De ce Jacks or Better este preferat de jucătorii?

Dacă sunteți un fan al poker-ului video și doriți să încercați jocul cu ceva suplimentar, Jacks Or Better poate fi o alegere excelentă. De fapt, această variantă este o versiune bine cunoscută a poker-ului video, iar titlul arată diferența principală. La deschiderea jocului veți observa o configurație destul de standard – cele cinci cărți ale voastre sunt afișate în partea de inferioară a ecranului, deasupra cărților este tabelul de plăți iar în stângă este o diagramă care arată ce ați câștigat la fiecare rundă. Puteți alege să jucați cu 1, 5, 10 sau 25 de mâini și acestea vor apărea în centrul ecranului. Scopul jocului este să formați o mână care să conțină cel puțin o pereche de Jacks sau una mai mare. Puteți să țineți cărțile selectate și să le înlocuiți pe celelalte.

Simplu, distractiv și foarte interesant Jacks or Better oferă jucătorilor de toate vârstele și naționalităților multă distracție și emoție. Poate că o mare parte din ceea ce face jocul atât de popular este că regulile sale sunt destul de simple de învățat. Elementul strategic, pe de altă parte, este puțin mai dificil de înțeles. Cu toate acestea, este cu siguranță gestionabil! Dar ce face acest joc preferat de pariorii față de video poker-ul obișnuit? Citiți mai departe și veți afla! O să vă explicăm de ce Jacks sau Better ar trebui să fie primul și singurul joc pe care ar trebui să-l jucați. Mai târziu, vom discuta sfaturi despre cum puteți să bateți Jacks or Better și, sperăm, să realizați câștiguri.

Jacks or better – video poker

Jacks or better – video poker

Jacks or Better plătește bine

Jacks or Better nu este numai o varianta de poker care plătește bine ci este cel mai avantajos joc de cazinou. Utilizând o strategie buna puteți obține un RTP de 99,54%. Un jucător profesionist va ajunge la o margine de 0.46% pentru Casa. Ca să vă dați seamă, ce este acest procent, iată cum plătesc celelalte jocuri de noroc:

Jacks or Better – 0.46%

Blackjack online – 0.5%

Baccarat – 1.06%

French Roulette – 1.35%

Pacanele online – 4% in medie

Bineînțeles, toate acestea sunt valabile în cazul unei strategii perfecte. La unele cazinouri puteți găsi Blackjack care oferă un profit pentru jucător, asemănător ca cel al jocului Jacks ot Better, dar este destul de greu să-l obțineți dacă nu aveți anumite abilitați și experiență la cazinou.

Jacks or Better este ușor de jucat

Dacă acum intrați în lumea poker-ului video online, Jacks sau Better este o alegere excelentă pentru a începe, deoarece nu vă faceți griji în legătură cu jackpot-urile, multiplicatoarele sau jocurile cu mână multiplă. Tot ce trebuie să faceți pentru a juca este selectarea unui pariul, faceți clic pe Deal pentru a primi cărțile, încă o dată clic pentru a alege pe care să-o aruncați și pe care s-o păstrați și jucați mâna finală.

Jacks or Better este ușor de jucat

Jacks or Better este ușor de jucat

Mai multe variații de joc

Jacks or Better este simplu, dar vă puteți plictisi după o vreme. Dezvoltatorilor de software online le place să ofere divertisment jucătorilor, de aceea veți găsi atât de multe diferite variante ale acestui joc clasic încât în permanenta vă veți distra și veți descoperi câte ceva nou. Încercați varianta multi-hand cu reguli familiare, permițându-vă să jucați până la 10 mâini pentru a realiza victorii spectaculoase. Există, de asemenea, versiuni care oferă caracteristici cum ar fi creșterea multiplicatorilor, multiplicatori aleatorii, cărți bonus și chiar jackpot-uri progresive pentru a oferi divertisment fără întrerupere.

Tabelul cu plăți este simplu

După cum puteți vedea, plățile încep cu o pereche sau cu Jacks or Better și progresează. De asemenea, puteți vedea o creștere enorma a câștigului de la un pariu de 4 monede până la un pariu cu 5 monede. Diferența de 3.000 de monede în cazul plăților de culoare roșie este motivul care va stimulează să jucați toate cele 5 monede la fiecare mână. Tabelul de plată de mai sus este important deoarece este baza multor alte jocuri de poker video.

Tabel cu plăți Jack or Better

Tabel cu plăți Jack or Better

Jocul Jacks or Better are o istorie interesantă

În timp ce Jacks or Better a apărut la cazinouri încă din anii 1970, are de fapt o istorie mult mai bogată decât asta. Originile jocului pot fi urmărite până la începutul anilor 1800, când poker-ul a fost jucat pe scară largă pe bărcile de pe Mississippi. Autorul JH Green a fost prima persoană care a creat termenul Jacks or Better, în 1834. În timpul călătoriilor cu vaporul său, Green a scris că Jacks or Better are reguli corecte, față de Card Monte cu trei cărți, predispus la înșelăciune. În afară de aceasta referința, nu există alte dovezi despre apariția jocului. Cea mai precisă cronologie a istoriei jocului Jacks sau Better începe în anul 1970, când acesta a apărut pentru prima oară la cazinouri, însă succesul sau s-a datorat companiei Sircoma, când proprietarul companiei a decis să mărească frecvența plaților. Aceasta a fost o strategie genială și succesul poker-ului video Jacks or Better a fost garantat.

Câteva sfaturi

În timp ce obținerea unei plăți mari la poker video pare o idee grozavă, există doar o problemă: trebuie să știți cum să jucați mai multe situații. Dacă sunteți un începător de poker video, acesta este un proces intimidant de aceea vă oferim câteva sfaturi. Ce este minunat în ceea ce privește versiunea de bază este că puteți atinge RTP-ul de 99,46% ceea ce este un procent de returnare la jucător extrem de bun. Online aveți posibilitatea sa exersați absolut gratuit. Puteți practica și vă puteți dezvolta abilitățile. Veți învață mai ușor mâinile de bază și mișcările corecte la fiecare situație și nu veți plăti eventualele greșeli. Un alt avantaj, jucând online este că vă puteți baza pe un trainer de video poker. Aceste este foarte util ca să puteți detecta greșelile pe care le faceți și să învățați mai ușor. Si ultimul sfat pe care vi-l oferim este să învățați să vă gestionați bugetul pentru joc, împărțind-vă bankroll-ul în unități în funcție de pariurile pe care doriți să le plasați și suma de care dispuneți.

Nu veți avea probleme în a găsi o mulțime de variante de poker video pe care să le jucați. Dar dacă vreți să salvați puțin timp și să vă distrați imediat, atunci va recomandăm NetBet Casino. Aici veți găsi 3 variante de joc de la diferiți furnizori – EGT, IsoftBet și Netent. Jacks or Better este combină strategia simplă cu un proces ușor de jucat și de aceea este foarte căutat de pariorii online. Sigur, strategia acestuia este mai complicată decât jocurile precum baccarat sau blackjack, dar în domeniul poker-ului, este mai ușor de învățat decât alte variante și în același timp formează baza necesară pentru a juca celelalte variante de poker.

Articole Similare