Ce înseamnă avantaj la pariuri online și pariuri de cazinou?

Ce metode legale putem utiliza pentru a obține un avantaj mai mare la jocurile de noroc? Ce este joc avantajos, mai degrabă? Termenul se referă la avantajul jucătorului împotriva cazinoului, dar poate fi folosit pentru jocurile competitive, unde jucătorii joacă unul împotriva altuia. Un jucător profesionist care se folosește de aceste avantaje este denumit in limbajul cazinoului AP – Advantage Player. Avantajul la jocurile de noroc nu se referă la modalități ilegale, ci exploatează anumite caracteristici ale jocului, care dacă sunt mânuite cu pricepe și atenție, reduc avantajul Cazinoului și cresc avantajele jucătorilor.

Cazinourile nu câștigă întotdeauna, contrar la ceea ce ați auzit până acum! Unul dintre cele mai populare avantaje la jocurile de noroc este probabil număratul cărților la blackjack. Conform legii, numărătoarea cărților nu este ilegală, atât timp cât nu se folosesc dispozitive mecanice sau electronice. Cu toate acestea, cazinourile terestre, proprietăți private, au dreptul să ridice un jucător de la masă, dacă-l suspectează că folosește număratul cărților și să-i interzică intrarea în locație, chiar și pe viață.

Imagine cu pariuri sportive online

Jocurile de noroc pot fi profitabile, atunci când folosești avantajele legale ale jocului pentru scopul tău. Această tehnică se bazează pe matematică și valoarea preconizată pozitivă. În primul rând, trebuie identificat cum anume operatorii de pariuri determină șansele pe care le oferă. Procesul nu este întotdeauna la fel dar variațiile nu sunt foarte mari. În spatele unui operator de pariuri stă o armată de oameni care au instrumente de analiză viabile. Ei iau toate datele unui meci, le analizează cu instrumente specifice și derulează probabilități metamatematice. Nu sunt șanse foarte mari ca altcineva să vină cu preziceri mai bune, decât cele matematice!

Următorul pas care vă aduce un avantaj sunt proiecțiile în numerar, în așa mod în care să aveți un profit, indiferent de rezultat. Acest rezultat este obținut atunci când preluați cele mai bune oferte, unde este așteptat participarea mai multor jucători. Marja de pariere este ultima etapă care trebuie considerată pentru un avantaj mai mare. După stabilirea pariurilor și efectuarea cotelor, este adăugată o marjă suplimentară, care garantează operatorilor profiturile. De obicei, acestea sunt între 2% și 10%. De exemplu, dacă plasăm un pariu egal pentru două opțiuni diferite plus/minus, rezultatul va fi învingător, indiferent de situație. Se va pierde doar 1 Ron, la un pariu de 20 RON, care va fi profitul operatorului (la o marja de 5%).

Promoțiile disponibile la operatorii de pariuri sunt alte avantaje care se pot folosi. Aceștia sunt obligați de competiția acerbă să vină cu oferte cat mai interesante pentru jucători iar unele chiar ar trebui acceptate. Acestea merg in paralele cu pariurile de arbitraj, se revendică pariul gratuit și se plasează pe un anumit joc. Puneți același pariu și pe egalitate și blocați profiturile înainte de a începe meciul. La final, ieșiți în câștig.

Imagine în care scrie casino

Când vorbim de jocuri de cazinou, operatorii își asigură profitul într-un mod diferit. Orice software de cazino are o margine a casei, care pe termen lung îi asigură un profit pozitiv. Sloturile sau păcănelele sunt unele dintre cele mai populare jocuri de la cazinouri, care de cele mai multe ori pun premii foarte mari la câștiguri. RTP, procentul întors la jucător, este procentul care vă spune care este avantajul jucătorului iar diferența până la 100% vă arată care este marginea casei. Majoritatea sloturilor online au un RTP cuprins între 90% și 97%, asta înseamnă să pierzi aproximativ 3-10% din banii pariați de fiecare dată.

La jocurile de ruleta si video pokerele, margine casei este la fel de bine stabilită si nu poate fi influentă de nici o strategie. Pentru a avea un avantaj, jucătorul trebuie să aleagă variații de joc acre au un RTP crescut, în favoarea jucătorului și să se documenteze asupra unor sisteme de pariere bune. Jocul de Blackjack este singurul joc de cazinou, unde rezultatul final poate fi influențat.

În primul rând jucătorul trebuie să profite de avantajul oferit de variația de blackjack care vine cu un RTP mai mare de 99%. În al doilea rând trebuie să cunoască strategiile de joc, perfecte legale, care sunt la dispoziția lui și să le aplice în joc. Dacă acestea sunt aplicate cum trebuie, marginea cazinoului poate ajunge chiar și la 0,1%. Cazinourile nu câștigă întotdeauna! Nu este imposibil să bateți efectiv operatorii de jocuri de noroc online dacă sunteți un jucător priceput, cu o conduită responsabilă. Abordarea jocurilor de noroc avantajoase vă permite să le recunoașteți și să le valorificați. După practicarea acestor exerciții, nivelul ca jucător, cât și nivelul de calificare vor crește pe măsură ce continuați să jucați.

Articole Similare