European Blackjack România – recenzia jocului

European Blackjack de la furnizorul Play n’ Go este o variantă foarte populară și iubită în Europa întreagî. Jocul are aceleași reguli ca și varianta originală de blackjack, însă se poate juca de la 1 până la 3 mâini simultane, iar valorile cărților sunt aceleași ca și la blackjack: cărțile de la 2 la 10 îți reprezintă valoarea; cărțile cu poză reprezintă valoarea 10 și Așii pot lua valoarea 1 sau 11, în funcție de mâna împărțită. Jocul se încarcă răpid, designul este plăcut și ești ghidat în permanență de o voce confortabilă de femeie. Acest joc nu are opțiuni extra pentru personalizarea culorii sau a vocii, dar credem noi, că nu este chiar foarte relevant, ci RTP-ul jocului este criteriul fundamental după care ne alegem un joc.

European Blackjack la Winmasters
1000 RON Cazino Bonus Oferta exclusivă pentru toți jucătorii noi la Winmasters Casino
*

În acest review vă explicăm ce aduce nou această variantă de blackjack și de ce este atât de populară printre iubitorii de jocuri strategice. Tot aici găsiți și informații despre limitele de mize ale jocului, în România. Dacă nu sunteți familiari cu această variație, îl puteți încerca, într-un mod gratuit, chiar la noi pe pagina.

Joacă European Blackjack aici!

Este foarte greu să înțelegi un joc doar citindu-i regulile și suntem de părere că experiența contează cel mai mult. Cu cât exersezi mai mult, cu atât devii un jucător mai bun, de aceea cazinoul recomandat pune la dispoziția ta varianta gratuită a jocului – fără nici o cheltuială! Nu îți trebuie nici cont de jucător, nici să fii de acord cu termeni și condiții, nu trebuie să depui bani, tot ce trebuie să investești este puțin timp.

Joacă European Blackjack

Dacă vrei să bați banca trebuie să stăpânesti foarte bine regulile de bază ale jocului și să știi caând să aplici strategiile de bază. Și dacă nu ești vreun descendent al lui Al Franceso – The Godfather of Blackjack, îți recomandăm să exersezi gratuit, înainte să faci schimbări ireversibile bugetului tau.

Regulile și caracteristicile jocului

Scopul jocului este să bați banca cu o sumă egală sau cât mai aproape de 21, însă fără să se depășească această sumă. În momentul în care ai depășit 21 pierzi automat, iar dacă ești la egalitatea cu dealerul, atunci ți se va rambursa pariul. La unele variații de blackjack situația de egalitate este câștigătoare pentru jucător, iar la altele este câștigătoare pentru dealer. Atunci când ți-ai ales miza plasezi pariul pe masa, pentru 1,2 sau 3 mâini. Mizele de pariere, cât și numărul de mâini pot fi schimbate la fiecare rundă.

Double Down este una dintre caracteristicele jocului care îți permite să dublezi suma pariată, în cazul în care ai obținut situații favorabile la primele două cărți împărțite (pentru fiecare mână). În cazul în care alegi această opțiune mai ai dreptul la o singură carte, pentru fiecare mână. European Blackjack nu are alte pariuri secundare în afară pariului de Asigurare. În momentul în care dealerul are prima carte un As îți apare pe ecran posibilitatea de a te asigura împotrivă unui blackjack al casei. Dacă valoarea pariului de bază este de 100 RON, atunci pentru 50 de RON îți poți asigura un câștig de 2:1, în cazul în care banca face blackjack. Deși sună promițător, șansele de blackjack sunt foarte scăzute și pariul asigurare nu este benefic jucătorului, pe termen lung.

European Blackjack la Winmasters România

Atunci când vrei să joci pe internet, folosind banii din contul dumneavoastră, trebuie să ai mai multe aspecte în vedere, în primul rând vorbim de siguranța datelor personale, dar și de siguranța banilor. Întotdeauna trebuie să verifici pe pagina operatorului dacă deține emblema ONJN, ea este singura care te asigură că acel cazinou este licențiat și reglementat de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Nu în ultimul rând să verificați promoțiile și bonusurile disponibile pentru noii veniți, de asemenea și numărul de jocuri disponibile – un criteriu la fel de important.

1000 RON*Bonus de bun-venit