Betano Casino – termenii și condițiile operatorului

Scopul nostru este să jucați informați și de aceea am decis în acest articol să vă atragem atenția asupra unor obligații și răspunderi, incluse în Termeni & Condiții Betano Cazinou. Ca să devină mai clară informația din aceste prevederi am adăugat și comentariile noastre la cele mai importante puncte, explicând exact ce înseamnă și de ce trebuie să țineți cont, atunci când doriți să deveniți un jucător Betano. Dacă doriți informații suplimentare sau aveți unele nelamuriri, ne puteți contacta la urmatoarea adresă – contact@cazinoonline.com.

Ce clauze prevede această pagină

Articolul nostru urmărește strict prevederile operatorului exact cum acestea sunt afișate pe site-ul acestuia. Din experiența noastră știm foarte bine care sunt cele mai frecvente întrebări ale jucătorilor și de aceea am ales anumite puncte pe care le explicăm detaliat. Documentul T&C complet îl puteți citi pe site-ul cazinoului, care este extrem de bine organizat și ușor veți obține mai multe detalii.

1. Introducere

2. Regulile contului GML

2.1 Trebuie să introduceți toate informațiile obligatorii solicitate în formularul dvs. de înregistrare, în special: numele, data nașterii, tipul actului de identitate și numărul documentului respectiv, adresa și datele de contact, inclusiv o adresă de e-mail valabilă, domiciliul dvs., informațiile de plată relevante, toate trebuind să fie adevărate și corecte. Trebuie să vă asigurați că informațiile pe care le oferiți sunt adevărate, complete și corecte și că declarați și garantați față de GML că informațiile oferite sunt adevărate, complete și corecte. Prin prezentul acord, sunteți informați că GML desfășoară activități de verificare, fie în nume propriu sau prin terți și că contul dvs. GML poate fi blocat sau închis, dacă se descoperă că ați furnizat informații false sau de natură să inducă în eroare.

Comentariu: Este de importanța maximă să introduceți toate informațiile personale corect. Orice greșeală pe care o faceți o să aibă rezultat negativ la verificarea identității în momentul în care doriți să efectuați o retragere. Completați toate câmpurile obligatorii și verificați atent. În cazul în care cazinoul nu va putea confirma identitatea voastră poate să decidă să vă blocheze contul definitiv și să anuleze toate câștigurile realizate în timpul jocului.

3. Depunerile în contul GML

3.1 În funcție de metoda selectată, depozitele pot implica cheltuieli. Pentru curente taxele cu privire la fondurile de depunere, vezi “Contul meu” și “Depuneri” pentru fiecare metodă de depunere. Banca dvs. vă poate taxa independent pentru transferurile bancare și alte modalități de plată.

Comentariu: Betano oferă multe posibilități să depuneți bani. Modalitățile de plată sunt sigure și rapide. Ca să nu aveți surprize atunci când faceți un transfer, citiți cu atenție care sunt taxele pe care fiecare metodă de plată le suportă. Un alt detaliu important este legat de depunerile efectuate cu portofelele electronice. Fiți atenți dacă doriți să folosiți bonusul de la cazinou, deoarece o depunere efectuată prin portofel electronic nu este eligibilă pentru bonus.

4. Retrageri din contul GML

5. Plățile pentru jocurile de noroc

6. Închiderea contului dvs. GML

6.1 GML își rezervă dreptul de a reține și anula orice bonusuri care v-au fost acordate, dacă aceste bonusuri nu au fost folosite în termen de 6 luni de la data la care acestea au fost acordate.

Comentariu: Fiecare ofertă, promoție sau bonus are propriile condiții și un termen de valabilitate. Când acceptați vreo ofertă citiți cu atenție perioada de valabilitate ca să nu ajungeți în situația în care să nu vă puteți retrage câștigurile provenite în urma utilizării bonusului.

7. Obligațiile dvs. ca participant

8. Joc responsabil

9. Pariuri în cotă fixă (sportive)

10. Cazinou

11. Politica de confidențialitate

11.1 … explică practicile și politicile privind colectarea, folosirea și schimbul de informații și cookie-uri colectate de la tine sau din partea ta. Politica noastră de Confidențialitate face parte integrantă a contractului dintre GML și Titularului Contului. Acceptând Termenele și Condițiile GML, Titularului Contului confirmă că a luat la cunoștință Politica de Confidențialitate, că a înțeles și a agreat procedurile și practicile descrise în aceasta.

Comentariu: Ca să deveniți jucător Betano este necesar să acceptați Termenii și Condițiile operatorului. Făcând acest lucru înseamnă că ați citit și sunteți de acord cu toate prevederile descrise pe site.

12. Alte dispoziții

13. Legea aplicabilă și jurisdicția

14. Condițiile planului de bonusuri

14.1 Termenii și condițiile aplicabile bonusurilor disponibile pe platforma Betano sunt afișate în secțiunea Reguli Bonus și sunt parte integrantă din prezentele Termene și condiții.

Comentariu: Este obligația voastră să citiți condițiile fiecărui bonus înainte să-l acceptați. Bonusurile au anumite condiții de rulaj și termen de valabilitate. În cazul în care nu reușiți să le îndepliniți, acestea o sa fie anulate.

15.Cash Out