Fapte interesante despre domeniul gambling-ului

Cazinoul este o instituție europeană, foarte veche, care și-a găsit fani și în America, când coloniștii s-au îndreptat către lumea nouă. Cazinourile există încă din secolul al XVIII-lea și chiar dacă divertismentul de azi să difere de atunci, atracția către jocurile de noroc este cauză creării unor istorii curioase despre jocuri de noroc. În rândurile ce urmează, o să vă prezentăm câteva fapte interesante despre domeniul gambling-ului și oportunitățile pe care această industrie le-a oferit lumii:

Fapte interesante despre jocuri de noroc

Fapte interesante despre jocuri de noroc

Oportunitate observată de o femeie

La categoria fapte interesante despre domeniul gambling-ului intră și o poveste din anul 1920, când potențialul jocurilor de noroc a fost observat de o doamnă, numită Mayme Stoker. Această doamnă este prima, care anunță că vrea să licențieze acest divertisment și tocmai de aceea oferă clienților săi divertisment calitativ.

Acest succes este surprinzător, deoarece știm foarte bine că jocurile de noroc au fost destinate, în special categoriei masculine și de cele mai multe ori am citi despre jucători profesioniști bărbați, care câștigă sume enorme. Doamnă Stoker avea o atenție deosebită către informațiile din ziare și a observat o posibilitate bună pentru o investiție de succes.

Oportunitatea este observată de o doamnă

Oportunitatea este observată de o doamnă

Când a decis să deschide un cazinou, soțul ei a declarat că nu va participa la această afacere. Afacerea nouă avea numai cinci jocuri, dar acestea au fost absolut suficiente ca să-i atragă pe domnii. În zilele noastre cele mai bune cazinouri online oferă o gamă mult mai mare de casino jocuri, dar pe vremuri, jucătorii trebuiau să se mulțumească cu o selecție mult mai mică. Privind lucrurile acum, putem spune că alegerea soțului ei a fost o greșeală foarte mare.

O istorie explozivă

Destul de greu este să definim foarte clar care este capitala gambling-ului din lume, dar în America aceasta este Las Vegas. Dar înainte să se poată laudă cu acest nume Las Vegas a fost un teren destinat testării bombelor atomice. Bineînțeles, nimeni nu a făcut acest lucru în centrul orașului. Pentru teste au fost folosite zone îndepărtate în deșert, dar acest lucru nu i-a împiedicat pe localnici să beneficieze de acest fapt. Chiar și astăzi se pot găsi jocuri, care poartă nume specifice, inclusivi băuturi, mâncăruri sau chiar concursuri, care au loc în incintă cazinoului.

Teste cu bombe în deșert

Teste cu bombe în deșert

Un strop de conspirație

Conspirația niciodată nu a lipsit în istoria cazinourilor și face parte din fapte interesante despre domeniul gambling-ului. Pe lângă toate superstițiile, legate de mese care aduc noroc și animale norocoase, cineva a aruncat zvonul că în sălile de joc se pompează oxigen. Idea zvonului este că jucătorii se pot simți mai bine și să piardă noțiunea timpului și să riște mai mult dacă joacă într-o încăpere cu mai mult oxigen. În plus, cineva a zis că jucătorii se întorc, deoarece acolo se simt mai bine, datorită concentrației de oxigen mai mare și devin dependenți de aerul curat.

Bineînțeles, acest zvon a fost foarte repede prăbușit, în special datorita pericolului de incendii. Să nu uităm că oxigenul este un gaz, care menține arderea și un trabuc aprins poate transforma toată sală în iad adevărat. Mario Puzo este cel care primul a răspândit acest zvon iar după aceea nu era nevoie de mult timp, conspirația să ia amploare. Oxigenul este destul de scump pentru o asemenea investiție și în același timp este periculos.

Dependență de aer proaspăt

Dependență de aer proaspăt

Siguranța întotdeauna este obligatorie

Cu cât cazinourile devin mai populare cu atât și problemă corectitudinii și siguranței devine mai discutabilă. Datorită tehnologiilor digitale și camerele cu rezoluție mare, folosite la cazinouri live siguranță este un punct de bază în domeniul de gambling. La cazinou fiecare dealer este obligat, l sfârșitul jocului, când se retrage, să-și arate cărțile jucătorilor, ca să dovedească că nu există înșelăciune și nu a încercat să favorizeze un anumit jucător. De asemenea, trebuie să arate cu nu a ascuns cipuri. Chiar dacă astăzi această problemă să fie aproape exclusă, nu lipsesc istorii curioase despre jocuri de noroc de acest gen.

Fumatul la cazinou

O statistică foarte interesantă arată că există cazinouri care nu permit fumatul. Chiar dacă fiecare proprietar de cazinou să aibă dreptul singur să decidă dacă permite sau interzice acest lucru, proprietarii care au ales să nu aprobe fumatul în cazinourile lor au observat că, nevoia de a chema ambulanța a scăzut cu 20%. Această statistică a fost creată de câteva instituții de sănătate care au avut ca scop să reducă fumatul în încăperi închise. În anul 2008 această interdicție intră în vigoare. Bineînțeles, fumătorii sunt bineveniți, dar au spații specializate pentru fumat.

Fumatul la cazinou

Fumatul la cazinou

Concurența în domeniul gambling-ului

Concurența în domeniul jocurilor de noroc este acerba. Nevada este cunoscut cu cazinourile sale, dar loteria acolo nu este populară. Această luptă între cele două tipuri de jocuri de noroc a fot dusă mult timp, însă s-a ajuns la concluzia că norocul poate fi verificat numai la cazinou. În acest mod gamblingul a fost limitat și aprobat numai în anumite state ale Americii.

Întrebări frecvente Fapte interesante despre domeniul gambling-ului

Istoria cazinoului este foarte interesantă, și ca la oricare poveste de genul acesta, există multe istorii curioase și neștiute. Iată, aici cele mai frecvente întrebări ale cititorilor npștri despre curiozitățile legate de industria jocurilor de noroc:

👩 Care a fost prima persoana, care a oferit jocuri sigure?

Prima persoană, care a observat potențialul jocurilor de noroc a fost o doamnă, numită Mayme Stoker. Doamnă Stoker a dezvoltat o afacere, care oferea 5 jocuri de noroc certificate. Această a fost marea diferență și începutul jocurilor de cazinou corecte și verificate.

👽 Există istorii conspirative, legate de jocurile de noroc?

Bineînțeles, istroiile conspirative nu lipsesc. Pe vremuri se credea, că în sălile de joc artificial se introducea o cantitate mai mare de aer, care să mențină interesul jucătorilor și să influențeze jocul lor. De asemenea, în acest mod ei deveneau dependenți de aerul proaspăt și reveneau.

🚭 De ce s-a interzis fumatul la cazinou?

Statisticile au aratat, că în încăperuile de jcouri de noroc în care nu se fumează, necesitatea să fie chemată ambulanță scade cu 20%. În timp fumatul a fost interzis peste tot, dar cazinourile au amenajat camere speciale, unde fumătorii puteau să tragă un trabuc și după aceea să se întoarcă la joc.

Articole Similare