AI revoluționează industria cazinourilor și jocurilor de noroc

Deși jocurile de noroc rămân o industrie controversată și extrem de reglementată, este, de asemenea, și extrem de profitabilă, care continuă să crească într-un ritm uluitor. La fel ca multe alte industrii, care se luptă să mărească profiturile prin valorificarea accesului la Internet și a puterii computerelor moderne, industria cazinourilor și a jocurilor de noroc este deja familiarizată cu puterea marketingului bazelor de date. Știu că funcționează și investesc mult în colectarea datelor de marketing.

Inteligenta artificială poate să învețe

Inteligenta artificială poate să învețe

Dar o fac la întâmplare? Inteligența artificială (AI) este pregătită pentru a aduce ordine în haosul metodelor actuale de colectare și analiză a datelor. Bazându-se pe algoritmi și modele statistice extrem de complexe, AI nu doar urmează instrucțiunile, ci depășește instrucțiunile, învățând reflexiv și dedicându-se să facă mai bine în viitor.

Ce face Inteligenta Artificială?

Fiecare top casino online încearcă acum să-și îmbunătățească sistemul cu tehnologii moderne pentru rezultate mai bune și precise. Integrarea AI și a analizei datelor ajută acele site-uri de jocuri de noroc să prezică și să modifice regulile și condițiile pentru o experiență mai bună a jucătorilor.

Analiza datelor de către AI

Cazinourile online colectează frecvent date și evaluează comportamentul consumatorilor. Cazinourile online, folosesc tehnologii moderne pentru a face acest lucru. Acest lucru va ajuta la anticiparea cerințelor jucătorilor. Le arată ce trebuie să efectueze, de exemplu, să modifice jocurile sau chiar să le oprească. Companiile de pariuri utilizează aceste date pentru a afla mai multe informații. Unii doresc să înțeleagă ce atribute fac jocurile mai atractive pentru jucători decât alții. În același timp, alții ar putea încerca să-și îmbunătățească propriile profituri.

Analiza datelor de către AI

Analiza datelor de către AI

Dar trebuie să descopere cum să utilizeze aceste date. Site-urile de cazinouri online evaluează comportamentul jucătorilor lor. Aceste modele sunt studiate intens și modificate pentru a menține jucătorii pe site. Cazinourile online, folosind aceste informații, se pot adapta mai bine la cerințele jucătorilor. De asemenea, pot descoperi ce le poate face mai performante.

Serviciu clienți îmbunătățit

Majoritatea dintre noi știm frustrarea care vine cu faptul că suntem obligați să discutăm un agent de asistență pentru clienți care nu este un om autentic. Din fericire, AI a intrat să ia locul acestor roboți nevrednici. Roboții care pot învăța și examina obiceiurile de joc ale clientului le înlocuiesc în mod treptat. Prin urmare, răspunsurile exacte și mult mai personalizate pot fi trimise rapid. Anumite cercetările au sugerat că 78% dintre producători au implementat sau doresc să folosească AI și realitatea digitală în propriile site-uri până în 2021 pentru a spori serviciul clienți.

Suport Clienți de către IA

Suport Clienți de către IA

Identificarea dependenților de jocuri de noroc

Dependenții de jocuri de noroc sunt vești proaste pentru orice instituție de jocuri de noroc care se respectă, deoarece formează o imagine negativă a industriei și promovează stereotipuri care, probabil vor face ca operatorul respectiv să apară în ziarele locale. Cazinourile știu că este o problemă și se ocupă de aceasta în multe feluri, de exemplu, în majoritatea locurilor, un dependent de jocuri de noroc poate cere interzicerea pe viață sau ajutor profesionist.

Cazinourile online sunt mai dificil de monitorizat, dar datorită IA, sunt posibile detectarea și prevenirea timpurie a dependenței. Analizând datele jucătorilor pentru un comportament problematic, AI poate identifica jucătorii suspecți și poate notifica operatorii de cazinouri online. Contul identificat poate fi suspendat în timp ce jucătorului i se oferă ajutor adecvat și la timp. Companii dezvoltatoare de jocuri, precum Playtech software sunt un exemplu de tehnologie care aplică AI pentru a capta amprentele digitale ale unui jucător, a spori UX și a identifica jucătorii cu risc ridicat.

IA poate detecta jocul compulsiv

IA poate detecta jocul compulsiv

Prevenirea înșelăciunii

Pot fi folosiți roboții AI pentru a înșela în cazinourile online? Știind că AI este practic o mașină de calcul foarte avansată și flexibilă, credem că este posibil. Învățând AI regulile și combinațiile câștigătoare ale unui joc de cărți, obțineți un jucător care nu obosește și nu are remușcări. Singurul scop este să câștige. Cu suficient timp și efort, puteți să-l învățați mai întâi pe AI să joace și mai târziu să-l vedeți cum își dă seama singur cum să obțină cel mai mare câștig posibil. Partea interesantă este că acest lucru ar putea fi făcut atât de jucătorii, cât și de operatorii de cazinouri.

Cazinourile online sunt de obicei dezavantajate în comparație cu omologii lor terestre atunci când vine vorba de securitate. Nu există camere sau personal de securitate cu umeri largi care să urmărească jucătorii înșelători într-un cazinou online. Aceasta înseamnă că înșelătorii pot folosi propria tehnologie AI pentru a depăși infrastructura existentă. Din fericire, majoritatea cazinourilor online folosesc aceleași trucuri pentru a elimina jucătorii cărora le place să joace nedrept. Toți jucătorii cinstiți beneficiază atunci când AI identifică și oprește rapid o schemă de trișare. Practic, acest lucru se transformă într-o competiție al cărei robot AI este mai bun la locul de muncă.

IA previne înșelăciunea

IA previne înșelăciunea

Industria jocurilor devine din ce în ce mai individuală, mai sigură și mai echitabilă

Pentru progresele tehnologice, cazinourile online vor continua să câștige popularitate. Ați observat cum numai jocurile de noroc online cu jocuri de cazino live au reprezentat un pas major către o experiență reală de jocuri pentru jucătorii online. Obișnuiam să ne bucurăm de mesele de poker online cu grafică pe 16 biți. Astăzi putem urmări un dealer uman care împarte cărțile. În afară de a fi o experiență de joc mai realistă și mai captivantă, cazinourile online vor face salturi cuantice în dezvoltare prin utilizarea inteligenței artificiale. Acest lucru se aplică atât pentru furnizarea de interfețe de joc individuale, cât și pentru ușurința utilizatorului. Operatorii vor încuraja gestionarea responsabilă a jocurilor de noroc și a clienților. Ca jucători, putem aștepta cu nerăbdare un joc de noroc mai individual, mai sigur și mai echitabil.

Articole Similare