Jocuri de cazino și numerologia – cum lucrează împreună

Totul la cazinouri este legat de matematică, absolut totul, inclusiv probabilitățile sunt calculate tot în baza formulelor de matematică. Matematica este un instrument folosit pe scară largă, în mai multe domenii științifice, pentru a rezolve anumite probleme cu exactitate, rezolvare diferită față de rezolvarea cu ajutorul științelor naturale.

O imagine cu formule complicate de matematică

O imagine cu formule de matematică complicate

Cei mai mulți dintre noi știm că matematica este o știință în sine, dar nu știm faptul că matematica este axiomă abstractă, folosită pentru a încerca să explice realitatea, prin anumite definiții. Matematicienii din zilele noastre susțin cu tărie că totul de pe această planetă și nu numai, pot fi explicate prin metode matematice, care nu sunt încă dovedite. Acest unghi de abordare nu este descoperit recent, el datează de peste 500 ani Î.H., când părintele creștin Augustin de la Hippo a clasificat numerologia ca un limbaj universal, care poate dezvălui harul divin al naturii.

Există mai multe abordări diferite, una dintre ele este interpretarea unui număr prin definiție și alinierea lor cu numere norocoase, 0 – totul, 1 – provocarea, 2 – echilibru, 3 – interacțiune, 4 – creație, 5 – acțiune, 6 – reacție, 7 – conștientizare, 8 – sacrificiu, 9 – schimbare, 10 – renaștere.

Știați că numărul 7 (deși poate este numărul dvs. norocos) este un număr ghinionist la mesele de craps? Dacă se întâmplă ca numărul 7 să fie numărul dvs. norocos , nu aveți voie să îl rostiți cu voce tare la mesele de craps din cazinourile din Vegas, deoarece se crede că va aduce ghinion tuturor jucătorilor.

Știați că numărul 8 este un număr norocos, semnul bogățiilor în cultura chineză? Acesta este și motivul pentru care Olimpiada de vară din 2008 a fost programat pe data de 8 August, la ora 8 dimineață, în anul al 8-lea din mileniu.

Știați că în cultura chineză numerele 4 și 5 sunt considerate numere ghinioniste, astfel încât la cele mai multe hoteluri nu există etaje cu aceste numere și nici camere numerotate cu aceste cifre. Cei mai mulți dintre jucătorii chinezii nu vor paria niciodată pe aceste numere, care atunci când sunt pronunțate, au asemănare fonetică cu mor și nu vor. Matematica în sine are o implicație mult mai mare, departe de superstițiile pe numerologie, aceasta influențează întregul mers al unui cazinou, mai exact al software-ului. Să luăm întâi factorul RTP, raportul câștigurilor întoarse la jucător, o modalitate statistică de a măsura cotele de plată în raport cu câștig. In urma acestui RTP, care este calculat pe termen lung, jucătorul știe cât anume returnează acest joc și cât anume merge la Bancă.

O imagine cu un om care aplică formule de matematică

O imagine cu un om care aplică formule de matematică

Diferența între jocurile de tip video slot și jocurile de masă este exprimată prin ,,până la” și ,,pentru”. În timp ce fiecare categorie de joc este livrată cu un RTP, câștigurile se măsoară în mod diferit. La jocurile de masă, profitul este denunțat pe unități, 3 la 1, 1 la 1, in timp ce la jocurile video slot este de 1 pentru 1, ceea ce înseamnă că ai tranzacționat unitatea unică pe care ai pariat pentru unitatea unică pe care ai câștigat-o. Procentul RTP de % din 100% este formulă matematică simplă.

Un joc are un anumit procent de % din 100% pentru returnarea câștigurilor iar diferența este marginea casei. În altă ordine de idei, dacă marginea casei este de % diferența de până la 100% reprezintă procentul întors la jucător. Aceste date reprezintă procentul pe termen lung și nu sunt calculate la o singură învârtire sau joc si nici nu înseamnă ca acest jucător sunt dvs. Este un software programat să întoarcă acest procent de câștiguri într-un anumit timp – algoritmi matematici.

Așa cum faceți mai multe calcule matematice și revizuiți mai multe rapoarte care includ procente, atunci când vreți sa faceți un împrumut bancar, la fel ar trebuie sa luați în calcul probabilitățile și rapoartele cazinourilor, înainte să începeți să pariați cu bani în dreapta și în stânga, la jocuri de noroc. Bineînțeles, factorul noroc influențează rezultatul unui joc, însă un jucător educat nu pariază niciodată înainte să nu cunoască procentul de rambursare și marginea casei.

Articole Similare