Ajutor Dependența Gambling

Acest articol este dedicat informării voastre în legătură cu asociația caritabilă GambleAware. Ne dorim să vă informăm în legătură cu scopul existenței sale, în legătură cu modalitățile prin care vă poate ajuta și în legătură cu modul în care puteți contacta reprezentanții acesteia, pentru că nimic nu este mai important decât să jucați sigur.

Asociația Caritabilă GambleAware

Asociația Caritabilă GambleAware

Cum Găsești GambleAware

GambleAware pune la dispoziția celor ce îi cer ajutorul site-ul lor informativ. Mai mult decât atât, pe acest site nu obțineți doar informații despre modalitățile de contact în cazul în care vă luptați cu dependența de jocuri de noroc, ci și asupra serviciilor pe care le oferă și asupra posibilității de a dona pentru cauză.

Puteți Dona Pentru a Ajuta Cauza

Dacă vă doriți să susțineți cauza acestei organizații și, prin urmare, să îi susțineți pe cei care se luptă contra dependenței de jocuri de noroc, puteți face donații în cadrul organizației și să ajutați sponsorizarea activităților contra dependenței de jocuri de noroc. Puteți accesa gambleaware contact pe site-ul lor si dona orice sumă doriți.

GambleAware România nu există, din păcate, însă există o multitudine de alte organizații non-profit în România care au același scop și la fel de multă nevoie de donațiile voastre pentru a continua să ajute pe românii care se confruntă cu dependența de jocuri de noroc, așa că dacă simțiți că vreți să donați, căutați o asociație similară în România.

Scopul Asociației Caritabile GambleAware

Deși jocurile de noroc sunt legale atât timp cât sunt întreținute în spații organizate și aprobate de lege, asociația caritabilă GambleAware dorește să promoveze efectele negative ale jocurilor de noroc și ale dependenței de acestea, pentru a informa cât mai multă lume asupra cum pot fi acestea identificate și combătute.

Dependența de jocurile de noroc este la fel de nocivă ca orice altă dependență, pentru că uzul în exces a oricărui produs sau serviciu nu poate decât să anuleze efectele sale benefice și să devină, în timp, o problemă pentru organism și pentru psihic. Așadar, această organizație dorește să informeze asupra modalității în care se pot trata în asemenea situații.

Dacă doriți doar să vă documentați asupra metodelor de prevenire a dependenței de jocuri de noroc și nu considerați că aveți o problemă în acest domeniu, puteți continua să jucați pe cazinouri sigure și corecte din România, pentru că este important să jucați doar pe cazinouri sigure și licențiate, pentru a evita pierderi sau riscuri.

Dependența de jocurile de noroc

Dependența de jocurile de noroc

Unde Poți Găsi GambleAware Contact

GambleAware România, așa cum am menționat, nu există, organizația are sediul în Regatul Unit. Puteți găsi datele de contact ale organizației atât pe site-ul lor, cât și în articolul nostru. Există multiple modalități de contactare a acestei asociații, adresa de email, număr de telefon și chat live. De asemenea, aveți opțiunea să vă prezentați fizic pentru a discuta cu ei.

Adresa de Email

Dacă sunteți o persoană timidă și doriți să contactați asociația prin email, pentru a beneficia de ajutor într-un mod cât mai discret, aveți opțiunea să o faceți la adresa lor de email. Serviciul lor este pus la dispoziția voastră 24/7, așa că nu ezitați să îi contactați, dacă aveți nevoie.

Numărul de Telefon

GambleAware contact pune la dispoziția celor care au nevoie de ajutor contra dependenței de jocuri de noroc două numere de telefon. Îi puteți contacta la numărul 0808 8020 133, la fel ca și la numărul 02072871994. Cu toate acestea, informați-vă asupra costurile pe care le implică aceste numere, pentru că există posibilitatea să aibă taxe suplimentare.

Opțiunea de Chat Live

Pentru cei care doresc siguranța oferită de ecranul calculatorului, dar nu doresc să aștepte un răspuns tardiv la email, există varianta de chat live cu un operator. Conversația curge fluent, răspunsurile vin cu o rapiditate superioară celor din cazul emailului și sunteți totuși protejat din spatele ecranului. Cu toate acestea, trebuie să știți că această organizație vă protejează identitatea.

Opțiunea de a Vă Prezenta Fizic la Biroul Lor

Dacă doriți să vorbiți față în față cu reprezentanții acestei organizații, puteți fi sigur că vor fi extrem de profesionali și discreți, politica companiei fiind aceea de a păstra secretă identitatea celor care le trec pragul. Puteți să vă prezentați în biroul lor fără nicio problemă și fără teamă, vor face tot posibilul să vă ajute.

Concluzii

Sperăm ca în urma acestui articol să înțelegeți faptul că această organizație non profit există special pentru a vă ajuta în lupta cu dependența de jocuri de noroc, așa că nu ezitați să contactați și să cereți ajutorul. De asemenea, este foarte important să fie urmată legislația jocurilor de noroc, pentru jocuri responsabile și în siguranță pentru toată lumea.

Deși GambleAware România nu există încă, ne dorim să vă reamintim că există o multitudine de alte organizații caritabile care se ocupă cu ajutorarea românilor dependenți de jocuri de noroc, așa că nu uitați, dacă doriți să donați pe teritoriul României, aveți o multitudine de organizații dintre care să alegeți.

Întrebări frecvente despre GambleAware

Întotdeauna vor exista întrebări suplimentare despre temele și subiectele noi de discuție, așa că noi vă venim în ajutor cu o serie de întrebări frecvent adresate de cititorii noștri și răspunsurile la acestea. Haideți să vedem împreună ce întrebări au avut cititorii noștri despre GambleAware, despre scopul asociației și despre cum puteți intra în contact cu reprezentanții ei.

🤔 Se pot face donații în cadrul organizației GambleAware?

Da, bineînțeles. Orice organizație caritabilă acceptă donații de la cei ce își doresc să o susțină. GambleAware este o organizație non-profit și orice donație îi ajută să susțină și să ajute, la rândul lor, cât mai multe persoane dependente de jocurile de noroc. Așadar, dacă doriți să ajutați, intrați în contact cu ei și vă vor explica cum.

💁🏻 Care este scopul căruia se dedică organizația GambleAware?

Organizația non-profit GambleAware este o organizație caritabilă care are ca scop ajutorarea persoanelor ce luptă cu dependența de jocuri de noroc. Ei știu că orice dependență este foarte greu de oprit de unul singur, motiv pentru care sunt aici pentru toți cei care le cer ajutorul. Puteți afla informații suplimentare de pe site-ul lor.

📧 Dacă doresc să contactez GambleAware prin email, se poate?

Desigur, există suport prin email 24/7, unde un operator vă va ajuta în cel mai scurt timp posibil. Bineînțeles că emailul este cea mai lentă variantă, însă este și cea care vă protejează identitatea, în cazul în care nu doriți să o dezvăluiți. Puteți face GambleAware contact la adresa de email info@gambleaware.org.

🏛️ Există un sediu fizic al asociației la care ne putem prezenta?

Da, pe teritoriul Regatului Unit există cel puțin un sediu la care puteți să vă prezentați pentru a discuta cu reprezentanții GambleAware, în cazul în care aveți nevoie de ajutor sau dacă cunoașteți pe cineva care are nevoie de ajutor. Puteți găsi adresa la care sunt localizați pe site-ul lor, la fel ca și programul de lucru.

💬 Dacă vreau să comunic cu cei de la GambleAware, există posibilitatea de chat live?

Vești bune, da, există opțiunea de chat live! Cu un program de 24/7, veți găsi întotdeauna un operator conectat, care să discute cu voi în timp real, despre orice problemă aveți în legătură cu dependența de jocurile de noroc și care să vă poată sfătui în legătură cu ce pași aveți de urmat pentru a vă rezolva dependența.

Articole Similare