Poker chips – 4 tipuri principale de jetoane, pe care trebuie sa le aveți

Poker-ul, după cum bine știe, este unul dintre cele mai populare jocuri, din toate timpurile, din întreaga lume. Acest joc de cărți are avantajul de a conecta toată lumea, prietenii, familie, necunoscuți, prin distracție și abilitate sportivă. Deși există o concepție greșită, conform căreia poker-ul este jucat doar de jucători profesioniști pentru a câștiga bani, există o mulțime de oameni care îl folosesc doar ca un mod de divertisment, deoarece este un joc fascinant, plin de pricepere, acțiune, noroc și bluffing.

Poker-ul și-a câștigat locul în inima oamenilor și va sta acolo pentru foarte mult timp, atât timp cât sunt șanse reale de a câștiga bani și să-si, cel puțin, dubleze veniturile, sau chiar să se îmbogățească într-unul dintre turneele online sau live. Indiferent de categoria de jucător, poker-ul a fost și este jucat in mai multe moduri – în jocurile de acasă, online sau la cazinourile terestre. Dacă vă numărați printre acele persoane, care dau petreceri împreună cu prietenii și organizează jocuri de poker, iată câteva idei pentru cele mai bune poker chips și poker case, pe care ar trebui sa le dețineți.

Set pentru jocul de poker

Set pentru jocul de poker

Jetoane de poker pentru poker night

Trebuie să știți, că atunci când mergeți să cumpărați set pentru poker, pentru petrecerea stabilită, veți întâlni o dilem – acestea sunt disponibile astăzi pe piață într-un număr semnificativ de mare, cu difernțe la dimensiuni, greutăți și modele. Fiecare dintre ele este unic și posedă culori vii, precum și diferențe și greutăți de design. În continuare, este prezentată lista de lucruri de care trebuie să țineți cont, în timp ce selectați cele mai bune seturi de jetoane pentru jocul de noroc Poker.

De câte jetoane aveți nevoie pentru un joc de poker?

Puteți cumpăra pe număr de jetoane sau seturi complete, important este să nu aibă o singură valoare, cu cât aveți dimensiuni diferite, cu atât mai bine. Cei mai mulți utilizatori cumpăra setul de la 100 la 1000, deja ambalat, pentru un preț mai abordabil și cu o gama largă de valori.

Dacă vorbim deja de un turneu organizat, atunci trebuie să dețineți un număr mult mai mare de jetoane. 7-10 persoane iau în medie 1000 de jetoane sau undeva pe acolo, număr în care se vând seturile gata ambalate. Majoritatea oamenilor nu vor avea mai mult decât set pregatit pentru un joc amical acasă. Pentru versatilitate și jocuri mari de numerar, precum și orice pariuri laterale este necesar de cel puțin un set de 2000 de jetoane.

Tipuri diferite de jetoane

Tipuri diferite de jetoane

Tipuri de jetoane

Jetoanele pentru jocul poker vin în mai multe variații și unele au niște caracteristici destul de interesante.

Jetoanele din compozit sunt jetoane de poker obișnuite, care sunt întâlnite în diferite săli de poker. Dacă doriți să acționați cele trebuite unui joc de poker, la costuri relative, atunci acestea sunt o opțiune bună pentru a încerca. Sunt disponibile la un preț scăzut, fabricate cu materiale reale, suficient de durabile, au o greutate un pic mai mare decât cele din plastic și pot fi personalizate.

Jetoanele din plastic sunt fabricate, bineînțeles, din plastic și au greutate destul de ușoară. Aceste jetoane sunt disponibile peste tot, chiar si in librării. Cu toate acestea, dacă aveți de gând să utilizați aceste jetoane în jocurile de cazinou de acasă cu jucători serioși, atunci este posibil să doriți să vă gândiți de două ori, deoarece nu sunt preferate de cei mai mulți, nici la stil, nici la greutate. Sunt mult mai potrivite pentru o seară de poker în familie, cu bunica și alți membrii și asta numai dacă bunica nu a jucat poker serios la vremea ei.

Jetoanele din ceramică sunt ceea ce vă doriți pentru o experiență desăvârșită. Jetoanele din ceramică dintre cele mai bune cipuri de poker disponibile. Acest jeton neted, din porțelan, oferă un sentiment plăcut în mână, au modele foarte frumoase, atractive și plăcute pentru ochii tuturor la joc. Veți fi văzut ca fiind profesionist, atunci când dezveliți un set frumos de jetoane din ceramică, pentru următorul joc de poker.

Jetoanele din lut nu sunt greu de găsit dar cu siguranță sunt unele dintre cele mai scumpe jetoane de poker disponibile pe piață. Acestea sunt construite cu măiestrie și calitate excepționale și reprezintă opțiune ideală pentru cazinouri și săli de jocuri de înaltă calitate. Cu un design uimitor, o construcție frumoasă și o calitate excelentă, sunt suficient de puternice pentru a rezista la orice pericol, indiferent că vorbim de nervii unui jucător care tocmai a pierdut – înțelegeți ce vrem să spunem…

Culorile sunt diferite pentru valori

Valori – denumiri diferite

Pentru un joc de succes și mai mult, pentru continuitate, ar trebui să mențineți standardul internațional de culori- valori. Conform regulii de poker, culoarea jetoanelor se schimbă de la alb până la portocaliu, în funcție de valoare. Ideea este să cumpărați jetoane care sunt de cele mai multe ori colorate în: alb pentru 1$, roșu pentru 5, verde/bleu pentru 10, verde/bleu pentru 25, albastru pentru 50, și negru 100, mov pentru 500 si portocaliu pentru 1000, deoarece acestea tind să rămână la cerere de cele mai multe ori în timpul unui joc normal.

Culorile de verde si bleu pot sa aibă denumiri variabile, în funcție de locul în care jucați. De asemenea, modul în care blind-urile cresc. În general, merg doar de la roșu 5 la verde 25 și apoi albastru 50 negru 100 și apoi folosesc portocaliu ca 500 în jocurile mele în modul în care le-am configurat. Nu există o regulă fermă pentru jocurile de acasă, atât timp cât toată lumea știe ce culoare este ce denumire.

Unele dintre aceste recomandări, inclusiv cea de a cumpăra jetoane care sunt ceva mai grele, în detrimentul celor mai ușoare (pur și simplu sunt manevrate mai bine) trebuie să le luați în considerare, atunci când sunteți în căutarea setului perfect pentru poker. Nu numai că vă v-a salva banii dar veți putea reda o experiență cât mai aproape de cea reală si veți fi văzut ca un jucător profesionist, care știe ce face.

Articole Similare