Neymar și jocul de poker

Nu există niciun fan împătimit al fotbalului care să nu fi auzit încă de Neymar jucător de poker. Tânărul care joacă pentru Paris Saint-Germain reușește să pară că are succes în orice. Fizicul său de invidiat, după care se topesc toate fanele sale pare că pălește în umbra succesului său în lumea fotbalului.

Neymar jucător de poker

Neymar jucător de poker

Realizările de poker ale lui Neymar nu sunt singura schimbare pe care sportivul dorește să o facă, acesta nedorindu-și să se mulțumească cu puțin și promițând performanță pe toate planurile. Așa se face că a început să joace și, după puțin timp, a arătat semne nu doar de profesionalism, dar și de succes.

Jucători Profesioniști de Poker

Există în toată lumea fani împătimiți ai jocului de poker, însă de la a fi fan până la a fi jucători profesioniști de poker, este o cale lungă. Foarte mulți membri ai lumii mondene petrec puținul timp liber jucând poker, fie că joacă în văzul lumii sau într-un spațiu privat, însă puțini ajung să facă și performanță.

Deși majoritatea jucătorilor profesioniști preferă cazinourile reale sau jocurile private, aici puteți găsi un top site-uri pentru poker online pentru a avea șansa să vă bucurați de experiența jocurilor de poker din confortul propriei case, indiferent de ora la care doriți să jucați. Nu uitați cât de important este să jucați în cazinouri online licențiate, pentru a evita riscurile inutile.

Bill Gates

Cu siguranță știați faptul că Bill Gates nu are nevoie de venituri suplimentare, pentru că este deja o persoană extrem de bogată, însă știați că această celebritate este un fan împătimit al jocurilor de poker? Acesta joacă poker cu fiecare ocazie, pe mize considerabile, înconjurat de alte celebrități care se apropie de nivelul său financiar.

Ben Affleck

Nici actorul Ben Affleck nu face excepție în lumea împătimiților de jocuri de poker, jucând cu fiecare ocazie, în cadrul jocurilor private organizate în locuința sa proprie sau chiar la petreceri ale vedetelor. Deși jocurile acestora sunt mult mai opulente decât jocurile normale, unde mizele sunt accesibile, pasiunea sa pentru poker rămâne de neclintit.

Realizările de Poker ale lui Neymar

Neymar jucător de poker a mărturisit în mai multe interviuri faptul că este îndrăgostit incurabil de lumea poker-ului și că își dorește să devină un profesionist al acestui joc. Mai mult decât atât, imediat ce a învățat și înțeles regulile acestui joc, Neymar s-a aruncat în gura lupului și a început să joace cu fiecare ocazie pe care a avut-o.

Cu Cine Joacă Neymar?

Neymar joacă cu o multitudine de oameni, însă cel mai des joacă cu colegul și prietenul său, Gerard Pique. Unul din jocurile lor care au rămas în istorie a fost cel din anul 2015, cu un pariu de 25,000 de dolari, în cadrul unul circuit important de poker din EPT Barcelona.

Alte Tipuri de Jocuri de Poker Practicate de Neymar

Este o mentalitate sănătoasă să oferi din puținul pe care îl ai celor care au și mai puțin, iar atunci când celebritățile oferă din bogăția lor, cu toții câștigă. În cazul lui Neymar jucător de poker, acesta joacă jocuri poker caritabile, de unde niciun jucător nu pleacă acasă decât cu o victorie morală, câștigurile efective fiind donate diferitor agenții caritabile.

Neymar în Poker

Neymar a fost membru de Poker- top operator de pariuri online, între anii 2015 și 2017, însă în anul 2021 a decis să li se alăture din nou. Anul trecut s-a anunțat faptul că li se va realătura, ceea ce l-a făcut pe Neymar să fie una din cele mai des căutate pe google celebrități.

Fanii săi sunt în extaz, așteptând cu nerăbdare să vadă cât mai mult din realizările de poker ale lui Neymar. Acesta a declarat că va juca împotriva unor jucători de poker profesioniști și împotriva unora din cele mai celebre jucătoare feminine de poker din lume. Noi îi urăm mult succes în cariera sa de jucător profesionist de poker!

Neymar - jucător de fotbal

Neymar – jucător de fotbal

Realizările Importante ale Carierei lui Neymar în Poker

Naymar va semna poker Hall of Fame alături de profesioniștii lumii de poker în viitorul foarte apropiat, însă pentru moment fotbalistul va continua să joace împotriva altor atleți, sportivi și alte celebrități. Mai mult decât atât, Neymar oferă și sfaturi începătorilor, dintre care cel mai important este să nu jucați agresiv, pentru a evita pierderile inutile.

Neymar este, de asemenea, Ambasador unei platforme de Poker, cu un câștig total de 21,072 dolari și cu mult mai multe câștiguri de vor veni. Deși încă nu se află în top 15 cei mai cunoscuți jucători profesioniști de poker, noi credem că dacă continuă să joace în ritmul acesta, nu va dura mult până va reuși să spargă toate topurile.

Concluzii

Deși unele celebrități aleg să joace poker strict din motive de amuzament, banii nereprezentând o problemă pentru ele, alte celebrități și alte persoane non-celebre aleg să joace poker din plăcere sau pentru un venit suplimentar. Indiferent în ce categorie vă aflați, nu uitați să jucați responsabil, pentru a evita orice pierdere și orice risc.

Vedeți aici care este cel mai bun joc de poker online pentru a îmbina plăcutul cu utilul și a câștiga ceva bani în plus în timpul liber, din confortul propriei case. Jucați responsabil și asigurați-vă că jucați doar în cadrul unor cazinouri online licențiate, pentru a nu vă expune unor riscuri inutile.

Întrebări frecvente despre jocul de poker al lui Neymar

Știm că sunt multe informații oferite, motiv pentru care ne dorim să vă ajutăm să rețineți cât mai multe, așa că am pregătit o listă a celor mai frecvente întrebări ale cititorilor noștri în legătură cu cariera în poker a celebrului jucător de fotbal Neymar, la fel ca și răspunsurile noastre la aceste întrebări.

🤔 Ce alte celebrități joacă poker profesionist?

Există multe celebrități care joacă poker profesionist, fie că o fac în secret sau în văzul lumii, iar în această categorie se enumeră și Bill Gates sau super celebrul actor Ben Affleck. Desigur că există mult mai multe celebrități de atât, însă puteți afla mai multe despre acestea în alte articole ale noastre.

👍 Cu cine joacă poker Neymar?

Neymar joacă cu o multitudine de jucători profesioniști de poker, însă atunci când optează pentru jocuri amicale, îi place să joace cu prietenul său, Gerard Pique, soțul Shakirei. În viitor, Neymer va juca și contra unora dintre cei mai celebri jucători de poker ai lumii, la fel ca și contra unora din cele mai cunoscute jucătoare de poker ale lumii.

🔥 Neymar joacă poker doar pentru câștiguri sau și pentru caritate?

Neymar nu se gândește doar la câștigurile proprii, ci joacă, când are ocazia, și partide caritabile, unde victoria jucătorilor este strict morală, câștigurile ajungând în totalitate la cauzele caritabile pe care le susțin în cadrul acestor campionate sau jocuri individuale. Bravo lui Neymar și bravo tuturor jucătorilor care aleg să ajute caritabil prin intermediul jocurilor de poker.

Articole Similare