European Blackjack Romania– recenzia jocului

European Blackjack de la furnizorul Play n’ Go este o varianta foarte populara si iubita in Europa intreaga. Jocul are aceleasi reguli ca si varianta originala de blackjack, insa se poate juca de la 1 pana la 3 maini simultane, iar valorile cartilor sunt aceleasi ca si la blackjack: cartile de la 2 la 10 isi reprezinta valoarea; cartile cu poza reprezinta valoarea 10 si Asii pot lua valoarea 1 sau 11, in functie de mana impartita. Jocul se incarca rapid, designul este placut si esti ghidat in permanenta de o voce confortabila de femeie. Acest joc nu are optiuni extra pentru personalizarea culorii sau a vocii, dar credem noi, ca nu este chiar foarte relevant, ci RTP-ul jocului este criteriul fundamental dupa care ne alegem un joc.

European Blackjack la Winmasters
1500 RON Cazino Bonus Oferta exclusiva pentru toti jucatorii noi la Winmasters Casino
*

In acest review va explicam ce aduce nou aceasta varianta de blackjack si de ce este atat de popular printre iubitorii de jocuri strategice. Tot aici gasiti si informatii despre limitele de mize ale jocului, in Romania. Daca nu sunteti familiari cu aceasta variatie, il puteti incerca, intr-un mod gratuit, chiar la noi pe pagina.

Joaca European Blackjack aici!

Este foarte greu sa intelegi un joc doar citindu-i regulile si suntem de parere ca experienta conteaza cel mai mult. Cu cat exersezi mai mult, cu atat devii un jucator mai bun, de aceea cazinoul recomandat pune la dispozitia ta varianta gratuita a jocului – fara nici o cheltuiala! Nu iti trebuie nici cont de jucator, nici sa fii de acord cu termeni si conditii, nu trebuie sa depui bani, tot ce trebuie sa investesti este putin timp.

Joaca European Blackjack

Daca vrei sa bati banca trebuie sa stapanesti foarte bine regulile de baza ale jocului si sa stii cand sa aplici strategiile de baza. Si daca nu esti vreun descendent al lui Al Franceso – The Godfather of Blackjack, iti recomandam sa exersezi gratuit, inainte sa faci schimbari ireversibile bugetului tau.

Regulile si caracteristicile jocului

Scopul jocului este sa bati banca cu o suma egala sau cat mai aproape de 21, insa fara sa se depaseasca aceasta suma. In momentul in care ai depasit 21 pierzi automat, iar daca esti la egalitatea cu dealerul, atunci ti se va rambursa pariul. La unele variatii de blackjack situatia de egalitate este castigatoare pentru jucator, iar la altele este castigatoare pentru dealer. Atunci cand ti-ai ales miza plasezi pariul pe masa, pentru 1,2 sau 3 maini. Mizele de pariere, cat si numarul de maini pot fi schimbate la fiecare runda.

Double Down este una dintre caracteristicele jocului care iti permite sa dublezi suma pariata, in cazul in care ai obtinut situatii favorabile la primele doua carti impartite (pentru fiecare mana). In cazul in care alegi aceasta optiune mai ai dreptul la o singura carte, pentru fiecare mana. European Blackjack nu are alte pariuri secundare in afara pariului de Asigurare. In momentul in care dealerul are prima carte un As iti apare pe ecran posibilitatea de a te asigura impotriva unui blackjack al casei. Daca valoarea pariului de baza este de 100 RON, atunci pentru 50 de RON iti poti asigura un castig de 2:1, in cazul in care banca face blackjack. Desi suna promitator, sansele de blackjack sunt foarte scazute si pariul asigurare nu este benefic jucatorului, pe termen lung.

European Blackjack la Winmasters Romania

Atunci cand vrei sa joci pe internet, folosind banii din contul dumneavoastra, trebuie sa ai mai multe aspecte in vedere, in primul rand vorbim de siguranta datelor personale, dar si de siguranta banilor. Intotdeauna trebuie sa verifici pe pagina operatorului daca detine emblema ONJN, ea este singura care te asigura ca acel cazinou este licentiat si reglementat de catre Oficiul National pentru Jocuri de Noroc. Nu in ultimul rand sa verificati promotiile si bonusurile disponibile pentru noii veniti, de asemenea si numarul de jocuri disponibile – un criteriu la fel de important.

1500 RON*Bonus de bun-venit