorim acest lucru. De ce nu?

Cum să câștigăm la Loto

Cum să câștigăm la Loto

Care sunt șansele reale

Să începem cu o statistică de la Serviciul Meteor global, care ne arată că este de peste 20 000 mai probabil să fii lovit de un trăsnet, decât să câștigi jackpotul la Loterie. Da, și noi ne scărpinăm cu mâna stângă pe partea dreaptă a creștetului. Să punem lucrurile într-o manieră mai pozitivă și să ne imaginăm că mergem la un spectacol de caritate, pe stadion, iar în prețul biletului a intrat și înscrierea automată la o loterie, care are ca și premiu o mașină nouă. Capacitatea stadionului este de 200 000 de locuri, deci practic, șansele sunt de 1 la 200.000. Nu este rău, dacă te simți un om norocos!

Dacă jucați la o loterie 6/49, în care alegeți 6 numere dintr-un posibil grup de 49 de numere, șansele dvs. de a câștiga un jackpot sunt 1 din 13.983.816 pentru un singur bilet iar pentru 100 de bilete, șansele sunt de 1 la 1.398.380. Ca să ajungeți la o statistica de 1 la 13, mă tem că trebuie să cumpărați 1.000.000. Asta înseamnă 1 lovitură în aproape 14 milioane. Dacă ar fi să cumpărați un bilet de loterie în fiecare săptămână într-un astfel de scenariu, vă puteți aștepta să câștigați o dată la 269.000 de ani. Biletul simplu la 6/49 este 5 Ron, așa că vă lăsăm pe voi să faceți calculele.

Dacă șansele sunt atât de slabe, de joacă atât de mulți oameni?

Vorba ceea, speranța moare ultima! Pentru cei mai mulți oameni, Loteria, ca și toate formele de jocuri de noroc, reprezintă un mod de divertisment, unde există o șansă sau cel puțin fantezia de a câștiga. Fie că este vorba de emoția de a bate potențial cota sau pur și simplu visul de a deveni milionar peste noapte, fiecare are propriul motiv. Există totuși mii de persoane care au câștigat la LOTO, pe plan mondial, inclusiv la noi România au fost proiectați câțiva milionari prin prisma aceasta.

Cum să crești șansele de a obține potul cel mare?

Loteria este un joc de noroc și totul este lăsat la mila acestui factor. V-am expus toate probabilitățile reale de a câștiga la Loto dar nu v-am spus o poveste și anume, a unui unui om numit Richard Lustig, care a câștigat de 14 ori premiul cel mare. Acesta u urmat o anume schemă, aceea de a cumpăra toate combinațiile posibile la un jackpot, doar dacă valoarea acesta era de cel puțin de trei ori mai mare decât a cheltuit. Pentru că a vrut să dea înapoi ceva omenirii, acesta a scris și o carte despre acest subiect, „Aflați cum să vă măriți șansele de a câștiga loteria”, pentru a împărtășii câteva dintre strategiile lui.

Nu folosiți bile generate de calculator – veți primi numere generate aleatoriu și astfel vă resetați șansele de câștig.

Nu alegeți numai zile de naștere – cei mai mulți oameni se opresc la cele 31 de zile ale lunii și riscați să împărțiți câștigul.

Jucați aceleași numere – stabiliți care sunt numerele dvs. norocoase (metodă explicată și în carte) și grupați-le diferit, pe bilete diferite.

Nu ratați tragerile – verificați live de câte ori se poate

Menține un buget – nu sacrificați niciodată banii care sunt pentru viața de cu zi.

Care sunt șansele reale la loterie

Care sunt șansele reale la loterie

Alte metode a vă aranja o pensionare plăcută

Să spunem că sunteți un client fidel la Loterie și, săptămânal cheltuiți 50 de Ron, pentru un timp de 20 de ani. Vorbim de 48 000 de Ron pe care i-ați fi putut investi și să majorați venitul, de exemplu la bursă. Nu este necesar să știți ceva despre acest subiect, pur și simplu să alegeți platforma corectă și să lăsați experții să vă facă treaba. Desigur, există și aici șansa ca piața bursieră să cadă, totuși șansele sunt mai puține.

Cuvinte de încheiere

Șansele nu sunt nule, cu alte cuvinte, aveți șanse de a câștiga. Dacă într-adevăr veți fi unul dintre cei mai norocoși oameni de pe planetă, atunci veți vrea să știți cum este mai bine să profitați de acest câștigat. Cât să investiți, cum să investiți, unde să investiți, pentru ca să nu atingeți fundul sacului. Speranța de a câștiga nu trebuie să moară dar în nici un caz nu trebuie să fie o rezolvare la probleme financiare, deoarece este un pas fin între divertisment și un jucător cu probleme.

Articole Similare