Cele mai noi păcănele online care urmează să fie lansate

Lista cu cele mai noi sloturi online

Jocurile lansate în anul 2018 și 2019 au fost impresionante și cu nerăbdare așteptam ce ne va aduce anul 2020. Dacă se menține aceeași tendința, înseamnă că ne vom bucura de jocuri ca la aparate cum nu am mai văzut până acum. Dezvoltatorii de soft-uri ne-au atras atenția cu multe variante inovative, caracteristici interesante, o mulțime de simboluri speciale, adăugate pentru a oferi premii și o grafică, din ce în ce mai frumoasă. Cei mai mari dezvoltatori deja au anunțat creațiile sale care o să apară în următoarele câteva luni. Haideți să vedem ce ne așteaptă și să ne pregătim din timp!

Decembrie 2019

Decembrie 2019

Decembrie 2019

New Years Bonanza

Nici nu se putea Playtech să nu ne ureze “La mulți ani” cu un slot special de Revelion. Special, acesta apare cu o lună infante de Revelion pentru a ne face sărbătorile și mai interesante. Jocul va avea 50 de linii de câștig, așezate pe 5 role și poate să fie accesat și de pe dispozitive mobile.

Lotus Heart

Inspirațiile asiatice continuă si cu acest slot, creat tot de Playtech. În acest caz vom putea juca pe 243 de linii de plată și 5 role. Simbolurile sunt reprezentate de zodiacul chinezesc, iar grafica este uimitoare.

Dragon’s Chest

Comoara dragonului este un slot oferit de Booming Games – un dezvoltator nu prea cunoscut în România, dar cu influență majora pe plan mondial. Veți vedea caracteristici foarte amuzante și o grafica excelentă.

Lady of Robin Hood

Lady of Robinhood urmează povestea clasică a eroului care ia de la bogați și dă săracilor, dar cu o răsucire, pe care, probabil, ti-o poți imagina. Este o femeie care este eroul în acest slot, și, deși nu este un unghi complet unic, este o abordare proaspătă pe care nu o puteți vedea prea des. Această versiune de slot Bally are de oferit mai mult decât doar o grafică destul de bună și câștiguri multiple.

Space Christmas

Odată cu sărbătorile care se apropie cu repeziciune, ce joc mai bun ar trebui să privești, decât un slot tematic de Crăciun cu o grafică drăguță. Acesta provine de la dezvoltatorul 1×2 Gaming și este un fel de slot special, deoarece îmbină aspectul tradițional al Crăciunului cu un viitor bazat pe spațiu, așa că obținem ceva destul de neobișnuit pentru categoria în care se află jocul.

Eagle Riches

O lansare de la Red Tiger Gaming, Eagle Riches este o mașină de slot care pare să amestece fauna sălbatică și Wild West împreună, un tip de joc care tinde să fie atractiv pentru mulți jucători. Veți întâlni câteva caracteristici bune, grafică acceptabilă și, în general, pare să fie un tip de joc pe care cel puțin doriți să îl încercați.

Greek Gods

The Gods Gods este un slot cu tematică mitologică, nou conceput de Pragmatic Play, un joc pe care îl oferă cu volatilitate medie și zeități inspirate grecești antice pe role. Aveți niște premii decente de plătit, deci există un potențial bun acolo, dar mai multe despre ceea ce oferă mai jos. RTP-ul jocului este de 96.50% iar liniile de câștig sunt 243.

Treasure Rain

Treasure Rain este un joc cu 20 linii de plata și RTP de 95.79%, care folosește o temă inspirată din Asia și, ca de obicei, accentul va fi pus pe zeul bogăției și pe cultura chineză. Găsim un joc care poate deveni uneori interesant, în ciuda temei și se bazează pe multiplicatori pentru a ne interesa. Este, de asemenea, unul dintre sloturile NetEnt, așa că știi doar că va fi destul de bine, dacă nu chiar grozav.

The Dream Machine

Încă o dată 243 de linii de câștig si un joc care îți oferă multe de explorat, The Dream Machine pare să fie tipul de slotul care nu îți va permite să te plictisești. Responsabil de dezvoltarea sa, Golden Rock Studios este un partener lui Microgaming pe această creație, astfel că va fi exclusiv pentru anumite cazinouri Microgaming.

Gold N Rocks

Gold N Rocks are 5×5 role pentru început, dar este posibil să obțineți până la 5×10 tamburi. Formezi combinații prin simboluri adiacente, primești Tumbling Reels pentru a declanșa victorii și apoi zona de joc se poate extinde. Adăugați trei tipuri de modificatori în tambur pe care îi puteți debloca, împreună cu scatter-ele și rotirile gratuite, iar acțiunea sună destul de interesant. Acțiunea de volatilitate medie până la mare vă așteaptă în interior. Numărul de linii nu poate fi definit deoarece se joacă într-un mod diferit.

Sloturi anul 2020

Sloturi anul 2020

Sloturi Ianuarie 2020

Skulls Up

Unul dintre primele sloturi pe care Quickspin le păstrează pentru 2020, Skulls Up este un joc care este probabil să fie la fel de interesant ca restul gamei lor. Acesta va oferi o temă pirat, ceea ce părinții nu par să obțină niciodată suficient, mai ales că designul este la fel de bun ca ceea ce de obicei are acest dezvoltator.

Red Hot Tamales

Un nou slot IGT, dar cu un stil de configurare și design mai vechi, Red Hot Tamales este inspirat din alimentele înflăcărate din Mexic prin aspectul acestuia, dar în același timp se bazează pe simboluri clasice adaptate pentru această ocazie. Slotul are un RTP de 98.83%, 3 role si 27 de linii de castig.

Book of Atem

Cu Book of Atem, un slot care a fost proiectat de All41Studios, Microgaming are acum un joc exclusiv în stilul cărții. Așteptați să găsiți o grafică mai bună decât a avut Book of Ra, dar orice altceva rămâne aproape la fel, deci nu există puncte de originalitate acolo. Pe de altă parte, dacă doriți un design mai bun, dar cu caracteristicile și mecanica care vă plac, acesta nu este un slot rău de încercat.

Sword of Khans

Sword of Khans este o lansare de la Thunderkick, iar slot machine-ul în cauză vine cu o temă care ne duce înapoi în timp, până în epoca Khans, conducători militari ai Imperiului Mongol. Este un slot foarte bine proiectat, cu imagini extrem de detaliate cu majoritatea soldaților și instrumentelor legate de război, iar ca titlu Thunderkick cred că îl vei aprecia.

Wildhound Derby

Un joc care este disponibil la cazinourile Play n Go începând din ianuarie 2020, Wildhound Derby este o mașină de slot foarte bine proiectată, care folosește un design inspirat de curse pentru câini. Te afli la pista de câine și te uiți la o cursă autorizată de câini între câini, câștigătorul obținând o cupă și un cec. Calitatea este la un nivel înalt, deosebit de înțelept.

Wild Blod 2

Wild Blood 2 este o continuare care apare prin Play n GO, programată spre lansare la începutul anului 2020. Jocul anterior din serie a fost lansat în 2013, așa că le-a luat destul de mult timp pentru a ieși cu cel de-al doilea titlu. Este un slot cu tematică pentru vampiri, la fel ca înainte și aceiași frumoși vampiri sunt și vedetele acestui joc.

Rise of Maya

Unul dintre sloturile pe care NetEnt intenționează să le lanseze în 2020, Rise of Maya este un joc care are o conexiune Maya, un tip de temă pe care am văzut-o de câteva ori deja, nu este neobișnuit în toate aceste zile. Cu toate acestea, beneficiază de tratamentul NetEnt, astfel încât să obțineți funcții interesante și o grafică excelentă din acesta, ambele motive întemeiate.

Fortune Coin

Fortune Coin este un joc cu temă chineză, un slot IGT, care va fi lansat pe 23 ianuarie 2020. Este un slot cu grafică destul de standard pentru o temă chineză, dar cu jackpot-uri fixe de plătit și cu câteva funcții decente pentru a profita de.

Coywolf Cash

Amestecul de caracteristici prezente în Coywolf Cash ar trebui să fie destul de interesant de experimentat. Nu este chiar lista comună, deoarece dezvoltatorul a schimbat funcțiile pentru a le face interesante. De aceea, vedem mulinete sălbatice și alte tipuri de sălbăticii, împreună cu rundele gratuite.

Bineînțeles, lista nu se oprește aici. Am încercat să vă facem o selecție de la cei mai buni dezvoltatori de soft care au anunțat tendința pentru decembrie 2019 li ianuarie 2020. Suntem siguri că anul 2020 o să aducă jocuri ca la aparate absolut noi și interesante. Ca să fiți la curent cu toate noutățile în domeniul gambling-ului, urmăriți articolele noastre și vă promitem că o să vă oferim cele mai actuale informații, atât despre jocuri cât și despre operatorii de jocuri de noroc români și ofertele lor.

Articole Similare