Blackjack Super 7’S review – informeaza-te si joaca pe internet!

Daca iti plac jocurile strategice, ai o disciplina bine pusa la punct si vrei sa ai un cuvant de spus asupra viitorului tau, atunci Blackjack super 7′ S este jocul tau. Jocul este favorizat de catre multi iubitori de blackjack datorita RTP -ului mare si anume de 99,59%, dar si a optiunii de pariu lateral cu probabilitatea de payout de pana la 5000:1. Varianta Isoftbet are o grafica exceptionala, layout-ul este intuitiv si este optimizat pentru ecranele mici, puteti juca si de pe dispozitivele mobile. Jocul este disponibil la Winmasters Romania, unul dintre operatorii nostri fiabili si generosi.

Blackjack Super 7'S la Winmasters Romania
1500 RON Cazino Bonus Joaca la Winmasters Casino cu un bonus de bun-venit foarte generos!
*

Daca regulile si strategiile de baza nu mai sunt un mister pentru tine atunci poti condimenta jocul cu mai multa adrenalina. Caracteristica Super 7’s este un pariu secundar independent cu un payout masiv. Cititi informatiile de mai jos, despre joc si despre pariu secundar, si decideti daca Blackjack Super 7’S este jocul dumneavoastra!

Exerseazi aici in modul gratuit

Cu toate ca v-am promis informatii despre joc, ne-am gandit si la o varianta gratuita, pe care o punem la dispozitia dumneavoastra daca urmati linkul cazinoului recoamndat. Nu va trebuie nici cont de jucator, nici nu trebuie sa depuneti bani, nici macar nu este nevoie sa trimiteti adresa dumneavoastra de mail. Tot ce va trebuie este timp, sa puteti exersa in liniste, atat timp cat doriti.

Joaca Blackjack Super 7'S demo

Singurul lucru care sta in calea castigului dumneavoastra este experienta, unul dintre motivele pentru care avem aceasta versiune gratis disponibila. Indiferent cat de bine stapaniti regulile si strategiile de baza, asta nu va garanteaza succesul automat, si pentru a obtine formula castigatoare va trebuie o combinatie intre ele, plus o disciplina bine pusa la punct si experienta jocului.

Blackjack Super 7’S – regulile specifice

Aceasta varianta are aceleasi reguli ca si jocul original, castiga cine face 21 sau cat mai aproape de 21, fara sa se depasesca suma. Jocul este multi hand si se pot juca pana la 3 maini simultane impotriva crupierului, independente una de cealalta. Daca ai o mana apropiata de 21 si crupierul nu are, atunci castigi un pariu 1:1, adica, inca o data suma pariata de tine. La fel se plateste si egalitatea ,1:1, spre deosebire de alte variatii unde crupierul castiga la egalitate. Daca reusesti 21, atunci plata este de 3:2, dar trebuie sa retineti ca un blackjack natural invinge un total normal de 21.

Pariul secundar 7’S este ce deosebeste jocul de varianta originala si este un joc complet diferit si independend de jocul blackjack. Pariu trebuie activat inainte sa fie impartite cartile, selectand casuta 7 de pe masa de joc. Scopul jocului este sa obtii minimum un septar, la primele trei carti impartite, iar maximum de plata 5000: 1 se face la obtinerea unei suite de 3 septari: prima carte de sapte plateste 3:1; prima si a doua carte de 7 din suite diferite plateste 50:1; prima si a doua carte de aceeasi suita plateste 100:1; 3 septari de suite diferite plateste 500:1; 3 septari de aceeasi suita plateste 5000:1.Platile efectuate pentru acest pariu sunt masive si este normal ca orice jucator nou sa cada prada cifrelor gigantice, insa noi nu il recomand cu exaltare, deoarece acest pariu secundar vine cu un RTP in favoarea bancii si anume numai de 90,07%, mai ales daca numarul pachetelor de carti este redus.O alta varianta de Blackjack cu reguli putin mai diferite este Blackjack Surrender si il puteti incerca chiar de aici.

Joaca Blackjack la cel cazinoul favorit din Romania

Nu spunem ca 7’S nu trebuie incercat, ci doar spunem sa fiti prudenti, pana la urma nimeni nu va poate spune ce sa faceti cu banii dumneavoastra. In plus, putin mai multa adrenalina, din cand in cand, este recomandata chiar si de doctori. Dupe ce exersati jocul in varianta gratis de mai sus puteti sa aplicati strategiile de joc la Winmasters Romania, un operator fiabil si care rasplateste fidelitatea. Mai mult, toti jucatorii noi veniti sunt imbratisati cu un bonus generos, de pana la 1500 RON, oferit in cele mai prietenoase conditii. Mult noroc!

1500 RON Bonus Pentru toti jucatorii noi