Cum va afecta 5G cazinourile online

5G va avea un impact solid asupra modurilor în care interacționam cu tehnologia, reprezentând noul val de inovație mobilă. Curios dar, 5G a devenit un lucru atât de așteptat încât vânzările de dispozitive mobile au scăzut, deoarece consumatorii așteaptă sosirea noilor telefoane mobile 5G. Înainte de a ne scufunda în adâncimile tehnologiei 5G să înțelegem ce înseamnă 5G și de ce acesta face diferența?

Ce este 5G și cum funcționează?

După cum sugerează și numele, 5G este a cincea generație de rețea celulară. 2G a fost voce și text, 3G a adăugat date, 4G a venit cu aplicații și video streaming, 5G va deschide o nouă lume cu posibilități, perturbând industrii precum telefonia mobilă, automobilele, serviciile medicale și multe altele. 5G necesită o infrastructură complet diferită. Dacă rețeaua 4G emitea semnal LTE prin stâlpi exteriori mari, care răspândesc semnalul la câțiva kilometri, 5G necesită transmiteri mai mici care pot fi ascunse.

Cum funcționează 5G?

Cum funcționează 5G?

Jucătorii care preferă să acceseze jocurile sale preferate vor beneficia de un gameplay îmbunătățit. Cum?

Latență

În prima fază, latența va fi mai mică. Latenta este timpul care trece de la transmiterea informațiilor de la un dispozitiv până când acestea pot fi utilizate de dispozitivul care le primește. Jucătorii cunosc termenul de “întârziere” care se comporta la fel ca și latență. Acesta înseamnă că jocul se mișcă cu întârziere. Aceste întârzierii pot duce la un joc puțin mai ciudat, deoarece informațiile parcurg distanțe enorme de la server până la dispozitivul respectiv. Întârzierea sau latența la 4G este de aproximativ 50 de milisecunde, iar la 5G va fi redusă la sub 6 milisecunde. Cu o întârziere atât de mică, jocurile cu o grafică complicată vor deveni mai accesibile pentru utilizatorii, deoarece pot fi redate prin rețeaua de internet mobilă și nu vor necesita neapărat o conexiune la WiFi.

Viteza rețelei 5G este mare

Viteza rețelei 5G este mare

Viteza

Viteza mai mare – descărcare mai rapidă! 5G vine u o viteză mare ce le va permite jucătorilor să descarce foarte repede jocuri și aplicații pe telefoanele lor mobile. Cât de rapid este 5G? O să vă dăm un exemplu ca să vedeți diferența de viteză. Un joc mobil de aproximativ 3GB, descărcat cu viteza actuală de la 4G LTE are nevoie de 25 de minute pentru a fi descărcat pe telefonul mobil. 5G este capabil s-o realizeze în 35 de secunde. Dar acesta nu este potențialul maxim al rețelei de generația a 5-a.

Jocuri cu mai mulți jucători

eSport sau sporturile electronice se află într-o expansiune globală, care cu 5G va continua să crească. Vitezele mai mari asigură condiții optime de rețea pentru jocurile cu mai mulți jucători. Până acum jocurile multi-player necesitau o conexiune sigură și puternică la internet, care era disponibilă doar prin WiFi. Fără o conexiune puternică la internet, jucătorii rămân în urmă, oferindu-le adversarilor un avantaj. Acum, odată cu apariția 5G, aceste viteze mari și conexiuni sigure vor fi disponibile tot timpul jucătorilor, indiferent unde se află – nu numai atunci când sunt conectați la rețeaua lor WiFi.

Independentă de WiFi

Independentă de WiFi

Crearea de reclame mai complexe

Datorită capacităților 5G, posibilitățile, atunci când vine vorba de reclame sunt interminabile. De exemplu, viteza crescută a rețelei va permite agenților de publicitate să creeze reclame mai complexe, detaliate și de înaltă calitate, care oferă utilizatorilor experiențe mai realiste și mai interesante, precum 3D, AR și VR. La rândul său, această actualizare va afecta în mod direct performanța campaniilor de marketing, aducând experiențe noi pentru utilizatorii.

Între timp, 5G ar permite și transmiterea de filme și jocuri cu realitate virtuală, care au cerințe tehnologice mai mari. Acest lucru se datorează faptului că două imagini trebuie să fie transmise în flux pentru VR, una la ochiul stâng și una la ochiul drept și ambele trebuie să fie de înaltă rezoluție pentru a oferi experiențe de înaltă calitate. Aceasta este o tehnologie care poate oferi jucătorilor o experiență foarte realistă, perfectă pentru această industrie. Cu realitate virtuală, jucătorul va putea simți de parcă stă de fapt în interiorul cazinoului virtual și se plimbă în jurul meselor. Poate cazinourile online să înceapă să furnizeze propriile căști VR pentru că jucătorii să se conecteze la dispozitivele lor mobile. Prin urmare, vom avea o experiența de joc și mai realistă prin intermediul unui dispozitiv mobil. Puteți folosi realitatea virtuală pentru a simți de fapt că sunteți la meci; că ați plasat un pariu sportiv sau la o cursă de cai pe care ați pariat. Comunitatea de jocuri este bucuroasă de dezvoltarea 5G. Viteza rețelei va permite să aibă loc o mulțime de jocuri în timp real și mai ales toate jocurile de cazino online.

Jucătorii online vor experimenta cu siguranță viteza reală în experiența lor de joc. Toate tranzacțiile bancare și selecția de jocuri vor lua doar milisecunde de încărcare. Asta va fi absolut magnific cu siguranță.

Și comunitatea de afaceri, cum ar fi băncile și alte companii de mare tehnologie, sărbătoresc venirea rețelei 5G. Serviciul 5G este numit “oxigenul” tehnologiei digitale. În cele din urmă, 5G promite să ofere un potențial mai bogat, mai creativ și global modernizat, atât pentru dezvoltatorii de jocuri, cât și pentru jucători.

Articole Similare