Joacă Perfect Blackjack Online

Dacă sunteți iubitor al jocurilor de cărți online de tip Blackjack probabil stiți, că există mai multe versiuni ale acestui joc interesant. Una dintre variantele mai avansate, care este disponibilă în cazinourile online în România, este Perfect Blackjack. Jocul este furnizat de leaderul pe piața, furnizorilor de software – Playtech. Exact, cum spune și numele, acest joc este bazat pe regulile standard de Blackjack, dar oferă și unele oportunități în plus.

Joacă Perfect Blackjack
2000 RON Cazino Bonus Pachet bonus de bun-venit la primele trei depuneri la Fortuna Casino
*

În această recenzie veți citi despre posibilitățile suplimentare de câștig, oferite de această variantă de Blackjack, modurile de pariere, rată de plată și unde puteți pune în aplicare strategiile dumneavoastră și să puteți învinge crupierul. După ce citiți acest review veți fi pregătiți să vă încercați norocul, jucând în cazinourile online pe bani adevărați.

Joacă Perfect Blackjack într-o variantă demo

Chiar dacă credeți că stiți regulile jocului de cărți Blackjack este mult mai bine în prima fază să exersați într-o variantă demo și să vă obișnuiți cu variațiile diferite ale jocului. În acest fel nu trebuie să faceți depunere de bani reali, ci puteți încerca varianta free pe bani virtuali ca să încercați mai multe strategii, care le puteți aplica în jocul cu bani reali. Accesați variantă demo fără să riscați nimic, urmând linkul cazinoului.

Încearcă variantă demo la Perfect Blackjack

Jucând free aveți posibilitatea să alegeți varianta jocului cea mai potrivită pentru dumneavoastră fără să fie nevoie să cheltuiți bani din contul cu bani adevărați. Playtech vă mai dă posibilitatea să personalizați culorile mesei precum și viteza. Le puteți încerca pe toate ca să fiți obișnuiți cu opțiunile pe care le aveți la masă de joc atunci cand accesați un joc online adevărat.

Prezentare generală a jocului și caracteristici

Perfect Blackjack nu este chiar varianta pe care jucătorii noi ar trebui s-o acceseze pentru că este o versiune mai avansată a jocului clasic la care au fost adăugate și pariuri suplimentare – laterale. Perfect Blackjack a fost inventat exact pentru jucătorii avansați, care caută mai multe posibilități să învingă Casa. Acest joc se poate juca cu 2, 4 sau 5 pachete de cărți. Jocul începe cu plasarea primului pariu, iar apoi jucătorul poate alege să mai facă un pariu lateral – Perfect Pair. Dealerul distribuie jucătorului două cărți cu fața în sus și una cu fața în jos plus o carte cu fața în jos pentru dealer. Acum e momentul când pariul Perfect Pairs este câștigat sau pierdut. Dacă pariorul a obținut o pereche mixtă, colorată sau perfectă, el primește plată pe pariul lateral și jocul continuă. Dacă nu există nici o pereche, pariul lateral este pierdut și jocul continuă. Jucătorul mai poate plasa și un pariu de asigurare.

După cum am spus, există trei pariuri posibile oferite la jocul Perfect Blackjack. Dar cel mai bun lucru este că cele trei pariuri paralele oferite de cazinourile online pentru Blackjack Perfect sunt și cele mai profitabile și cele mai câștigătoare. Deci, perfect Blackjack seamănă cu Blackjackul obișnuit, dar aici aveți ocazia să câștigați mult mai bine.

The Pairs Side Bet

Cea mai fascinantă caracteristică a jocului de Perfect Blackjack este, bineînțeles pariul lateral pe perechi. Dacă profitați de acest pariu aveți șansa de a câștiga chiar dacă mână dumneavoastră este pierzătoare. Mai puteți obține și un blackjack și să aveți victorie încă din pariul lateral. Este un joc minunat cu plăți foarte bune.

Joacă acum Perfect Blackjack

Perfect Blackjack este un joc interesant pentru cei care cred în intuiția sa și cred că pot nimeri perechea perfectă. Celelalte reguli sunt aproape identice cu cele ale unui joc clasic, dar aici aveți posibilități mai multe să câștigați. Cu noroc, intuiție și strategii bine puse la punct, pariorii pot câștiga premii valoroase. Puteți încerca acest joc minunat, accesând site-ul cazinoului Fortuna chiar de aici, unde veți găsi o mare varietate de jocuri de cazinou de toate tipurile.

2000 RON*Bonus de bun-venit