Apple vs. Android pentru jocuri de cazino pe mobil

Sistem operațional Android sau iOS – pe care să-l alegem? Este cea mai frecventă întrebare, atunci când dorim sa ne cumpărăm un telefon nou sau o tabletă. Care dintre aceste două variante ne va asigura un mediu de joc mai bun, confortabil și sigur. La această întrebare nu se poate răspunde simplu, în doar câteva cuvinte. Ca să puteți alege varianta optima pentru voi ar trebui să cunoașteți avantajele si dezavantajele ambelor sisteme operaționale, să vă dați seamă de preferințele pe care le aveți și nu în ultimul rând, suma pe care sunteți dispuși s-o plătiți pentru un astfel de dispozitiv mobil. O să încercăm să enumerăm principalele caracteristici ale acestor două sisteme operaționale ca să puteți face diferență, o să vă spunem care sunt avantajele și dezavantajele așa că la finalul articolului sa puteți face o alegere informată și potrivită.

Cum operează iOS

Sistem operațional pentru iOS

Ați achiziționat un iPhone strălucitor? Dacă răspunsul este “Da”, poate că foarte curând o să doriți să faceți și un mic pariu la cazinou. O să analizăm mai de aproape modul în care puteți utiliza dispozitivul mobil iOS pentru a vă bucura de diferitele variante de jocuri de noroc online. Dacă sunteți un fan al telefoanelor Apple dar în același timp vă plac și jocurile la cazinou înseamnă că ați ales foarte bine. În App Store veți găsi o colecție de aplicații fantastică car vă vor permite un acces rapid și ușor la o gamă largă de jocuri de noroc. Există trei tipuri de aplicații pentru jocuri de noroc care se pot descărca momentan – app mobile pentru cazinouri online, app mobile pentru pariuri sportive, app mobile pentru poker. De apreciat este procesul de descărcare, instalare și utilizare a acestor aplicații. Un singur click le va descarca pe dispozitiv și le va instala. Găsirea aplicațiilor este de asemenea foarte simpla, datorită instrumentului puternic de căutare din App Store. Dacă doriți să faceți câteva rotiri la sloturi, atunci jocul prin iPhone sau iPad este o variantă foarte bună, deoarece puteți beneficia de o gamă largă de păcănele. Jocurile de pe un dispozitiv cu sistem operațional iOS sunt la fel de simple precum sloturile pe calculator. Animațiile sunt netede iar gameplay-ul arata perfect pe un ecran mai mic. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți miza potrivită. Cand vine vorba de blackjack sau ruleta, iOS ramane partenerul ideal.

Cum operează Android

Sistem operațional pentru Android

A două alegere logică pe care o puteți face, atunci când doriți să vă cumpărați un dispozitiv mobil este sistemul operațional Android – cel mai popular sistem de operare pentru telefoane smart. 96% dintre dispozitivele mobile din lume sunt bazate pe Android. Datorita popularității sale, fiecare companie de top de pariuri sportive online, casino online sau poker oferă un serviciu pentru utilizatorii de Android. În general, cea mai simpla variantă să utilizați un site pentru jocuri de noroc licențiat este sa-l deschideți direct în browser. Cele mai populare sunt Chrome și Mozilla Firefox. Aceasta metodă este cea mai simpla și cea mai preferată de către jucătorii la cazinou. Din păcate, Google Play nu permite nici una dintre aplicațiile de jocuri de noroc să fie stocate și descărcate. Acest lucru nu înseamnă că aplicațiile sunt ilegale sau nu funcționează bine pe un dispozitiv cu sistem operațional Android. Aceasta este politica lui Google să nu stocheze nici un fel de aplicații pe Google Play care să ofere jocuri de noroc. Acest lucru poate face găsirea unor aplicații destul de dificilă, dar operatorii online oferă posibilitatea să le descărcați direct de pe site, accesând un link. Majoritatea cazinourilor pe net oferă o gamă remarcabila de jocuri de noroc, accesibile pentru utilizatorii de Android. Nu toate cazinourile oferă o aplicație pentru Android așa că va fi nevoie sa jucați în browser.

Cea mai bună alegere!

În concluzie putem spune că indiferent ce sistem operațional veți alege, accesarea site-urilor de jocuri de noroc online nu este o problemă. Un avantaj foarte mare pentru utilizatorii de iOS sunt aplicațiile disponibile in App Store, ceea ce nu se poate spune despre Google Play și Android. Unele sloturi mai vechi nu se adaptează foarte bine la ecranele mai mici și acest lucru poate crea anumite probleme pentru utilizatorii de iOS. Un alt dezavantaj pentru dispozitivele care rulează pe iOS este prețul. Pe piața puteți găsi dispozitive cu sistem operațional Android, destul de performante, la un preț acceptabil, ceea ce nu este valabil și pentru Apple. Apple întotdeauna au fost telefoane de lux. Dispozitivele iOS sunt mai receptive și mai stabile decât Android, dar diferență este foarte mică și uneori nici nu poate să fie observată. Orice variantă ați alege veți avea acces la cele mai bune cazinouri și jocuri de noroc online, cu o singura condiție – să aveți conexiune la internet stabilă. Fără aceasta nu o să puteți să simțiți emoțiile unui joc de cazinou mobile online.

Articole Similare