Strategii avansate de ruletă – metodă de pariere Oscar’s Grind

Cu toți știm că există strategii ruletă ce pot fi folosite la jocurile de noroc. Unele necesită abilitați speciale de a calcula, altele sunt bazate pe un bankroll mare. Nici o strategie nu vă garantează sută la sută că veți pleca acasă cu o sumă mare, dar când alegem metoda de joc pe care s-o aplicăm este bine să ne gândim și la bugetul de care dispunem. Ați auzit de Martingale – o strategie progresivă și foarte agresivă care vă poate lăsa pe 0 în numai câteva runde.

Oscar’s Grind este un sistem de joc mai nou. Face parte din categoria strategiilor progresive, care se bazează pe un pariu simplu, adică negru/roșu sau par/impar. În cazul Ruletei Europene, un asemenea pariu are șanse să iasă câștigător de 48.60%, dar dacă jucați Ruleta Americană acest procent este și mai mic. Așa că orientați-vă bine și alegeți varianta cu RTP-ul mai mare.

Strategia lui Oscar a început să se folosească de curând dar primele dovezi de existența acesteia se regăsesc în cartea lui Allan Wilson, publicată în anul 1965, numită Ghidul Jucătorului de Cazinou.

Ruletă – masă de joc

Ruletă – masă de joc

Cum funcționează?

În general se poate spune că este un sistem de pariere care folosește o progresie plană pozitivă și profită de rundele câștigătoare. Mai numită și progresia Pluscoup, aceasta presupune mărirea pariurilor cu o sumă fixă după fiecare câștig și le menține la același nivel după pierdere. Este o metodă foarte asemănătoare cu strategia opusă lui d’Alembert, așa că trebuie tratată ca o strategie diferită. Prin creșterea pariurilor după câștig și păstrarea lor la fel, după o pierdere, sistemul încearcă să evite creșterea rapidă a pariurilor. De fapt, pariul maxim plasat, folosind Oscar’s Grind este de 4 unități. Acest lucru îl poate ajuta pe jucător să-și păstreze echilibrul bancar, pe o perioadă mai lungă de joc. Ca să începeți trebuie să vă alegeți pariul cu care veți juca. De exemplu, începeți cu 10 RON. Acesta reprezintă o singura unitate. Strategia permite să pariați maxim până la 4 unități. Dacă pierdeți o să păstrați pariul la o singură unitate, adică următorul pariu va fi tot de 10 RON. În cazul în care câștigați, creșteți pariul la două unități, respectiv 20 RON. Scopul este să câștigați o unitate. După aceea ciclul va fi resetat.

Există câteva lucruri de reținut aici. În primul rând, obiectivul este să câștigăm o unitate, motiv pentru care, după a doua victorie, nu am mai ridicăm pariul la 3 unități, 1 a fost suficient. Rețineți că pariul final rămâne același, deși urmează o victorie . După cum am menționat anterior, cu acest sistem, ar trebui să evitați să pariați mai mult de 4 unități, deoarece riscul crește.

Pariați maxim până la patru unități

Pariați maxim până la patru unități

Idea principală la strategii ruletă este că există perioade de câștiguri și perioade de pierderi în jocul de ruleta. Există, într-adevăr, multe cazuri când veți avea 5 victorii și care pot fi urmate și de chiar mai multe pierderi, de exemplu, 10 la rând. Acestea se întâmpla și vă pot epuiza bugetul de joc. Acesta este punctul forte al strategiei Oscar’s Grind – chiar dacă aveți mai multe pierderi consecutive nu veți pierde mulși bani, deoarece păstrați pariurile câștigate.

Această strategie este deseori preferată de fanii jocurilor de noroc cu bankroll-uri modeste sau cu puțină experiență. De fapt, este destinată jucătorilor mai conservatori, deoarece profiturile potențiale nu sunt chiar atât de impresionante și ca să obțineți un scor mai bun va trebui să aveți răbdare și să nu vă abateți de la regulile sistemului.

Pro și Contra

Este o strategie simplă – dacă pierdeți, reduceți pariurile ca să evitați pierderea unei sume mari. În cazul în care câștigați veți mari pariurile și veți obține un profit rapid.

Oscar's Grind – avantaje și dezavantaje

Oscar’s Grind – avantaje și dezavantaje

De ce să alegem această strategie?

După cum probabil ați văzut deja, Oscar’s Grind este foarte simplu, sigur și rezistent. În comparație cu multe strategii de ruletă, nu vă va face să puneți pariuri uriașe și veți putea juca mai mult timp. Este mai puțin probabil să atingeți limitele superioare ale mesei decât dacă folosiți sistemul popular Martingale, unde trebuie să vă dublați pariurile de fiecare dată când pierdeți. Această metodă poate fi, de asemenea, ajustată pentru a se potrivi cu obiceiurile voastre de pariere. Interesant este faptul că a fost folosit pentru o varietate de jocuri de cazino care oferă pariuri simple, precum craps sau blackjack. Mai mult, mulți jucători au început să-l folosească și pentru a paria pe rând și coloane, unde șansele sunt și mai puțin favorabile. Probabilitatea pentru aceste două pariuri în ruleta europeană sau franceză este de 32,40%, în timp ce plată este 2: 1.

Dezavantajul strategiei

Din păcate, există întotdeauna un dezavantaj. Într-un anumit sens, acest sistem funcționează predicând rezultatul următorului pariu. Din păcate, pentru acest sistem, ruleta alternează adesea între câștiguri și pierderi, iar Oscar’s Grind nu este în măsură să valorifice astfel de situații. Nu vă puteți baza pe câștiguri unice pentru a compensa pierderile și chiar dacă nu pierdeți de multe ori, puteți rămâne fără fonduri. De fapt, câștigurile unice pot fi și mai nocive pentru întregul ciclu de pariere.

Cel mai important lucru este că acest sistem vă sălvează bugetul, cât de mult acest lucru este posibil în cazul jocurilor de noroc. Cu puțină răbdare și disciplină veți realiza câștiguri bune. Profitul nu va fi cât un jackpot, dar în orice caz o să vă asigure senzația că ați reușit să bateți Casa.

Articole Similare