Cazinou unde cel mai mic pariu posibil este de 1.6 milioane $

Ne scuzați, nu primim pariuri de 1 $, cel mai mic pariu posibil este de 1.6 milioane de $. Și da, acelea nu sunt cristale care atârnă din candelabru, sunt diamante! Te-ai gândit vreodată ca o să primești un astfel de răspuns? Nici eu! Galaxy Macau Resort de pe Cotai Strip este o magie pe pământ, cu cinci zone de jocuri, 1.500 de mașini de joc, 650 de jocuri de masă și șase hoteluri de lux. Hotelurile abundă de piscine încălzite, jacuzzi-uri și saloane spa de clasă mondială și restaurante elegante. Piscina Skytop Wave este cea mai mare din lume, așezată pe peste 2.000 de metri pătrați de plajă cu nisip.

Interiorul Hotelului  Galaxy Macao

Interiorul Hotelului Galaxy Macao

Galaxy Entertainment a debutat pe 15 mai 2011 și a pornit inițial cu trei hoteluri, peste 50 de restaurante și extravagantul Grand Resort Deck, care la zeci ani de la deschidere, impresionează cu aceeași intensitate. În decursul anilor următori, proprietatea s-a extins, adăugând încă două noi hoteluri de lux – Ritz-Carlton și JW Marriott. Zona de cumpărături s-a extins enorm, aproape triplându-se ca mărime, în timp ce Grand Resort Deck a crescut la peste 75.000 de metri pătrați, iar acum include cel mai lung Skytop Acuatic Aventura Ride Ride. Grand Resort Deck are o piscină cu valuri de 4.000 de metri pătrați, o plajă cu nisip alb de 500 de tone, plimbări acvatice din lume, lecții de surfing și singurul Slide Mountain din Macau.

Parcul de distracție acvatic de la Galaxy Macao

Parcul de distracție acvatic de la Galaxy Macao

Hotelul Galaxy Macao, dispune de 6 salone de cazinou, înconjurate de lux și extravaganță, unde piesele de rezistență sunt candelabrele din diamante. În saloanele VIP, cel mai mic pariu posibil este de 1.6 milioane de dolari sau 10 milioane de yuani, depinde de ce monedă vreți să utilizați. Loung-ul VIP este cunoscut sub numele de Sky 32, fiind situat la etajul al 32-lea, cu vederi magnifice, cascadă și un bar cu băuturi vintage. Potrivit revistei Business Insider, cazinoul are un venit anula de 38 miliarde de dolari iar două treimi din veniturile cazinourilor provin de la saloanele VIP.

Cetățenii chinezi pariază mai mult cu cardurile de credit, deoarece legea le interzice scoaterea de numerar din țară. Pentru cei care nu mai au loc la mesele de la SKY 32 există o a doua opțiune, Sky 33, cu un etaj mai sus, care are 9 camere de jocuri și unde pariul minim este de 800 000 de dolari sau 5 milioane de yuani.

Galaxy Macao casino oferă și jocuri cu limite mai mici dar să nu vă gândiți nici o clipă că vorbim de pariuri de 1 dolar. Jocurile de masă, precum Baccarat, Blackjack, Caribbean Stud poker, Craps, Ruleta, pornesc de la limite de 200 Dolari, pe când jocuri precum Baccarat cu 3 cărți și Poker 3 cărți, pornesc de la 300 dolari americani. Jocurile ca la aparate, de tip păcănele, sunt în jur de 1200, cu valori minime cuprinse între 0.2 și 10 $.

Promenada pentru cumpărături – un oraș întreg

Promenada pentru cumpărături – un oraș întreg

Cazinoul Galaxy Macao are unul dintre cele mai bune sisteme de promoții din lume și anume Cartela Galaxy Macao. Aceasta poate fi utilizată la toate cazinourile din stațiune, Galaxy Macau, Starworld Macau și Broadway Macau dar care are patru nivele diferite, cardul introductiv Gold, Platinum, Black and Diamond. Fiecare nivel este trecut în baza punctelor acumulate, de exemplu, pentru Cartela Platinum, jucătorul trebuie să acumuleze 10 puncte, pe când pentru Cartela Neagră, acesta trebuie să acumuleze 2000 de puncte.

În intermediul acestui program, jucătorii acumulează atât puncte, care le face trecerea la alt statut de jucător, cât și dolari privilegiați, care le dă posibilitatea să cumpere servici oferite în incinta hoteluui – camere de hotel, servicii spa, cine la restaurant dar și altele. De asemenea, cartelele acordă membrilor reduceri și la cumpărături în proprietățile menționate mai sus, membrii Gold primind 10% reducere, membri Platinum 15% și Diamond și Black 20%.

Galaxy Macau este un hotel de clasă mondială și o stațiune de cazino, cu multe facilități de agrement și divertisment, extrem de greu de egalat. Odată ajunși acolo, veți simți că sunteți în galaxie. De la piscine elegante, la bariuri cu băuturi vintage rafinate, spectacole Broadway, cascade interioare și candelabre cu diamante. Dacă sunteți un high roller și aveți posibilitatea să faceți o călătorie în anul 2030, atunci Galaxy Macao este destinația perfectă, unde primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să luați cardul de jucător Galaxy.

Articole Similare