Cum să faci jocurile de noroc online mai sociale

Acum, ca să înțelegem mai bine, jocurile au fost în mare parte o activitate socială de mii de ani. Vorbim de epoca medievală, unde s-au descoperit în peșteri zaruri prelucrate din oasele animalelor. Si pentru că am înțeles că nu epoca digitală este părintele jocului de noroc să trecem mai departe! Tranziția jocurilor de noroc în mediul online a făcut accesul mai ușor pentru mai mulți jucători, care se bucură de divertismentului din confortul caselor lor și chiar și mai bine, pe dispozitivele lor mobile, de oriunde și oricând. Cu toate acestea, cei mai mulți jucători preferă sălile de jocuri sau cazinourile terestre, tocmai din perspectiva elementului social.

Rețele de socializare

Rețele de socializare

Secolul în care trăim este pe viteză maximă și nu găsim timp nici măcar să rupem o oră pentru amuzamentul propriu, iar industria jocurilor de noroc online sunt printre puținele ramuri care au văzut un avantaj măreț pentru dezvoltare. Rețele sociale sunt principalele moduri prin cei mai mulți oameni interacționează în acest moment și cazinourile online au luat această oportunitate pentru a găsi mai mulți clienți. Cazinourile online au propriile conturi de socializare, Twitter, Facebook sau Instagram, unde permit jucătorilor să comunice direct cu un reprezentat al platformei de jocuri, sau își pot împărtășii experiențele în beneficiul lor sau altor jucători.

Fiind unul dintre puținele dezavantaje pe care le deținea industria jocurilor de noroc vs omologul ei terestru, s-au făcut multe progrese în ceea ce privește transformarea experienței online într-o ocazie mai socială, mai ales cu apariția rețelelor sociale, care are un impact masiv în cultura noastră modernă. Social media este unul dintre cele mai bune instrumente de comunicare disponibile pentru industria jocurilor de noroc online. Prin urmare, conturile de pe Twitter, Facebook și alte site-uri de socializare pot fi o modalitate excelentă de a partaja toate cele mai recente informații despre un cazinou online și unde, cel mai important, jucătorii pot interacționa între ei.

Mai mult, jucătorii experimentați sau nu, au propria lor comuniune, cu forumuri dedicate, unde aceștia comunică între ei, își etalează experiențele, bune sau rele și dau sfaturi sau cer păreri, în funcție de nevoi. Primul pas măreț făcut în această latură, a fost dezvoltarea unei platforme pentru jocurile de noroc live, unde jucătorii joacă cu dealeri reali și pot comunica instantaneu cu acesta, prin funcția de chat. Astfel, un jucător care caută să interacționeze cu o persoană, poate opta pentru jocurile live, disponibile în mai multe variații – Ruleya, Blackjack, Baccarat sau Poker. Nu numai că acestea sunt disponibile online 24/24 dar sunt organizate și turnee, cu super premii, cum sunt Turneele de poker WSOP, organizate de cele mai multe cazinouri online.

Introducerea cazinourilor sociale a fost un alt mod care a familiarizat populația cu jocurile de noroc și care este un mod excelent pentru utilizatorii care vor să interacționeze, atât cu jocurile de noroc, cât și cu alți jucători, fără a risca nici un leu. Ce este un cazinou social? Un cazinou social este o aplicație sau un site web, unde puteți juca jocuri de cazino populare precum ruletă, poker video, sloturi și blackjack cu prietenii dvs. online. Puteți juca descărcând o aplicație pentru dispozitivul dvs. mobil, descărcând o aplicație, utilizând browser-ul web. Facebook oferă o mare varietate de jocuri de cazino sociale.

Jocuri Live cu dealeri reali

Jocuri Live cu dealeri reali

Cei mai mulți oameni preferă cazinourile sociale reprezentate de cazinouri reale, deoarece pot juca versiuni virtuale ale jocurilor consacrate de la cei mai importanți furnizori, precum NetEnt, Playtech, sau Microgaming, și nu sunt altceva decât o reclamă pentru brandul lor pe bani reali. Însă, există și cazinouri sociale furnizate de companii independente, care oferă copii identice ale jocurilor pe bani reali.

Cazinourile sociale pot fi descărcate și jucate gratuit, deși profitul lor provine de la banii pentru achiziții în joc. Mulți dintre ei folosesc monede virtuale pentru a paria pe jocuri. Când nu mai sunt monede în contul virtual, jocul este oprit până la acumularea de noi monede, ceea ce se întâmplă la un interval de timp, prin achiziționarea lor cu bani reali, prin invitarea unor prieteni, prin donații de monede de la prieteni, sau prin vizionarea unor video-reclame.

Dacă rămâneți fără monede și sunteți în febra jocului și doriți să continuați să jucați fără să așteptați o reumplere, puteți cumpăra mai multe monede pentru bani reali. Vă veți extinde timpul de joc, dar nu veți avea posibilitatea de a avea câștiguri reale, spre deosebire de cazinourile sociale pe bani reali. Experiența gratuită la cazinourile sociale este posibilă deoarece aceștia își doresc cât mai mulți jucători, astfel ca posibilitatea ca numărul jucătorilor care achiziționează monede cu bani reali crește.

În afară de posibilitatea de vă ajuta reciproc cu monede, există și alte motive bune pentru a juca jocuri de cazino sociale cu prietenii tăi. De exemplu, chatul în timp ce jucați sloturi sau partajarea împreună a unei mese de poker virtuale poate fi foarte distractiv. Unele cazinouri sociale oferă evenimente speciale, unde puteți face echipă cu prietenii dvs. sau puteți concura cu aceștia pentru a urca pe scara clasamentului. Deoarece mulți oameni caută să facă schimb de cadouri de monede, cazinourile online sunt, de asemenea, un loc bun pentru a-și face prieteni virtuali, pentru a conversa prin chat și pentru a împărtăși un joc.

Jocurile de cazino sociale nu sunt altceva decât jocuri cu tematică de jocuri de noroc online, accesate prin intermediul site-urilor de socializare sau al aplicațiilor mobile. Acestea oferă jocul gratuit, dar puteți folosi bani reali pentru a achiziționa monedă virtuală suplimentară, cu toate acestea nu veți avea un câștig real. Jocurile de cazino sociale încurajează de obicei utilizatorii să se conecteze cu platformele de socializare pentru postarea scorurilor și pentru invitarea prietenilor la aceste activități. Jocurile de cazino sociale pot fi reprezentate de Loto, poker, jocuri de cazino live, pariurile sportive sau bingo.

Articole Similare