Fapte interesante despre Video Poker

Jocurile cu video poker pot fi găsite la categoria cu sloturi ceea ce ne face să credem că acestea fac parte din acele jocuri de noroc care sunt bazate pe pură întâmplare și că abilitățile pe care le avem nu au nici o influență asupra rezultatului final. Oare acest lucru este așa? Chiar dacă în fața noastră nu stă un dealer ci un mecanizam RNG, video poker-ul se află mai aproape de jocurile cu cărți precum Blackjack, Poker sau Baccarat decât de păcănele. Având în vedere cantitățile cunoscute ale pachetului de 52 de cărți – cinci cărți distribuite la întâmplare și o ierarhie rigidă a puterii mâinilor care creează o masă de plată crescândă – jucătorii de poker video pot folosi întotdeauna raționamentul logic și deductiv pentru a lua cea mai optimă decizie din punct de vedere matematic și chiar pot aplica o strategie. Momentul finalului necunoscut poate fi redus semnificativ.

Aparate de video poker

Aparate de video poker

Cu alte cuvinte, jucătorii experimentați pot deduce imediat ce decizie de eliminare / extragere le oferă cele mai bune șanse de a face o mână și de a colecta o plată. Citiți în continuare ca să descoperiți informații interesante despre video poker-ul, prezent la fiecare cazinou online din România.

Primul aparat de video poker a fost inventat de angajatul unui cazinou

Într-o dimineață, în anul 1979, William Redd s-a trezit ca să-și facă datoria. Avea doua joburi. În timpul zilei lucra ca distribuitor la aparate de jocuri de arcade, iar noaptea ca supraveghetor la cazinou. El a realizat un prototip care combina cele 2 pasiuni ale sale – a fondat compania Sircoma. Compania producea aparate ce le permitea jucătorilor să se bucure de jocul de poker cu 5 cărți fără să aibă nevoie de dealer și masă, utilizând un ecran TV mic. Cazinourile au adorat idea imediat deoarece aceste aparate le scoteau de niște cheltuieli în plus. În acest mod lumea poker-ului a fost revoluționată pentru totdeauna. Și acesta a fost numai începutul. Au urmat diferite variații de poker precum Jacks or Better și Deuces Wild.

Sircoma a devenit IGT

În anul 1981 Sircoma și-a schimbat numele în International Game Technology (IGT). În anul 1986 Redd și-a vândut acțiunile în această companie. IGT a devenit unul dintre cei mai mari producători de jocuri de cazinou și echipamente din lume.

Sircoma a devenit IGT

Sircoma a devenit IGT

Marginea Casei este evazivă

Dacă sunteți un jucător la cazinou probabil că știți ce înseamnă RTP? Rata de returnare la jucător este un coeficient prin care se poate calcula cât este avantajul Casei față de parior. La sloturi acesta este între 94% și 98%, la blackjack și poker este aproximativ 98% – 99%, la ruletă este în jur de 96% – 97%. Singurul joc care poate să reducă acest avantaj la numai 0,46% pentru Casa este video poker-ul Jack or Better, procentul de rambursare fiind de 99,54%. Probabil ca nu știați dar există un joc în care RTP-ul este de 100,76% în favoarea pariorului. Acesta este video poker-ul Deuces Wild. Dacă folosiți un tabel strategic de bază o să reușiți să bateți cazinoul în propriul său joc. Acest lucru este valabil numai pentru un anumit tabel de plată al jocului, dar cazinourile moderne evită să-l folosească și aplică un tabel de plată modificat. Mai jos o să vedeți cum arată tabelul de plată original la Deuces – Wild care elimină avantajul Casei:

Natural Royal Flush – plată 800

– Four Deuces – plată 200

– Wild Royal Flush – plată 25

– Five of Kind – plată 15

– Straight Flush – plată 9

– Four of Kinf – plată 5

– Full House – plată 3

– Straight – plată 2

– Three of Kind – plată 1

– Altceva – plată 0

Video Poker Deuces Wild

Video Poker Deuces Wild

Cel mai rapid jucător de poker joacă mai mult de o mână într-o secundă

Există jucători care se pot mișca extrem de repede și pot introduce comenzi exact ca niște roboți. Regele este anonim dar poate fi găsit sub pseudonimul “Mr. Antonius”. Recordul lui a fost pus în anul 2017 când în 10 minute a reușit să joace 2 262 de mâini, aceasta însemnând 37.7 de mâini pe minut și 1.59 de mâini pe secundă. Este incredibil, nu? Știți cat de distractive și profitabil poate să fie acest joc. Acum îl puteți accesa și din confortul casei sale. Nu mai este necesar să străbateți tot orașul pentru a ajunge la sala de joc preferată. Accesați cazinourile pe net și veți găsi o mare varietate de jocuri video printre care și cele mai populare variante de video poker. Nu uitați că dintre toate jocurile RNG, video poker-ul este cel care vă poate oferi cel mai mare avantaj, aplicând o strategie bună și cunoscând plățile și regulile jocului.

Articole Similare