Cum să numărați cărțile la Blackjack – ghid detaliat

Drumul către a deveni un jucător profesionist la Blackjack pare intimidant. La urma urmei număratul cărților este o strategie pe care o asociam cu jucătorii profesioniști. Dar acesta este un proces foarte simplu și ușor de aplicat dacă urmăriți câțiva pași. Aici o să vă descriem detaliat pașii pe care trebuie să-i urmăriți dacă doriți să deveniți un jucător reușit la Blackjack fără să depuneți un efort foarte mare.

Strategie de bază la Blackjack

Primul pas către un joc reușit nu are nici o legătura cu număratul cărților. Înainte de orice trebuie să învățați și să aplicați strategia de bază a jocului. Strategie de bază presupune ce decizii să luați în diferite situații ca să aveți cel mai mare avantaj să bateți dealerul. Avantajul Casei depinde de regulile exacte ale jocului pe care trebuie să le cunoașteți foarte bine. Această margine variază între 0,5% și 1,5%, în cazul în care nu vă abateți de la strategia și o respectați cu strictețe. Aici puteți găsi tabele strategice care să vă arate mișcarea corecta în funcție de cărțile pe care le aveți voi și dealerul și în funcție de regulile jocului. Cel mai bine este să jucați varianta online al jocului ca să puteți în același timp să aveți acces rapid la aceste tabele. Cu timpul le veți învăța și nu veți avea nevoie să vă consultați cu ele.

Găsiți cel mai bun sistem de numărare

Pe net veți găsi multe variante ale strategiei cu numărarea cărților. Regula generală este că sistemele mai complexe vă ajută să diminuați marginea Casei. Dar la început puteți să încercați strategia Hi-Lo care este un sistem ușor de învățat și vă poate oferi o margine între 05,5 și 1,5%. Sistemul constă în numărarea cărților de valoare mare, de valoare mica și neutră.

– Cărți cu valoare mică (2 – 6) = +1

– Cărți neutre (7 – 9) = 0

– Cărți cu valoare mare (A – 10) = -1

Scopul vostru est să aveți un număr pozitiv mare ceea ce arată ca în setul cu cărți au rămas mai multe cărți cu valoare mare. În acest caz aveți o șansa mai bună să faceți un blackjack natural și acesta este momentul să faceți un pariu mai mare ca să obțineți câștiguri consistente.

Hi – Lo este cea mai bună strategie

Hi – Lo este cea mai bună strategie

Numărul pe care îl obțineți de a lungul jocului se numește “număr de rulaj”. Trebuie să tineți cont că operatorii moderni folosesc mai multe seturi de cărți si acest număr trebuie convertit în “număr adevărat”. De exemplu, dacă numărul de rulaj este +8 și presupuneți ca 4 punți mai rămân în pantof atunci trebuie să faceți următorul calcul: 8/4 = +2 număr adevărat. Trebuie să decideți cât de mare trebuie să fie pariul vostru. Până când reușiți să obțineți un număr pozitiv mare trebuie să utilizați cea mai mică miză. Când numărul vostru devine pozitiv mare veți mari și pariul ca să beneficiați de cel mai mare profit în cazul unui Blackjack.

Exersați pentru a învață

Practicați acasă gratuit

Numai prin exerciții veți reuși să învățați și să aplicați acest sistem. Un antrenor online de blackjack prezintă încă un mod bun de a practica. Multe cazinouri online oferă o variantă demonstrativă a jocului așa că aveți unde să exersați. Partea cea mai bună este că nu trebuie să plătiți nimic pentru a folosi aceste jocuri demo. Accesați un cazinou online și intrați în joc.

Practicați cu bani reali

Puteți accesa un cazinou online live și să vă uitați cum joacă ceilalți jucatorii la masa. Aceasta este o variantă excelentă să exersați și să aplicați sistemul în practica. Dacă vă considerați pregătiți puteți plasa un pariu minim și să vedeți în realitate cum această strategie funcționează. Jucați disciplinat! Nu modificați regulile sistemului.

Exersați ca să puteți învață

Exersați ca să puteți învață

Cum să evitați detectarea la un cazinou terestru?

Una dintre cele mai mari abilități de numărare a cărților este să dați impresia că sunteți numai un jucător normal. Acest lucru vă va permite să profitați de numărarea cărților fără a atrage suspiciunea cazinoului. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a evita detectarea este să schimbați cazinourile unde numărați cărți. Nu doriți să fiți în același loc noapte după noapte, deoarece angajații vă vor prinde repede. Nu vă sugerez să jucați la mese cu mize mari înainte să fiți siguri în abilitățile voastre. Începeți cu mize mici. În acest caz, dacă pierdeți o să vă puteți permite să continuați și în același timp nu veți atrage imediat atenția angajaților dacă aveți câștiguri repetabile. Nu puteți deveni un expert peste noapte dar nici nu este ceva imposibil. Trebuie să jucați suficient de bine pentru a minimiza marginea Casei și pentru a evita să pierdeți prea mulți bani atunci când nu aveți un avantaj. Sistemul Hi-Lo este excelent atât pentru începători, cât și pentru jucători cu experiență, deoarece este ușor de aplicat și oferă un avantaj solid. Acumularea unui bankroll considerabil este poate cea mai mare barieră pentru a deveni un jucător de Blackjack bun. Aveți nevoie de un bankroll destul de mare, astfel încât să puteți supraviețui oricărui ghinion potențial. Și ultimul sfat este să aveți răbdare. Această strategie necesită timp pentru a ajunge la momentul când să plasați pariul cel mare. Fiți foarte atenți și numărați corect!

Articole Similare