Manipularea jocurilor ca la aparate 7777 – mit sau adevăr?

Dacă sunteți un jucător activ este imposibil să nu vă fi lovit la un moment dat de cineva care oferă soluții garantate pentru a câștiga la jocurile ca la aparate 77777, în schimbul unei sume de bani! Și cel mai probabil ați înțeles că nu este altceva decât o cacialmea, o formă ușoară de a face bani, pe spinarea jucătorilor. Suntem la fel de siguri și că ați auzit cum să nu jucați la cazinoul cutare pentru că are toate jocurile măsluite și asta este cât se poate de adevărat! Jocurile pot fi manipulate, atât de jucători, cât și de către cazinouri, însă nu este un lucru ușor, precum ascunderea unui As pe mâneca! Pentru că un jucător să poată păcăli un slot, să îi plătească premii suculente, îi trebuiesc ani de pregătire, informații și un bagaj mare de cunoștințe.

Pentru un operator de jocuri de noroc, lucrurile sunt mult mai simple, deoarece acești au acces direct și pot modifica software-ul aparatului, în așa fel încât Casa să dețină 100% avantaj. Dacă vi s-a aprins vreun beculeț cititind articolul nostru, amintiți-vă mereu că “Minciună are picioare scurte”! În fiecare țară unde sunt permise jocurile de noroc există și o instituție specializată, desemnată să verifice siguranță și corectitudenea jocurilor, în caz contrar acestea fiind prezentate în fața legii. Uitați-vă pe lista neagră ONJN și veți găsi peste 200 de operatori tereștri și online care nu mai au dreptul să mai opereze în această industrie și care sunt cercetați penal pentru prejudiciul adus clienților. Dar cine ferește cazinourile de jucătorii avizi, care vor să facă bani repede, într-un mod necinstit?

O imagine cu jocuri de noroc

O sală de cazino supravegheată cu camere video

Dacă vă gândiți să puneți gânduri rele unui joc ca la aparate, gândiți-vă din nou! Deși unele companii furnizoare de software de cazino, au recunoscut public că jocurilor lor pot fi manipulate, acest lucru nu se poate face de pe o zi pe altă și faptă nu va rămâne nepedepsită. Luați de exemplu unul dintre cele mai recente incidente, în care o organizație rusă a trișat la păcănele de-a lungul anilor, dar care până la urmă membrii săi au fost arestați și condamnați la închisoare. Această infracțiune, bine gândită și pusă la punct, a fost demascată chiar de software-ul acestor jocuri, care este construit pe un algoritm bine delimitat, adică să plătească cu mai puțin de 7 cenți la fiecare dolar pariat.

Imediat ce au realizat că aceste jocuri plătesc mai mult decât ar trebui, au început investigațiile, care au dus la prinderea infractorilor. Principiul înșelătoriei era să plaseze un telefon mobil lângă aparat, cu 25 de secunde înainte de a acționă butonul de rotire, pentru a-i trimite informații false software-ului, generând astfel câștiguri substanțiale. Acele 25 de secunde care trebuiau așteptate înainte de lovirea butonului, au fost elementul cheie în investigarea înșelăciunii. Prinderea acestei organizații se datorează în mare măsură tehnologiei contemporane, înregistrările video, de la camerele de supraveghere prezente în cazinouri, fiind primii agenți pe care se bazează cazinourile.

Alegeți să jucați numai la cazinouri licențiate de ONJN și nu veți întâlni jocuri măsluite, garantat! Dar… În timp ce în secolul al 19-lea sloturile erau considerate o metodă de întreținere a soțiilor și iubitelor, în timpul contemporan acestea reprezintă 80% din veniturile cazinourilor. Această industrie functioneza pe principiul: dă-ne banii, îți oferim distracție și ceva înapoi. Dintr-o sumă pariată la o rotire un procent rămâne la apărat și restul este programat să se întoarcă la jucător, dar nu la același jucător (aici intervine factorul noroc), ci într-un timp delimitat de rotiri. Tocmai acesta este și motivul pentru care RTP- ul, este un procent teoretic! Operatorii de jocuri de noroc licențiați nu au nevoie să măsluiască jocurile, ei manipulează prin oferte și prin strategii psihologice. Unul dintre cele mai bune exemple este inovația jocului cu credite, în loc de bani, deoarece un parior trece mai repede cu vederea pierderea unui credit, decât a unei sume de bani și va rămâne în joc mai mult timp. În concluzie, manipularea există, dar dacă alegeți să jucați jocuri ca la aparate 7777 la operatori licențiați, este numai de manipularea psihică. Atunci când intrați în joc pe bani reali nu faceți alegeri iraționale, nu acționați din implus țineți bugetul sub control .

Articole Similare