Cum se calculează procentul de profit al diferitelor jocuri de cazino

Pentru cei mai mulți oameni nu este clar, cu exactitate, cum funcționează un cazinou. Acest lucru este valabil atât pentru cazinourile fizice, cât și pentru jocurile de noroc online. Ideea generală este că există întotdeauna o șansă foarte bună de a câștiga, atât timp cât joci la un cazinou de încredere. Aceasta este cu adevărat un lucru bun, mai ales că un cazinou corect și onest va oferi întotdeauna jocuri care oferă în mod regulat câștiguri frumoase. Desigur, această introducere generală nu arată cu exactitate jucătorului marja de profit a unui cazinou online. Ca urmare, în continuare am evidențiat termenii de cazinou și cum lucrează acestea.

Calcularea castigurilor la Cazino

Calcularea câștigurilor la Cazino

Ce este GGR – Gross Gaming Revenue

Veniturile brute din jocuri ,GGR, sunt unul dintre indicatorii cheie de performanță folosiți în activitatea de jocuri de noroc. În unele țări, acesta poate fi menționat ca randament brut pentru jocuri de noroc sau GGY. În articolul nostru, veți afla de ce depinde GGR și cum să-l găsiți. GGR este un indice financiar care determină veniturile brute ale unui operator de jocuri de noroc. Se calculează ca diferența dintre suma totală a tuturor pariurilor de către jucătorii, le spunem X și suma tuturor câștigurilor, pe care am denumit-o Y. În urmare, se referă la suma reținută de operatori după ce sunt plătite toate câștigurile, dar înainte de a plăti impozite și fără deducerea costurilor de operare (X este valoarea depozitelor făcute, respectiv, Y este suma plăților – GGR reprezintă totalul din scăderea lui Y din X). Este foarte important să înțelegem corect GGR, deoarece impozitarea jocurilor de noroc depinde de GGR. Dacă taxa era stabilită pentru comun, orice fel de operatori de jocuri de noroc, ar putea fi creat discordanță, deoarece poate ajunge foarte mare pentru unii operatori și foarte mică pentru alții.

Ce reprezintă termenul RTP

Termenul RTP este prescurtare pentru Return to Player, un raport de plată, mai exact, întoarcere la jucător. Pentru a spune mai clar, acesta este un procent din suma pariată pe o perioadă lungă, care a fost returnată pariorului. Calculul la aparatele de tip slot se bazează pe 100.000 de rotiri, ruleta fiind bazată pe un număr fix de pariuri pentru mai multe rotiri, ceea ce face calculul dificil, neclar și nu este complet exact. Procentul de returnare este invers proporțională cu avantajul pe care îl primește cazinoul, denumit avantajul Casei. Dacă valoarea RTP este de 97%, cazinoul câștigă un avantaj de 3% față de pariori. Pentru un exemplu cât mai clar, la 100 Ron în joc, jucătorul va pierde 3 Ron.

Care este procentul de profit la jocurile de cazinou

La absolut toate jocurile de noroc online există opțiunea de a găsi regulile jocului, o cerință legală pentru ca un joc să facă proprietățile tehnice accesibile de către jucător. În acestă categorie veți găsi acest termen RTP, care vă spune cu alte cuvinte avantajul Casei. De aici puteți determina cat anume veți pierde dint totalul pariurilor și care este marja de profit a unui cazinou online.

Profitul la cazinouri

Profitul la cazinouri

La jocul de Ruletă

Se folosește un pariu extern (negru / roșu) ca bază, care dublează pariul cu prognoza adecvată. În funcție de varianta aleasă a jocului, procentul de profit variază, care este cauzat de numărul diferit de numere. Ruleta europeană înregistrează randamente mai mari, deoarece include 18 buzunare de negru, 18 buzunare roșii și unul verde. Pentru a calcula șansele de a câștiga pariuri negre plate, vom folosi următoarea formulă – (18 * 2) / 37 = 36/37 = 97,3%. Când vorbim de Ruleta America, rentabilitatea este mult mai scăzută, datorită disponibilității unui buzunar suplimentar – 00. Datorită acestuia, avantajul cazinoului crește semnificativ, ceea ce complică prognoza corectă și afectează profiturile jucătorului.

La jocurile de tip Slot

Algoritmul slotului nu permite calcularea corectă a acestei valori, motiv și pentru care RTP=ul jocului se decide după câteva sute de mii de rotiri. RTP-ul la sloturi poate varia între 93-98%, în concordanță cu caracteristicile disponibile, tabelul de coeficienți și volatilitatea. Nu există absolut nici o garanție că veți primi returnarea anunțată pentru rotirile jucate. Cum am mai spus, raportul este decis după foarte multe rotiri, iar seriile de joc până la acel număr pot fi diferite, negative – cu mai multe rotiri necâștigătoare, pozitive – cu mai multe serii câștigătoare, ceea ce aduce incertitudine în ceea ce privește rata de plată.

La jocurile de Blackjack

Ca și la jocul de ruletă și alte jocuri de masă, jocul blackjack se diferențiază la modul de calculare, ceea ce afectează rata de plată. RTP- ul la acest jpoc variaza de la 97% la 99%. Diferite sisteme de pariere, strategii de joc sau număratul cărților, poate aduce avantajul jucătorului chiar și la 100% iar cazinourile se luptă din ce în ce mai mult cu astfel de sisteme, impunând limite și sancțiuni stricte nelegiuiților.

Câștiga cel mai bun

Câștiga cel mai bun

La jocurile de Blackjack

Vom sublinia o dovadă clară, că pokerul diferă în anumiți indicatori față de jocurile tradiționale de cazino. În realitate, nu există o posibilitate care să măsoare randamentul pokerului, deoarece abilitățile jucătorului joacă un rol fundamental. Rata medie de plată pentru pariurile de poker este cuprinsă între 5-10%. În cazul în care acumulați astfel de returnări, vă sfătuim să vă conformați la o distribuție bancară standard care include 25 de mese de numerar complete sau 30 de buy-in-uri atunci când participați la turnee SNG. Creșterea avantajului dvs. la cazinouri si scadera avantajului Casei sunt procese complexe pe care foarte puțini reușesc să le finalizeze. Pentru a deveni un jucător profitabil, trebuie să respectați câteva elemente cheie si anume:

  • Să nu pariați ce nu vă permiteți
  • Să mențineți echilibrul emoțional
  • Sa cunoașteți cu precăedre regulile jocului
  • Schimbarea frecventă a sloturilor
  • Să știți când să faceți pauza
  • Nu în ultimul rând, să jucați responsabil.

Acum sunteți pregătiți să intrați pe câmpul de luptă, înarmați și armura pe dvs..Rețineți! Nu este nimeni îndatorat să vă atenționeze că ați depășit limitele, aceasta este responsabilitatea dvs. și pentru ca să aveți o experiență bună la jocurile de noroc trebuie să menținți în permanență o conduită adecvată.

Articole Similare