Jocuri de noroc în Guinness Book

Competiția este parte din omenire iar pentru acest lucru există Cartea Recordurilor – cine mănâncă cel mai mult, cine sare cel mai departe, cine aleargă cel mai repede și de ce nu, cine a câștigat cel mai mare jackpot la păcănele! Inutil să spunem, Guinness Book of World Records deține toate recordurile de performanță de sub soare și aici menționăm că sunt titluri din orice categorie, închipuite sau neînchipuite și credeți sau nu, există și jocuri de noroc în cartea recordurilor Guiness!

Casă din cărți de joc

Casă din cărți de joc

Cum cei mai mulți dintre noi știm, această Carte conține dovezi pentru cele mai mari sau mici performanțe, cele mai bune și cele mai rele, cele mai frumoase și cele mai urâte, cele mai înalte și cele mai scurte, cele mai ciudate sau perfect normale, din lume. Adevărul este că Guinness Book of World Records este o carte prestigioasă și reprezintă o lectură extrem de bună în zilele când ai vrea să faci interesant, sau cel puțin să citești ceva captivant, precum Guinness jcuri de noroc!

Cea mai mare casă din cărți de joc

Da, vorbim de o casă formată din cărți de joc, unde s-au folosit 218.792 de cărți și peste 44 de zile de muncă. Hobby sau nu, proiectantul și executorul acestei imensități a petrecut 44 de zile construind un castel de cărți, fără să folosească lipici sau orice altă formă ajutătoare. Vă imaginați că proiectul nu a fost început doar o singură dată, în special că acesta nu a folosit nici un element care să lipească cărțile.

În timpul decernării titlului de la Guinness, acesta a recunoscut că a trecut prin mai multe momente de frustrare dar în același timp i-a adus nerăbdarea începerii unui alt proiect. Nu ne rămâne decât să așteptăm ce alt Raj Mahal mai pune la cale acest om îndrăzneț!

155 de ore la masa de poker

155 de ore la masa de poker

Jucător cu cele mai multe mese de poker

Dacă ați crezut vreodată că le-ați văzut pe toate, e timpul să aflați că există un jucător anume care a jucat la 62 de mese de Unlimited Poker jocuri Texas Hold ‘Em simultan, motiv pentru care s-a acordat un titlu la Guinnes poker. Cu alte cuvinte, a jucat la 62 de mese în același timp, pentru ceva mai mult de o oră. Capacitățile de calcul ale unui asemenea geniu sunt într-adevăr de aplaudat. Acesta a analizat situația meselor de poker nu o dată, nu de două ori și nu de trei ori, ci de 62 de ori.

Iar aici sunt implicate mai multe acțiuni, flopp, preflopp, raise la 62 de pariuri diferite, aproape în același timp A reușit să joace în total mai mult sau mai puțin de 250.000 de mâini într-o singură oră sau mai mult. Nu se menționează câte partide a pierdut sau câte a câștigat dar cu siguranță știm că deține cel mai mare număr de mese de poker.

Cea mai lungă sesiune de poker

Dacă vorbim de rezistență, ce ziceți de 115 ore petrecute la o partidă de poker? Acest record Guinness poker a fost obținut după cea mai lungă sesiune de poker în Las Vegas. Având în vedere că în tot acest timp, cele mai lungi pauze au fost de doar 5 minute de fiecare dată, acest jucător profesionist este cu adevărat de admirat. Lăsând la o parte întrebările despre cum și-a gestionat mâncarea, necesitățile fizice, avem o întrebare mai întrebătoare – oare cum a reușit să-și mențină lmintea limpede după 4 zile nedormite?

Cel mai mare turneu de poker online

Cu toții știm sau cel puțin recunoaștem cazinourile de poker online din România, un oponent de neînvins pentru foarte mulți operatori, un cazinou online specializat în jocuri de poker. Nu am fost foarte surprins să aud că deține recordul pentru cel mai mare turneu de poker online, la care au participat 200.000 de jucători înregistrați. Nu a fost o surpriză nici faptul că și-a doborât propriul record din 2009, doar vorbim de spre cea mai bună platformă de poker din lume!

Aceștia au găzduit 150.000 de jucători și a stabilit un record, dar în 2011, a fost prins de un alt turneu cu 200.000 de jucători. Dar aceasta nu este singurul titlu pe care l-au câștigat, operatorul deține și recordul pentru camera de poker care are cel mai mare număr de jucători într-o perioadă de timp. Aproape 152.000 de jucători care joacă în aceeași cameră de poker în același timp.

Cel mai mare turneu de poker

Cel mai mare turneu de poker

De la 50 de dolari la 40 de milioane și apoi la 0 cenți

Vom vorbi despre unul dintre cei mai mari jucători care a intrat Guinness jocuri de noroc pentru cel mai mare câștig la jocurile de noroc dar și pentru cea mai mare pierdere, în aceeași zi. Eroul nostru a ieșit pe ușa casei cu doar 50 d dolari în buzunar, chitit să-și încerce norocul la cazinouri. Și i-a reușit, a ajuns în scurt timp la 10 000 de dolari, la jocurile de poker din Las Vegas, ca apoi să urce la fabuloasa sumă de 40 de milioane de dolari.

Dar, și acest dar este dureros, acesta a piedut toții bani la un singur pariu, de exact 40 de milioane de dolari. Să o numim lăcomie, prostie, ghinion sau lecție neînvățată? pricum ar fi, tipul s-a întors acasă mai sărac decât a plecat. Cel puțin nu și-a făcut și datorii!

Guinness sloturi – Cel mai mare câștig la sloturi online

Mega Moolah slot online este cunoscut ca unul dintre cele mai bune sloturi cu jackpot online din toate timpurile. Chiar în 2019, jackpotul Mega al acestui joc a fost declanșat de 12 ori, plătind ulterior peste 79 de milioane de lire sterline. Ultima dată când cineva a aterizat jackpot-ul a fost la 30 decembrie 2019 și, după aceea, a revenit la soldul de bază de 1 milion de lire sterline, contribuit de software-ul Microgaming.

Mega Moolah i-a oferit dezvoltorului său, Microgaming, un titluu în Cartea Recordurilor Mondiale Guinness sloturi în 2015, când un soldat britanic a obținut câștigul fenomenal de peste 13 milioane de lire sterline. De atunci au existat mai mulți câștigători, iar slotul și-a câștigat porecla de „Milionar Maker”. ce ziceți de astfel de premii la păcănele online?

Articole Similare