Blackjack Super 7’S review – informează-te și joacă pe internet!

Dacă îți plac jocurile strategice, ai o disciplină bine pusă la punct și vrei să ai un cuvânt de spus asupra viitorului tău, atunci Blackjack super 7′ S este jocul tau. Jocul este favorizat de către mulți iubitori de blackjack datorită RTP-ului mare și anume de 99,59%, dar și a opțiunii de pariu lateral cu probabilitatea de payout de până la 5000:1. Varianta Isoftbet are o grafică excepțională, layout-ul este intuitiv și este optimizat pentru ecranele mici, puteți juca și de pe dispozitivele mobile. Jocul este disponibil la Winmasters România, unul dintre operatorii noștri fiabili și generoși.

Blackjack Super 7'S la Winmasters România
1000 RON Cazino Bonus Joacă la Winmasters Casino cu un bonus de bun-venit foarte generos!
*

Dacă regulile și strategiile de bază nu mai sunt un mister pentru tine atunci poți condimenta jocul cu mai multă adrenalină. Caracteristica Super 7’s este un pariu secundar independent cu un payout masiv. Citiți informațiile de mai jos, despre joc și despre pariul secundar, și decideți dacă Blackjack Super 7’S este jocul dumneavoastră!

Exerseazi aici în modul gratuit

Cu toate că v-am promis informații despre joc, ne-am gândit și la o variantă gratuită, pe care o punem la dispoziția dumneavoastră dacă urmați linkul cazinoului recoamndat. Nu vă trebuie nici cont de jucător, nici nu trebuie să depuneți bani, nici măcar nu este nevoie să trimiteți adresa dumneavoastră de mail. Tot ce vă trebuie este timp, să puteți exersa în liniște, atât timp cât doriți.

Joacă Blackjack Super 7'S demo

Singurul lucru care stă în calea câștigului dumneavoastră este experiența, unul dintre motivele pentru care avem această versiune gratis disponibilă. Indiferent cât de bine stăpâniți regulile și strategiile de bază, asta nu vă garantează succesul automat, și pentru a obține formula câștigătoare vă trebuie o combinație între ele, plus o disciplină bine pusă la punct și experiența jocului.

Blackjack Super 7’S – regulile specifice

Această variantă are aceleași reguli ca și jocul original, câștigă cine face 21 sau cât mai aproape de 21, fără să se depășească suma. Jocul este multi hand și se pot juca până la 3 mâini simultane împotriva crupierului, independente una de cealaltă. Dacă ai o mână apropiată de 21 și crupierul nu are, atunci câștigi un pariu 1:1, adică, încă o dată suma pariată de tine. La fel se plătește și egalitatea, 1:1, spre deosebire de alte variații unde crupierul câștigă la egalitate. Dacă reușești 21, atunci plată este de 3:2, dar trebuie să rețineți că un blackjack natural învinge un total normal de 21.

Pariul secundar 7’S este ce deosebește jocul de varianta originală și este un joc complet diferit și independend de jocul blackjack. Pariul trebuie activat înainte să fie împărțite cărțile, selectând căsuța 7 de pe masa de joc. Scopul jocului este să obții minimum un șeptar, la primele trei cărți împărțite, iar maximum de plată 5000: 1 se face la obținerea unei suite de 3 șeptari: prima carte de șapte plătețte 3:1; prima și a două carte de 7 din suite diferite plătește 50:1; prima și a două carte de aceeași suită plătește 100:1; 3 șeptari de suite diferite plătește 500:1; 3 șeptari de aceeași suită plătește 5000:1. Plățile efectuate pentru acest pariu sunt masive și este normal că orice jucător nou să cadă prada cifrelor gigantice, însă noi nu îl recomănd cu exaltare, deoarece acest pariu secundar vine cu un RTP în favoarea băncii și anume numai de 90,07%, mai ales dacă numărul pachetelor de cărți este redus. O altă variantă de Blackjack cu reguli puțin mai diferite este Blackjack Surrender și îl puteți încerca chiar de aici.

Joacă Blackjack la cazinoul favorit din România

Nu spunem că 7’S nu trebuie încercat, ci doar spunem să fiți prudenți, până la urmă nimeni nu vă poate spune ce să faceți cu banii dumneavoastră. În plus, puțin mai multă adrenalină, din când în când, este recomandată chiar și de doctori. După ce exersați jocul în varianta gratis de mai sus puteți să aplicați strategiile de joc la Winmasters România, un operator fiabil și care răsplătește fidelitatea. Mai mult, toți jucătorii noi veniți sunt îmbrățișați cu un bonus generos, de până la 1500 RON, oferit în cele mai prietenoase condiții. Mult noroc!

1000 RON Bonus Pentru toți jucătorii noi