Rotiri gratuite – tot ce trebuie să știi despre oferta cazinourilor

Rotirile gratuite sunt unul dintre cele mai apreciate bonusuri de cazino și pe bună dreptate – sunt gratuite. Acestea oferă jucătorului posibilitatea să joace în mod gratuit, fără să riște nimic – un mod atrăgător de a încerca sloturi noi online. Cel mai probabil așa a început totul, în dorința de a promova sloturi noi, operatorii de jocuri de noroc au dezvoltat astfel de oferte, pentru a încânta și a atrage cât mai mulți utilizatori. În această recenzie ne-am propus să învățăm cum să beneficiem la maxim de acești bani gratuiți oferiți de cazinourile online.

Starburst – un slot cu milioane de runde gratuite

Milioane de runde

Diferite tipuri de rotiri gratuite

În primul rând, vom separa cele doua tipuri de rotiri gratuite – cele oferite sub forma de bonus, de către operator și rotirile gratuite oferite bonus de software-ul jocului în sine. Rotirile gratuite oferite de furnizorii de jocuri sunt încorporate în joc și sunt declanșate de anumite funcții. Unul dintre cele mai bune exemple este slotul Starburst, care oferă jucătorilor nenumărate rotiri gratuite.

Rotiri gratuite fără depozit

Acest bonus fără depunere este oferit de foarte puțini operatori de jocuri de noroc din România, dar există, unul dintre ei fiind chiar NetBet Casino, însă pe plan mondial, el este folosit la scara largă, unde aproape fiecare operator îl oferă ca și a doua formă de bonus. La prima înscriere pe site, operatorul se angajează să vă genereze în cont anumite rotiri gratuite, în funcție de oferta de bun venit, fără să fiți nevoiți să depuneți nici un ban. Cu aceste rotiri gratuite, puteți paria pe un anumit joc de slot sau pe una dintre mai multe opțiuni puse la dispoziție de cazinou. De cele mai multe ori, există o selecție de la 4 la 5 sloturi, unde puteți juca cu acest bonus.

Ce trebuie să știți despre acest bonus cu rotiri gratuite este că vine însoțit de cerințe de pariere. Acestea pot fi de 15 x chiar și până la 60 x, în funcție de cazinou. Aceste cerințe de pariere fac diferența între doar niște rotiri gratuite sau câștigul provenit de la ele. Dacă aveți câștiguri în urma rotirilor gratuite, nu le veți putea revendica daca nu ați îndeplinit aceste cerințe de pariere, adică să pariați cu bani reali cerințele de pariere. Alte condiții pe care trebuie să le verificați, sunt valabilitatea bonusului dar și sloturile care participă.

Rotiri gratuite pentru depozit

Acest bonus este mai comun, majoritatea cazinourilor valorizează primul depozit și îl răsplătește cu rotiri gratuite. De exemplu, un cazinou poate oferi un bonus 100% în numerar la depozitele dvs. + un nr anume de rotiri gratuite, de obicei un număr mult mai mare, care poate ajunge și la 700 de rotiri gratuite, cum este la pachetul de bonus de bun venit de la NetBet. Aceste rotiri gratuite, oferite la prima depunere, funcționează pe același principiu ca și rotirile gratuite oferite la înscriere fără depunere și este esențial să verificați cerințele de pariere, valabilitatea și jocurile care participă.

Se poate câștiga bani reali cu bonusurile de rotiri gratuite?

Indiferent de tipul de rotiri gratuite pe care vi-l oferă un cazinou, acestea pot fi folosite pentru a câștiga bani reali. În special, suma de bani reali variază între tipurile de rotiri pe care le acordați. În general, sumele care pot fi câștigate dintr-un anumit număr de rotiri gratuite sunt limitate la o anumita sumă, specificată de către operator. La fel de comun este ca sloturile cu jackpot progresiv să nu fie incluse în aceste oferte. De asemenea, dacă intenționați să încasați câștiguri, cerințele de pariere vor trebui îndeplinite mai întâi iar acestea sunt cu bani reali, adică v-a trebui să pariați o anumită suma de bani, în general egala cu suma câștigată, înmulțită de un anumit x. Citat: “ Când fântânile de apă încep să ceară bani, abia atunci o să avem o problemă”. – Anthony Liccione

Nimic nu este gratis

Nimic nu e gratis

Cum să beneficiem cel mai bine după urma rotirilor gratuite

Una dintre cele mai bune modalități de a vă asigura că rotirile gratuite nu sunt pierdere de vreme, este punerea în aplicare a unei strategii foarte concrete. În primul rând, este necesar să înțelegeți cum funcționează acestea și să abordați o tactică care vă poate ajuta să obțineți o rotire câștigătoare. Dacă vorbim de rotirile gratuite oferite de software, puteți chiar să câștigați jackpot-ul, dacă factorul noroc este de partea dvs.. Nimeni nu vrea să irosească ceva gratuit! Dar ce putem face, pentru a ne îmbunătăți șansele?

Verificarea termenilor și condițiilor este primul pas în înțelegerea modului de funcționare a rotirilor gratuite. Trebuie să știți cum să câștigați mai des rotiri gratuite, prin intermediul jocului, cazinoului sau dezvoltatorului de jocuri, de cele mai multe ori acest lucru este in funcție de miza pariată. Un lucru de care trebuie să țineți cont este însă că cea mai bună strategie este să vă amintiți că rezultatele dintr-un slot sunt întotdeauna aleatorii, ceea ce înseamnă că menținerea realității poate fi cea mai bună strategie dintre toate.

Nu aduceți emoții la joc, altfel puteți strica totul. Cei mai mulți dintre începători au tendința să se concentreze prea mult pe rundele necâștigătoare și să schimbe viteze de joc, o greșeală care poate fi costisitoare. Cel mai bun mod de a juca este cel calm, într-un timp îndelungat, unde jucătorul are timp sa își gestioneze bankroll-ul cu responsabilitate. La rotirile gratuite, obiectivul este de a obține toată suma oferită.

Încercați sloturile care participă la aceste promoții gratuit, astfel veți știi să gestionați situația mult mai bine. Alegeți slotul, jucați-l gratuit și vedeți mecanica de plată. Faptul că știți despre ce este vorba, vă dă o siguranță aparte și îmbunătățește experiența.

Alegeți calitatea în detrimentul cantității! Uneori un joc vă poate oferi bonusuri diferite – 20 de rotiri gratuite cu un multiplicator de 40 x sau 40 de rotiri cu multiplicatori de 10 x. Jucătorul care cunoaște mecanica de plată a unui joc, cu siguranță v-a opta pentru bonusul potrivit. Cei mai mulți dintre jucătorii de ocazie vor ținti către bonusul cu cel mai mare multiplicator de câștiguri, însă un jucător profesionist, la un joc cu volatilitate medie sau scăzută, v-a opta pentru bonusul cu mai multe rotiri.

Utilizați bonusul cu înțelepciune

Rotirile gratuite sunt au mai multe moduri utile. În primul rând, puteți utiliza întotdeauna rotirile gratuite pentru a verifica cum funcționează un cazinou. Cu acest bonus puteți juca la cazinou suficient timp, pentru a înțelege ce fel de operator este. În acest fel, veți avea ocazia să interacționați cu echipa de suport, să vedeți cât de mare este colecția de jocuri, ce fel de servicii oferă și care este experiența de joc.

Articole Similare